|
![]() |
#6211 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
uF, mislim da taj lik neće baš dobro proći na forumu. Inače, evo skidam patch, ali ne znam koliko je pametno pečirati igru prije no što serveri budu pečirani i osposobljeni za rad na ovoj verziji.
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 24.11.2010. u 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6212 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6215 |
Addicted to music.
|
Errrrm, ne.
![]() |
![]() |
#6217 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Neka piculjo , ja sam ionako abakan njub, sve cu ja to polako stici ![]()
![]() |
![]() |
#6218 |
Addicted to music.
|
Upravo sam saznao da se može igrati samo na R10 serverima, ili nekim test serverima. Ne mogu naći da li radi na R9 serverima ako pečiramo igru na R10.
![]() |
![]() |
#6219 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
na sto je ova igra spala, da moramo krasti patch ![]() ![]() ali ako je suditi po lokaciji filea: ista je kao i za R9: http://static.cdn.ea.com/dice/u/f/bf...9035_Patch.exe onda je to link koji ce staviti za public download Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 24.11.2010. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6220 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja to ne diram. Šta igra sama skine to će biti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6221 |
LateralusX
|
dobro ti ga je skinuti da ne moras npr. sutra cekati da se skine kad bude sluzbena objava jer i R9 se mogao skinuti file: http://blogs.battlefield.ea.com/batt.../28/patch.aspx, nije se moralo preko game updatera ali slazem se da nema smisla instalirati prije sluzbene objave nasao sam kako su skuzili link: prema ovim filmovima na youtube su skuzili na kojem buildu je lik igrao nove mape, pa su dodali R10 i build number u link za prosli patch, tako da bi to mogao biti link koji daju testerima Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 24.11.2010. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6222 |
Guest
|
ja skidam i stavit cu jebe mi se radi li na neapdejtanim serverima. ionako na njima igra ne radi kako spada ![]() |
![]() |
![]() |
#6223 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6225 |
Premium
|
jel jos netko ima problema sa igrom ili to samo ja?? logiram se i onda ide updating stats i tu stoji po 2 min a onda nema statsa nikakvih... pa server browser trazi servere dugo jako... prije sve ok bilo, danas serucka na zestoko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6226 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6228 |
LateralusX
|
ne znam da li je fake ili nije http://forums.electronicarts.co.uk/b...u-ok-dice.html ali ako je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6230 |
LateralusX
|
ne moras brinuti, mislim da ban nije bio samo za igranje R10, radio se o nekoj drugoj povredi, ali svjedno, DICE je kriv i jedino razumno bi im bilo da se ispricaju ovo samo dokazuje da se u DICE-u skupila zavidna hrpa nekompetentnih morona |
![]() |
![]() |
![]() |
#6232 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
da vas pitam koji kurac od togo spectate kad ga ne mozemo otkljucat?! nije mi jasno u cemu je kvaka sa time... Stvarno nisam skuzio da moram ici na poseban server za taj Spectate....a sad vise nemam di to obavit.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6234 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
hehe The R10 Patch - We urge players not to install the latest R10 Patch for which links are circulating on the internet, as it is not officially released and there will be no servers hosting this version. The 7 servers currently running with the R10 Patch are for test purposes and will be closed down shortly. If you have installed the R10 Patch, you need to uninstall Battlefield Bad Company 2 and go back to the R9 version if you want to enjoy the game before the official release. Check the Battlefield Blog for news and updates on Battlefield Bad company 2. __________________ Global Battlefield Community Manager www.twitter.com/zh1nt0 kako su FAIL-ali |
![]() |
![]() |
![]() |
#6235 |
Addicted to music.
|
Ma žalosno.Oni nisu ni znali da je patch dostupan za download na tom linku. ^^ Da stvar bude gora, opet ima masu bugova i tako.Lijepe stvari.
![]() |
![]() |
#6236 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
hm... zanimljive stvari na twitter-u ovo je napisano prekjucer @zh1nt0 is this because the patch & MP7 is out tommorow? 4:58 PM Nov 23rd via Icebird for iPhone in reply to zh1nt0 a ovo danas ![]() @zh1nt0 what's happening with MP7? considering the blog said "celebrate Harvest Day with Map Pack 7" it's Harvest Day AKA Thanksgiving today 23 minutes ago via Icebird for iPhone in reply to zh1nt0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6237 | |
LateralusX
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6238 |
Guest
|
ima problema s izrazavanjem ![]() mislim da zeli reci kao danas je dan zahvalnosti, tj. tzv. thanksgiving pa je danas trebao izaci map pack, a ujedno i patch. |
![]() |
![]() |
#6240 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas