|
![]() |
#601 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ja neznam jesam ja jedini koji nema živaca igrati taj BAL mod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
FIFA JE OBICNI DEMO NOGOMET JEDINO JE DOBRO ŠTO JE LAKO DATI GOL IZ SLOBODNOGA
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#603 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
tu i tamo ga povremeno piknem, veci mi je gusht igrat online ili lige...zemem si neku slabu ekipu i onda idem prema vrhu, tako u Francuskoj 10 kola do kraja sa Nantesom imam 8 bodova prednosti i ulazim u finale kupa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
nemoj u totenham prejadni su....mislio sam na klubove lyon inter, milan, real m,man utd,chelsea,lpool......ovi ostali su svi shugavi uvjek imaju 1 igraca koji sa loptom krene nazad prema golu a moze dodati cistu loptu prema naprijed. to je mozda zbog tog sta neigras na top player,zato si tako uspjesan .ja igram na top player i nemogu zaigrat za nijedan jaci klub...tj ne salju uopce ponude za transfer |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Daj baci ss od statistika da vidimo, ja isto imam 24g, također CF, na kojoj težini igraš?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Možeš..Na konamijevoj stranici na kojoj si se regao isti možeš i obrisati (postoji opcija delete profile). Brisanje je praktično trenutačno (ako računaš tri prozora koja te vode prema brisanju acca). E sad dolazi dio koji je interesantan ne za tebe nego za onog koji kupuje od tebe (ovo govorim iz svog iskustva.... ja nisam igru kupio od nekog drugog nego sam pobriso acc iz razloga koje nebi navodio zbog salvi smjeha koje bi pobrao ![]() Znači: Onome kojem prodaješ moraš dati i oriđiđi račun od duća u kojem si igru kupio, isto tako moraš mu ostaviti oriđiđi (tvoje) KonamiID i GameID. Isto tako moraš mu ostaviti i tajno pitanje te tajni odgovor (obije stvari su bitne kod prve kao i kod mogućih ostalih registracija) Uostalom evo ti dio mejla koji sam dobio od konamija : In order for us to be able to help you we need you to provide us with the following information. -Your OLD Konami ID -You OLD Game ID -Secret question to your OLD Konami ID -Secret answer to your OLD secret question -Your NEW Konami ID -Your NEW Game ID -Secret question to your NEW Konami ID -Secret answer to your NEW secret question -A digital scan of the back of your manual (Registration Code) -A digital copy of proof purchase (Receipt etc...) The reason why you deleted your Konami ID: Ovo sve tebi zapravo niš ne znači ali znači onome koji će kupiti igru od tebe. E sad na tebi je oš mu to sve dati (i objasniti što mu je činiti) ili buš sam šušnul igru i doviđorno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
[quote=jake.o.b.;1225289]Možeš..Na konamijevoj stranici na kojoj si se regao isti možeš i obrisati (postoji opcija delete profile). Brisanje je praktično trenutačno (ako računaš tri prozora koja te vode prema brisanju acca). E sad dolazi dio koji je interesantan ne za tebe nego za onog koji kupuje od tebe (ovo govorim iz svog iskustva.... ja nisam igru kupio od nekog drugog nego sam pobriso acc iz razloga koje nebi navodio zbog salvi smjeha koje bi pobrao ![]() Znači: Onome kojem prodaješ moraš dati i oriđiđi račun od duća u kojem si igru kupio, isto tako moraš mu ostaviti oriđiđi (tvoje) KonamiID i GameID. Isto tako moraš mu ostaviti i tajno pitanje te tajni odgovor (obije stvari su bitne kod prve kao i kod mogućih ostalih registracija) Znam, otišo neki dan na njihovu stranicu...ipak hvala.. igra ide definitivno u prodaju jer me je online totalno razočarao a i nema do 2 na 2 uz gajbu žuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Igram na professional, kao sto si mogao i procitat, planiram na top player za praznike prec, ovo mi je zagrijavanje... ![]() ![]() ![]() EDIT: vidim da sam krivi sejv loadao...3 tekme sam jos odigrao od ovog sejva... ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 21.12.2008. u 01:09. Razlog: ma joj..krivi sejv, neda mi se opet screenove ljepit... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
mene je iznervirao PES bilo koji patch kod mene nije radio....pa sam 5-6 ponovo instalirao igricu pa i save files sam izbrisao nista nije pomoglo a BAL mode mi se stvarno svidio i zao mi je sto ne moguda nastavim igrati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
I daj mi reci još, pa čovječe kak možeš igrat bez patcha ![]() ![]() Evo i mene, ja sam baš ubacil svoju sliku, ima ta opcija...evo statistika! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: danc00. 21.12.2008. u 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Banned
|
Ma najbolje igrat online, evo ja igram trenutno na ESL-u i CROPES-u i stvarno je super. A naravno igram i protiv random ljudi na koje nabasam na networku...Probo BAL mod, al to nije to...nemam ja zivaca cekat da mi netko doda...Svi koji imate original dodjite na ESL igrat HR ligu |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
subjektivno mishljenje egi... online je ok, ali shto kada ti tekmu odluchi jedan teleport koji nema veze sa skillom? (btw pikam i ESL) tako je meni i dechkima u kvartu puno bolje igrati neke mini turnire i pikati tekme bilo u paru ili 1v1 petkom navecher od nekih 20h do jutra kod jednog frenda, umjesto da svaki doma igra online... ![]() dodaj tome da svi volimo nogomet, da se nadje cuge i klope i dobivash super atmosferu ![]() ali kao shto sam i rekao, subjektivno je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
|
Problem sa KONAMI patchem
imam pes i igram BaL mode i izađe mi nakon nekog vremena (end/don't send crap)...Znam, treba instalirat KONAMI patch koji odrađuje par transfera i ispravlja tu pogrešku u igri. Ja instaliram taj patch, uđem u PES, vidim da je Quaresma u Interu, Berbatov u Manchesteru (dakle, patch je ubačen jer su transferi obavljeni), počnem novi BaL mode i nakon nekog vremena opet ono sranje odozgo...Imal' ko pomoći za ovo?
![]() |
#615 |
Premium
|
a jesi stavio onaj prvi patch? konamijev 1.1? on bi ti trebao to ispravljati, a koliko znam 1.2 ti sredjuje neke stvari za online za legends mod i daje taj UPDATE za transfere i par klubova... jer mislim da sa 1.2 ti ne ispravlja problem koji spominjesh... EDIT: p.s. jesi bio sad u Laslovu na turniru u subotu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
dobre ocjene imas....ja sam si sam mjenjo ono kako cu dobivat bodove imam par crvenih ocjena.......ali ovaj fre kick acc niko nema dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
probaj skipat nekoliko sezona |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Fino ti se igrac razvio, ali ja sam po defoltu SS, ali mi se i CF razvio...
![]() |
![]() |
#625 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Molio bih nekoga da mi izvuče ključeve iz registryja koje PES postavlja pa ih stavi na negdje na net i PM-om mi pošalje link. PES instaliran na jednoj particiji, svježi windowsi stavljeni i sad stvar ne šljaka (instalacijski DVD mi ostao u Zg, a otiđoh u rodni kraj za blagdane). Btw., da li netko zna kakav koristan program koji bi mi pomogao oko takvih situacija, znači neki program koji nadzire registry tijekom instalacije i onda nakon instalacije izvuče ključeve koje je dodala instalacija. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
pa ono skip match ili training match tako nekoliko sezona.....cito sam negdje da su neki imali problema s igranjem 3 ili 4 sezone.samo bi ih izbacivalo iz igre...pa probaj to mozda ti proradi |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
|
a jadno mi je tak skippat dodem na to da uopce onda ni ne igram...kazu ovi srbi da treba smanjit rezoluciju ja jesam i opet ne šljaka...pa dajte ljudi ne vjerujem baš da samo ja imam ovaj problem...pomozite očajan sam... :S
![]() |
#629 |
Premium
|
smanjivanje rezolucije je jedan nachin, dok se to josh mozhe rijeshiti lijekom koji se stavi preko exea ovog kojeg imash ![]() probaj to pitati na 'pomoc i pitanja' da ti poshalju na PM... drugachije mislim da nemre za tvoju verziju igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Registered User
|
bal
može mi neko dat link sa kojeg mogu skinut kaj god je potrebno da mogu igrat become a legend poslije 12. tjedna? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|