|
![]() |
#601 |
Guest
|
Iskreno, nisam iskusio ovaj problem, ali zato BSOD-anje ili izbacivanje na desktop imam svako malo vremena...mislim da ti je to do igre, nakon 7.2 ljudi prijavljuju kojekakve fenomene kao se igra u Zoni Pripyat-a, fenomena kol'ko 'oćeš ![]() primjer: komp (jedan od onih na kojima imam instaliran wot) koji je do prekjučer davao oko 40fps jučer (a nije bilo nadogradnji, patcheva itd, ni ikakvih hardw. izmjena) daje mi i do 110fps, ničim izazvan...pa sad ti budi pametan. Btw, nabavi nekakvu prepaid karticu za svaki slučaj, to ti je moj savjet i onda pravac- paypal acc. ![]() Zgodno bi bilo kada bi se negdje u prvi post "ugradio" dio sa listom ingame nick-ova ekipe sa PCE pa da zaigramo koji put kakav platoon i sl., ako ima raspoloženih ![]() moj je : ROKICH (acc. dijelim sa sinom od 7g. pa se nemojte čuditi ako ponekada "ima slike-nema tona" xD) Evo, ako se netko sjeti javiti, obavezno naglasiti da ste sa PCE, ostali mi nisu zanimljivi ![]() @Mod., 'će moći nešto takvoga? ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 19.04.2012. u 11:15. Razlog: zaboravio dodati nick |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
U zadnje vrijeme često mi se događa da pogodim nekog, čisti šut, zapovijednik potvrdi uzvikom "penetration" a pogođeni tenk ne bude oštećen niti za 1 %. Nemoguće da bočna 100%-na penetracija prođe bez štete!!? Neznam jel bug i koji ku..., al počelo je često! Inače, ja sam "Dyingbride" u igri! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Detaljna statistika ako nekog zanima (ime ukucati na dnu stranice): Detaljna statistika: http://wot-news.com/index.php/stat/single/eu Ucinkovitost igraca: http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/ Upload dossier file-a: http://wot-dossier.appspot.com/ Inace game name: MrWhite45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Tek sam nedavno poceo igrati i nemam jos tenk koji je tier 5,imam 4 koja su tier 4. Da li se jos kome dogada da u najmanje 70% slucajeva mora igrati protiv tier 6 i 7 koji me jednim sutem raznesu,a jako,jako rijetko su mi prtivnici recimo tier 2 tenkovi? Znam da pise da je random,ali nekako mi taj njihov random ne drzi vodu. E da,ne koristim artiljeriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
ja više zaradim s loeweom. bolji top, više dmg protiv jačih protivnika daju više kredita. ali mi je kv5 zabavniji za igrati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Guest
|
Nema tu neke rasprave, Lowe je bolji. Nije bez razloga puno skuplji. |
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Jutros upalim igru i ne mogu igrati, fps pada ispod 20. Gledam u afterburneru grafa zakucana na 99%. Jučer sve bilo normalno, postavke nisam mjenjao, fps nikad ispod 35. Ne znam jel nešto petljaju ili šta? Edit: Rješeno, stavio drivere na novo.
Ala homo, ala homo ča popit i na brige pozabit. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Billkita. 24.04.2012. u 12:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Guest
|
Da malo sumiramo: BojanZD: Dyingbride VulcanRaven: vulcandabo Audi45: MrWhite45 Turbo-Fan: Stringray windfucker: ROKICH 'ajmo, 'ajmo još ...nickove na sunce... ![]() Btw, šta se mene tiče, iza 21h-21.30h večeras može neki platoon, ako ima raspoloženih PCE-ovaca. Trebam lovu za KV-3 (7.3 update se bliži) pa ću malo ispuhati prašinu sa kupole KV-5 ![]() TS & sluške i mic. nemam na ovoj kanti (laptop) tako da je to drawback, ali barem možemo guštati u vizualnom kontaktu na bojnome polju ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Poz svima, nisam se javljao ovdje na ovu temu nikako ali pratim na jedno oko sto se pise ![]() Nick: Mitra87 LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Opet sam došao do hebenog dna kad više nema smisla igrat... Maloprije Jagdpantherom "head on" na M103 i 3 puta ga vidljivo penetriram i svaki puta kaže "no penetration" i ne skida mu health, a na kupoli rupa ko dan se vidi!?? Hebote, popizdit ću--zapalit ću PC zbog ovakvih sranja!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Hurr durr
|
Ako hocete da vam izgleda ovako. Malo je los SS jer nisam iskoristio popravak i predmet. http://www.mediafire.com/?zgia844m5mgencr Mislim da bi trebalo biti to to. ![]() Idem prevesti sve (sve datoteke) sa Ruskog na Engleski i ocekujem da cu to danas dovrsiti pa budem onda sve digao gore.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 29.04.2012. u 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Hurr durr
|
Mod je dovrsen. Probajte pa ako ima koja greška javite da to sredim. I da, jedno 99% datoteka je iz originala jer nije trebalo prevađati i nije bilo potrebnih kodova za posložiti. Nasao bug i nije moja greška. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 29.04.2012. u 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Hurr durr
|
http://www.mediafire.com/?8g81sspuc0pj8ub jos par bugova. -.- Neznam kaj mu znaci Code:
< img src='2' /> || spojeno jer ovak mi nikako nece pokazati kod cak niti u code ili quote. I neznam dali da maknem « i ». I ono gore drugi SS je sklepano, inace to je Master medalja.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 30.04.2012. u 01:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Hurr durr
|
Poceo prevađati na rvacki pa ono .... ko hoce neka se strpi. ..... jer bude potrajalo. :P Ako netko prevađa ili more pomoći, ono ![]() Mrdajuci po ovom tekstu vidim da vjerovatno u 0.7.3 patchu ces se moci utopiti i pasti s litice.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 01.05.2012. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
U situaciji kad slučajno pokopaš sunarodnjaka u borbi, koliko dugo se ostaje plave boje, odnosno pod promatranjem ?
![]() |
#630 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |