Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.04.2023., 22:49   #6241
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Gobert, odlican obrambeni igrac, ni priblizno tako dobar ofanzivno, stovise prilicno limitiran, a isto ga bije glas neomiljenosti svuda gdje god je bio, suigraci ga uglavnom ne vole. Minessota bila +18 nakon sto su ga u svlacionicu poslali

Inace su mi simpaticna ekipa, najvise zbog malog Edwardsa, bit ce bomba od igraca. I naravno, volio bih da roknu Lakerse

Inace, Gobert je trolao Greena na pocetku sezone kad je ovaj lupio Poole, a na njegovu nesrecu, zaboravio je da Green cuva sve racune
https://www.goldenstateofmind.com/20...erwolves-punch

Kings - Warriors, koliko god dobri Kingsi bili, a fakat su dobra i simpa skipa, al neiskusni, bio bih iznenadjen da Warriorsi to ne uzmu ako su zdravi i kompletni.
Staro 11.04.2023., 19:55   #6242
goran1985
Ili jesi ili nisi

Datum registracije: May 2011
Kakav god da je u napadu, mogao je otežati posao najboljem igraču Lakersa. Uglavnom, ništa od toga, suspendiran je za tu utakmicu od strane kluba.
Lakersi će to dobiti više od 15 razlike, rutinski.

....

Pravi sam prognozer nema šta. Pogledao zadnju četvrtinu i produžetak, kao da su se jedni i drugi trudili izgubiti.
Wolvesi zadnjih šest minuta i produžetak nisu odigrali smislenu akciju, Lakersi jesu donekle ali šut ih nije htio. Nastavi li Davies ovako, bit će me stid govorit da je no1 Lakersa, djeluje kao da igra ozlijeđen.

Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 12.04.2023. u 07:18.
goran1985 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.04.2023., 08:53   #6243
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

A možda su jedni i drugi ciljali Denver a ne Memphis

Iako im fale Clarke i Adams, blaga prednost Grizlijima protiv Lakersa. Mada me ne bi iznenadilo da ih Lakersi prođu.
Staro 12.04.2023., 11:29   #6244
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Pravi sam prognozer nema šta. Pogledao zadnju četvrtinu i produžetak, kao da su se jedni i drugi trudili izgubiti.
Wolvesi zadnjih šest minuta i produžetak nisu odigrali smislenu akciju, Lakersi jesu donekle ali šut ih nije htio. Nastavi li Davies ovako, bit će me stid govorit da je no1 Lakersa, djeluje kao da igra ozlijeđen.
Treba te odavno biti stid, jer nije smiješno čak niti kao pokušaj trolanja

Ma lik je totalna kretenčina u nekim trenucima, kao da mu se isključi mozak baš kad treba zeru razmišljati. Ovo jučer mu nije prvi put da radi gluposti, neki dan je proslavio onog iz Dallasa, pa protiv Phile promašio oba bacanja za pobjedu...mislim da je on sam uništio bar 4-5 tekmi u gustim završnicama.

Na dalje, šut mu je očajan, em bacanja, em poludistanca, em trica. Dalekoooo od bubla, daleko od onoga što je bio u NOP, sad što uradi kroz reket i silu blizu obruča, uradi, vrlo malo on trenutno širi i otvara igru Lakersa.

Pogledao sam all possesions (praise league pass) i Wolvesi su igrali jako dobro što u obrani, što u napadu jer su bili na cca 50% šuta za 3 za razliku od Lakersa koji su bili ispod 30% dok nisu uvezali par pogođenih pri kraju tekme i žetcima. Wolvesima je stao šut i tu su Lakersi ulovili priključak i trebala je to biti pobjeda u regularu da nije bilo Davisovog brainfarta.

Lakersi su pokazali da imaju individualni kvalitet, uz jako loš šut i lošu igru u napadu dobiti jednu jako opasnu ekipu je pokazatelj da mogu dosta. Overall, sezona se jako dobro rasplela jer je izgledalo da neće ni u playoff kad ono 7th seed i jako dobar put do mogućeg finala Zapada preko Memphisa i Kingsa. To mislim da nitko nije očekivao osim mene i još par pojedinaca , sve redom pravih košarkaških znalaca

Međutim za to ostvariti će trebati dignuti momčadsku kvalitetu, Šunka mi je jako upitan po sposobnosti, jučer je realno 3/4 LEGOAT držao ekipu iznad vode jer je sa 38 probijao obranu, silio nemoguće prodore i trošio se, a ostatak ekipe ne može iskoristiti prostor, koliko otvorenih trica je promašeno, tu treba nalaziti opcije jer će se na njemu igrati udvojene obrane konstantno.

Konačno, vidi se i jaki šampionski mentalitet kad izvlačim pozitivne strane priče, ove clutch tekme leže Lakersima, a kako i ne bi kad imaš GOATa i još par igrača koji su prekaljeni osvajači i pobjednici. U Playinu su mlatnuli jake Wolvese, prije dvije sezone i GSW u jako sličnim tekmama, obe su na kraju snagom volje otišle na stranu purpurno-žutih kraljeva košarkaške igre, iako većinu tih obiju tekmi nije izgledalo da će tako i biti, dapače suprotno. To je mnogo jaka karakteristika kad zagusti.
Ante M je offline   Reply With Quote
Staro 12.04.2023., 13:41   #6245
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Pogledao sam pola Q4 i OT, i eye test je da Lakerse jebe obrana, i to ne unutra jer tu Obrvan + Vanderbilt odlično rade posao, već izvana. Wolvesi koji i nisu neki tricaši su im ubacili 16 trica s 40% šuta, a čini mi se da su u prosjeku na 11-12 trica po tekmi.

James prema naprijed i dalje može povući, ali više je nego jasno da obranu više ne igra nego što igra. Davies +9, James -14. A 90% vremena su zajedno igrali, tako da je više nego jasno tko drži ovu momčad, čak i ovakav izvan forme.

Da, morat će imati razinu više ako žele proći Grizlije. Bit će zanimljivo vidjeti duele Davies vs Jackson, Brooks vs James. Ako Lakersi značajno ne dignu razinu igre, Grizliji u 6 po meni.
Staro 12.04.2023., 18:49   #6246
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Datum registracije: Sep 2012
Ovi play in kao da gledaš zaostalu djecu kako se tuku i onda kasnije nakon tuce pobjednik dođe kuci pa ga roditelj izuje ...(boston ,bucks,denver,grizli,sunsi...)

di_su
Tajl3r je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2023., 08:11   #6247
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Show kreće.
Moja prognoza za rezultate i najbolje strijelce prvog kruga:
ZAPAD
Nuggets - Timberwolwes 4-2
Jokić

Grizzlies - Lakers 4:2
Davies

Kings - Warriors 2:4
Curry

Suns - Clippers 3:4
Durant

ISTOK
Bucks - Heat 4-1
Giannis

Celtics - Hawks 4:1
Tray Young

76ers - Nets 4:0
Embiid

Cavaliers - Knicks 4:2
Mitchel

Večeras:
Philadelphia - Brooklyn 19h
Atlanta - Boston u 21:30h
Cleveland - New York u 24:00h
Golden State Sacramento u 02:30h

Sutra:
Lakers - Memphis u 21:00h
Miami - Milwaukee u 23:30h
Clippers - Phoenix u 2:00h
Minnesota - Denver u 4:30h
Staro 15.04.2023., 08:24   #6248
goran1985
Ili jesi ili nisi

Pa zašto ne vjeruješ Sunsima?

ZAPAD
Nuggets - Timberwolwes 4-3
Jokić

Grizzlies - Lakers 2:4
Davies

Kings - Warriors 1:4
Curry

Suns - Clippers 4:1
Booker

ISTOK
Bucks - Heat 4-2
Giannis

Celtics - Hawks 4:0
Tatum

76ers - Nets 4:0
Embiid

Cavaliers - Knicks 4:2
Mitchel
Staro 15.04.2023., 09:37   #6249
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Vidiš vidiš Gogo više vjeruje Lakersima od mene osobno

Bravooooo Miami dobri i pošteni, kako lijepo otjeraše ovo smeće od bullsa iz playoffa haha, a đe je bio maleni Pat Beverly, zna li se šta ?

Vozio se LeGOAT James na raketi kroz Čikago
Staro 15.04.2023., 10:17   #6250
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Pa zašto ne vjeruješ Sunsima?
Sudar dvije ekipe koje imaju realne i legitimne sanse za osvojit naslov, a jedna od njih ide kuci u prvom krugu. Sunsi nisu battle tested, KD nema ni deset tekmi s njima, a ni jednu PO seriju. Clippersi i bez PG jaki i dobro pokriveni na svim pozicijama. Sunsi, CP3 igra toplo hladno, Ayton isto, Bridges ce im dosta falit, pitaje je kolko je KD u ritmu i fizicki spreman za ovakve tekme.

Nije da im ne vjerujem skroz, bit ce to neizvjesni dvoboj, a netko mora i izgubit
Oglas

Oglas
Staro 15.04.2023., 18:12   #6251
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Vidiš vidiš Gogo više vjeruje Lakersima od mene osobno

Bravooooo Miami dobri i pošteni, kako lijepo otjeraše ovo smeće od bullsa iz playoffa haha, a đe je bio maleni Pat Beverly, zna li se šta ?

Vozio se LeGOAT James na raketi kroz Čikago
https://twitter.com/SportsCenter/sta...241921/photo/1

kako tisti samo se ti misli o draft ekipi
veselo i tvoji ce smecari ubrzo
Staro 15.04.2023., 18:36   #6252
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Autor Tajl3r Pregled postova
https://twitter.com/SportsCenter/sta...241921/photo/1

kako tisti samo se ti misli o draft ekipi
veselo i tvoji ce smecari ubrzo
Mi ćemo se lagano dalje smijati iskompleksiranim jadnicima koji su mislili da će kao nešto, a ono nabiše te iz playoffa nogom kao kantu

asta la vista, Lakersi finalista

Zadnje izmijenjeno od: Ante M. 15.04.2023. u 18:42.
Staro 15.04.2023., 19:44   #6253
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 15.04.2023., 19:47   #6254
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Dottore je online   Reply With Quote
Staro 15.04.2023., 20:19   #6255
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

phila 13 trica u poluvremenu, najviše u zadnjih 20 godina enough said. kad bradonju stane šut, raspad sistema, pojet će ih Bridges ko malu djecu do kraja serije.

imat ćemo reprizu ove fotke prije nego što misliš...
Staro 15.04.2023., 20:28   #6256
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

evo i adaksinja, velikog prognozera koji u svojoj prognozerskoj karijeri nije pogodio nikad ništa

Dobro pere Phila trojke, ali ima ih dosta otvorenih kao posljedica udvajanja. Hardena je zbilja gušt gledati kako stepbackom zavalja protivnika i vrati se korak iza perimetra taman.

Bolje mu ide šut nego ulaz, na drajvu je popio već 2 banane
Staro 15.04.2023., 20:47   #6257
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

@Ante M [ula] vorda
Koji mi sinko
pale sam na svijetu nije ti lako.

Koji ti je to po redu akaunt ode ?
Ljećiš ti te svoje komplekse ode vec odavna ali nikako neide,dosta tuzna cinjenica da ti se da i da imas toliko vrimena loše trolat to govori dosta disi umno. definicija kompleksaša

Samo veselo analistu veliki :]

di_su
Staro 15.04.2023., 21:02   #6258
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

@vorda čekam tvoje postove kad lakersi ispadnu, a čini mi se da će ih Memphis samljeti, evo još jedna prognoza koju bih rado vidio, tebi u čast

moji Spursi su ispali iz playoffa još tamo u 11. mjesecu tak da mi je apsolutno svejedno kak sve ovo završi, samo nek bude dobre košarke.
Staro 15.04.2023., 21:03   #6259
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Mi navijači Lakersa

Pa sinko ja sam alfa i omega ovoga topica i održavam ga na nivou.

tebe to očito čini toliko frustriranim da me u ama baš svakom postu uzimaš u usta, nonstop sam ti u ustima.

koliko si ti ponižen samom mojom pojavom ovdje to je zbilja nevjerojatno, nisam bio svjestan da mogu tako utjecat na ljude.

koliko smo ti samo kompleksa nabili ja i moj prika LeGOAT James
Staro 15.04.2023., 21:06   #6260
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

evo i adaksinjo, duo ti po pameti

u vašoj poniženosti niste mogli bolje smisliti od optužbe da sam klon nekog korisnika , dovoljno govori o vašem kapacitetu.

polako, fokusirajte se...pa možda i napišete nešto vezano uz samu košarku, a ne mene.

čudo jedino kako moderatori samo meni dodjele karton, očito i njih nerviram

a mogli bi i oni malo smeća počistit sa teme, ko noćas Miami...

haha
Staro 15.04.2023., 21:09   #6261
goran1985
Ili jesi ili nisi

Ja pratim ovaj topic od lani.
Jel navijaš za Lakerse ili Jamesa u kojem god klubu bio?

Meni su Netsi najslabija ekipa u playoff-u, (badava im što goat-ov brat igra tamo) čudi me tvoja prognoza @adaksinjo.
Staro 15.04.2023., 21:16   #6262
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Redom za LeGOATa, pa onda za Lakerse, pa onda protiv GSWa u svakoj mogućoj prigodi

Netsi su smeće od ekipe ala Bullsi, a adaksinjo ti se već dosta proslavljao svojim kvalitetnim prognozama ovdje pa mu je ovo samo nastavak briljantnog niza
Staro 15.04.2023., 21:20   #6263
Tajl3r
Dobro je sve.
Moj komp

Tajl3r's Avatar

@goran1985 Triba njemu psihicka pomoc po svemu iscitanom definitivno.

