|
![]() |
#601 |
Guest
|
odlicno to je to, hvala |
![]() |
![]() |
#602 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
http://goo.gl/ut24H A jel se nekom možda u zadnje vrijeme dešava da ne može ubrzavat filmiće na Youtube-u i kako to popravit? Probam preskočit koju minutu i samo se izblesira i prebaci na kraj videa... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Guest
|
jel bi itko znao rijesiti ovo. dakle prebacio sam se sa srcu priraslog chromea na firefox, al rado bih se vratio na chrome. jedini razlog je bio sto mi na chromeu lose radi trenutno najposjeceniji forum, http://forum.teretana.net/ . naime kad kliknem kotacicem na neki podforum ili temu, on taj podforum ili temu otvori - umjesto samo u novom tabu i u trenutnom tabu otvori, dok firefox i ostali browseri normalno otvore samo u novom tabu. valjda je razumljivo sta me muci ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Iman jedan iritirajući "feature". Kada nešto tražim primjerica HTC, a prije toga sam tražio HTC Desier, Chrome mi odma na vrh nabija prijašnji search HTC Desier, a tek onda google rezultete za HTC ![]() Znači svaki put kad automatski ALT + D, upišem pojam, tučem enter i onda im počmem spominjat developere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Pozz... Pitao bih vas ako znate riješenje, kako u Chromu namjestiti da se nemora svaki put upisivati password recimo na gmailu ili facebooku nego da mi on sam ponudi šifre koje su uredno spremljene.?? Stvarno je postalo iritantno upisivati šifru 10 puta dnevno.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Kad sljedeći put ukucaš pass Chrome ti ponudi da ga sejvaš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Bila mi je uključena ta opcija, ali u ''Exceptions'' su mi ostali mail i facebook pa je zato samo na tim stranicam pravio proble, u biti na onima koje su mi najposjecenije tokom dana. Hvala ti puno frende.. pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#614 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Pin tab kod mene uopce nema smisla. Ako ubodem tab on se ne bi smjeo mijenjat. Dakle ako sam na tom ubodenom tabu i kliknem na bookmark link, link bi se trebao otvoriti u novom tabu a ne u postojecem. Prije je to radio kako spada (verzija 7 i 8). |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
Kakvu bookmark extenziju koristite? Imam brdo bookmarka i sve extenzije su smeće. Ovaj defaultni je isto nepraktičan. Poreda sve u traku, a ostale smjesti u pull down menu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
http://www.extremetech.com/article2/...2384937,00.asp Nego, dali mi moze netko preporuciti neki kvalitetni download manager za Chrome kao sto imam na Firefoxu npr. ovaj: http://dmextension.mozdev.org/ Default download manager na Chrome-u je katastrofa pa bih stavio neki koji je bolji te dali ima neki ok bookmarks manager? ![]() Sve preporuke su vise nego dobrodosle! ![]() P.S. Napokon sam odustao od svakodnevnih beta te sam presao na stable verziju 11 (dojadilo mi stalno neku novu betu instalirat i kemijat po browseru). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
batch file i google chrome
Dakle htio bih napraviti batch file koji bi dvoklikom otvorio novi window google chromea sa odredenim linkom ono sto sam napravio jest : start chrome.exe "www.google.com" i otvara mi novi tab unutar vec prije otvorenog google chromea, da li je ikako moguce da mi otvori novi window sa tim linkom? Tnx!
![]() |
#621 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 12.05.2011. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 25.05.2011. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#625 |
Akutna lijenčina
|
Je li itko doživio ovaj bug sa chromeom (slika)? Ponekad mi se desi kod loadanja stranice da mi ne učitava kako spada radio boxeve ili drop-down liste, a i scroll bar ne prikazuje strelice. Rijetko se znaju učitati ako prođem kursorom iznad njih, ali većinoma ostaju tako kako jesu. Ovo mi se dešava na Windows server 2003 mašini, na lapu sa Win 7 x64 sve radi ko podmazano. Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 30.05.2011. u 00:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
jel ima neka ekstenzija za imageshack ili neki uploader? tražim i nemrem nać edit: nađoh https://chrome.google.com/webstore/d...aiied?hl=en-US
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 07.06.2011. u 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#630 |