|
![]() |
#601 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
ot
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Naravno da ima TV-out. I oćeš se onda mijenjati? Vrhunska grafa za svoje vrijeme ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Citiram: ''I na kraju smo kao i uvijek pokrenuli Quake 2, ne očekivajući definitivno ništa posebno. I tu smo se gadno iznenadili jer Quake je odjednom podivljao. Preko 44 sličice u sekundi, fantastično se glatko odrolao preko našeg ekrana, slika je bila fantastična, a efekti su divljali po cijeloj okolini. Sve se to odvijalo na 800×600, pa smo odlučili malo još povisiti rezoluciju i vidjeti što će se dogoditi. Dogodilo se nije skoro pa ništa, jer brzina je na 1024×768 pala 'samo' na 35.4 sličice, a kompletan dojam je ostao isti: fantastičan!'' Hehe koji LOL al to su bila neka druga vremena. OK mijenjamo, HP ekspres ili? Ako nećemo više pičit offtopic ovdje, može na PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
vratio sam se ![]() ajte na PM ako cete o karticama... ![]() a ove fore kako je prije bilo je okej - baza u biti kad vas nostalgija pukne... P/S sramotno da ima 10 postova u zadnja 2 tjedna od kad sam otisao...
![]() |
#605 |
Sannin
|
ne mogu virovat... sta do ti jedna nocna ptica ide rano spavat radi skole??? ![]() ajme... ![]()
![]() |
#606 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
how yes no ![]()
![]() |
#607 |
Sannin
|
yes ![]()
![]() |
#609 |
Sannin
|
ja cu oko 8.... sinoc sam kasno legao , a ne spavam popodne... a trebao bi da ovo nadoknadim...
![]() |
#610 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Skola....skola...svaku vecer oko ponoc idem spavat. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni je granica pol jedanest
![]() |
#613 |
Sannin
|
skola,skola,skola... mora da ste najmarljiviji ucenici ikad.... ![]()
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
covjece, malo me glava boli. naime...upravo sam pogledo film Mulholland Drive. Tako nesto skoro nisam gledao (tocnije: od Mementa). Film je totalno fucked up. Jedna ogromna mozgalica. Ja bi ga preporucio za testiranje za MENSu ili sta vec. totalna preporuka svima koji vole takve "slagalice" i mozgalice. P.S. Shrek 2 je bez veze... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Deep in the bosom of the gentle night Is when I search for the light Pick up my pen and start to write I struggle, fight dark forces In the clear moon light Without fear... insomnia I can't get no sleep I used to worry, thought I was goin' mad in a hurry Gettin' stress, makin' excess mess in darkness No electricity, something's all over me, greasy Insomnia please release me and let me dream of Makin' mad love to my girl on the heath Tearin' off tights with my teeth But there's no release, no peace I toss and turn without cease Like a curse, open my eyes and rise like yeast At least a couple of weeks Since I last slept, kept takin' sleepers But now I keep myself pepped Deeper still, that night I write by candle light I find insight, fundamental movement, uh So when it's black this insomniac take an original tack Keep the beast in my nature under ceaseless attack I gets no sleep I can't get no sleep I can't get no sleep I can't get no sleep I need to sleep, I can't get no sleep I need to sleep, I can't get no sleep |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Sannin
|
aj bar je netko budan... ![]() da ne propadne topic...
![]() |
#619 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
:alkohol: :rolaocima:
![]() |
#620 |
Sannin
|
malo ste se ipak prorijedili... ![]()
![]() |
#623 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Spat? Vec? PA tek je 12 sati. Ja nejdem spavati dok me stara ne potera. Ma zajebavam se. Škola je pa ovaj topic ima sve manje posjetitelja. Znam da nije škola neko opravdanje ali kaj je tu je ![]() ![]() ![]() ![]() Šta ja brijem bezveze ![]() ![]() Spamam he he @ice Kako možeš nakon fruteka spat?? Pa valjda nakon toga moraš trčat 10 km da bi se umoril. Frutek močno piće nema što. @Snoopy :clap: :clap: :clap: P.S. Kada ovaj tjedan imate školu?? Ja ujutro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo i mene nakon kraće pauze. Mijenjao sam ploču i tek sam danas spojio modem i instalirao AV i FW.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Sannin
|
ja sam tu... gledam index-playboy i nista.... ![]()
![]() |
#630 |
Sannin
|
WTF!?!?!?!? WTF!?!??!!? POTROSIO SAM 300MB DANAS GLEDAJUCI TA SRANJA I NISAM NISTA VIDIO!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|