Sad ce Boston ATL nadam se boljoj utakmici od ove jer Phila ubija ...

di_su
Staro 15.04.2023., 21:25   #6264
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

eto kako rekoh, to je taj doprinos intelektualno potkapacitiranog korisnika taylora, kakti pokušaji vrijeđanja mene koji sam mu očito nabio velike komplekse, a uz to na ovoj temi uz to jedino pokazuje i ozbiljne količine žuči kod uspjeha GOATa košarkaške igre, Kinga LeBron Jamesa

šteta šta takvi korisnici konstantno podrivaju ovu jako simpatičnu zajednicu basket fanova svojim glupavim postovima, ako nema moderatora da obavi što treba evo ja se javljam dobrovoljno na dužnost...

bit ću efikasan ko Miami noćas

haha
Staro 15.04.2023., 21:26   #6265
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

nema nikakvih zamjerki, sve je ovo u duhu playoffa malo trashtalka nikoga nije ubilo.

postoji ignore lista, jednostavno bojkotirajte jedan drugoga i to je to.
Staro 15.04.2023., 21:30   #6266
goran1985
Ili jesi ili nisi

Ma evo sve ali kako možeš biti protiv ekipe koja od škartnih draftova stvori dinastiju nije mi jasno.

I malo kalajte sa uvredama, nije potrebno.

Jedini igrač za kojeg sam se baš vezao je bio Iverson. Da je on bio po dream teamovima ko James ne bi mi bio napet nimalo.
Staro 16.04.2023., 05:29   #6267
goran1985
Ili jesi ili nisi

Odlična utakmica SAC-GSW, baš su mudonje ovi Kingsi.
S druge strane, Wiggins je bio taj koji je uništio ratnicima utakmicu i malo čudna odluka Kerra da ga forsira do kraja, valjda zna šta radi...

A napokon i dobra atmosfera na tribinama, koliko je to uopće moguće kad su u pitanju Ameri.
Staro 16.04.2023., 06:00   #6268
goran1985
Ili jesi ili nisi

Ae, da je pogodio bio bi goat. Čak i dobar šut s obzirom na okolnosti. Wiggins je 4 otvorena šuta za 3p promašio u Q4.
Staro 16.04.2023., 07:25   #6269
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Haha, vidim vorda dignuo razinu trolanja

Bas nista se Curry ne moze prigovoriti za zadnji sut. Uzeo je odgovornost na sebe i oslobodio se.

Curry je vec "dobio" tekmu krajem Q3 kad su njegvom tricom otisli na +10. I onda ga Kerr ide odmorit tri minute i kad se vrati gube 5 razlike, tolko o tome

Wigginsov je sut malo ruzinav, za ocekivat, promasio otvorenu tricu za vodstvo pol minute prije kraja.

Kingsi ocekivano odlicni, ali sto su sve pogadjali nocas Fox i Monk, pitanje jel mogu cijelu seriju

Nego, New York dobio Cavse, malo neocekivano, moram pogledat tekmu kasnije.
Staro 16.04.2023., 10:23   #6270
Ante M
Premium

Ante M's Avatar

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova

Kingsi ocekivano odlicni, ali sto su sve pogadjali nocas Fox i Monk, pitanje jel mogu cijelu seriju
Haha uvijek ista opravdavanja od našeg Robija kad se izgubi

koja bi možda i držala vodu da nisu GSW ti koji su pogodili solidne 4 trice više, šut za 3 u 48 minuta...

12/32 (37%) kings vs gsw 16/50 (32%)

dakle gađali ste donekle ok jer 48 poena samo od trojki nije malo, druga stvar je što ste uspjeli u 48 minuta ispaliti 50 komada, više od jedne po minuti...to je strava, dobro je vorda za gsw i currya govorio da su to najobičniji indijanci i prangijaši

a usto je dobro govorio i da je Stephanija choker bez Duranta kojega je zato i doveo da ga izvlači kad zagusti, kad zagusti kao što je zagustilo u finals 2016

Citiraj:
Arturas Karnisovas: "Blow it up… rebuild, its not on our mind. we changed our minds in the 2021 season to focus on winning and try to build a sustainable program here."

AK also says he wants to re-sign both Nikola Vucevic and Coby White.
gle ovoga , sustainable program

ove sezone su se bar dovukli do playina odakle ih je Miami izbacio poput stare kante, a sa ovakvim veleumovima idućih sezona neće ni to.

Lajkamo ovo, samo nastavite tako debili

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 20.04.2023. u 11:35.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno