|
![]() |
#6151 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() On je također dobar da vidiš propertiese fajlova i slika, jer drugačije ne možeš. Isto tako, ako želiš nekom poslat preko maila sliku u full rezoluciji, i za to je isto dobar, jer ni to drugačije ne možeš. |
|
![]() |
![]() |
#6152 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Nemojte da rasprave opet odu putevima file managera, molim lijepo ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6154 | |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
![]() |
#6155 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Ali kad pogledamo za što se najviše koristi mob, kad pogledamo performanse itd...WP nema konkurencije (naravno, mormao uspoređivati mobove istog cjenovnog ranga). WP možda i nije bio dobra opcija dok nisu ispeglali OS i dok je app store bio siromašan ali sad su barem sve bitne aplikacije tu, one koje ljudi najviše koriste. WP nikad nije ni bio mob za gejmanje. Uostalom, za te stvari prikladiniji je tablet. Po meni prednost WPa u odnosu na android i apple us: 1) fluidniji rad i bolje performanse u RL (igre pogotovo) 2) u pravilu bolje kamere od konkurencije (lumije) 3) sve češći update i općenito rast platforme 4) nema prtljanja s hackanjem i raznoraznim "štelanjem" moba da bi ti "bolje" radio 5) sučelje, tilesi itd...iako je ovo subjektivno ali obzirom da sam imao sve 3 platforme mobova iza ovog stojim... Ka mane WP-a (sad kad imamo 8.1 i kad je dosta stvari riješeno) bi napomenuo relativn osiromašni store u odnosu na konkurenciju (iako su bitne stvari tu). Najbolji store ima i dalje apple a ne android. Mana bi bilo i ono što je već neko spomenuo a to su sjebali jednim od zadnjih updatea di je sad sve natrpano na jednom mjestu. Ali velim, to su sitnice. |
|
![]() |
![]() |
#6156 |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
Bok, kupih Lumiu 930, sve o.k., poslije dugog korištenja Androida pravo osvježenje ali ( uvijek jedan ali... ) tipke na bočnoj stranici za volumen, on/off su nekako klimave. Ne znam da li je i na drugim L930 isto tako ili??? |
![]() |
![]() |
#6157 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne, nije tako, čvrste su i stabilne. Obavezno nosi u servis i žali se. Po meni Lumia ima najbolje tipke ikad napravljene na nekom uređaju, izvedba, čvrstoća, kontrolirani pritisak, sve je top klasa.
#6158 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#6159 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6160 | |
Sremium
|
Citiraj:
Ja recimo poznam ekipu koja je uspjela prtljanjem, zagušit android. Ljudi neznaju ali kad se nudi onda se i proba. Najbolje od svega što ti wannabe power useri te mobove najviše koriste za brbljanje fotkanje i postanje selfija. Mob je praktičan ali kad sam na moru nosim i ipad jer nemrem normalno igrat fifu na telefonu. ove druge igrice samo ako mi je užasno dosadno u nekoj čekaonici. Dobra kamera dobro dodje ako se želi uhvatit trenutak. Ko će teglit dslr npr. na plažu a recimo 1020 okine fotku ko prosječni kompakt. Surfanje je drama ispod 5 incha. Realno. Dakle opet nužda a na more se nosi tablet. A kad u džepu imam 5+ inchni mob imam osjećaj da se nebudem mogao sagnut i nupumpat gumu na biciklu. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 11.08.2014. u 22:51. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6161 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto, na Xperiji Z vrtim zadnji KK i root mi je treba. Doba flešanja kernela, romova i slično je iza mene. Jednostavno mi se to neda. Koristim official fw, samo druga država. Dakle, koristim mobitel as is. Muzika, net, fotić, poruke, pozivi. Zato velim da bi htio probat voziti WP čisto da vidim kako to izgleda. |
![]() |
![]() |
#6162 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Iako, problem je u tome kaj navodno ta opcija (za mobilni net) nije direktno dostupna preko Settings menija i da je API za to ograničen. Jedino kaj bi moglo pomoći je zapravo ubiti dvije muhe jednim udarcem - redizjanirati Settings-e i omogućiti pristup dubljim postavkama preko API-ja. Za prvu stvar znam da se radi na tome (Joe Belfiore je tako hintao) dok za drugo je samo pusta želja. Za sad.
![]() |
#6163 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Tu tu Citiraj:
A gle, Android ti nudi primjerice iskustvo kao i luksuzni trajekt: - Dobar WC, eventualno cugu, klopu, možeš šetati i istraživati, no ako bude vjetrova i valova, te je taj trajekt puniji, izaziva morsku bolest i potrebu za pražnjenje želudca preko pramca. WP ti je kao "kupejac": - Možda se ne možeš prošetati koliko hoćeš, i nema uvijek bistro vagon, ali zato su sjedala široka, i na odredište stiže mirno i sigurno. U 98% slučajeva je neometen. iOS ti je kao 747: - Imaš sve, od posluge do udobnosti, no svako polijetanje i slijetanje je iskustvo za sebe. Dobro je dok si u zraku. Ne želiš "pasti" na tlo. |
|
![]() |
![]() |
#6166 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Hm, ovi misle da bi MS mogao uskoro (04.09) predstaviti nasljednika L1020... http://www.techradar.com/news/phone-...-event-1261059 BTW, ja sam svoju L1020 downgradeao sa DP8.1GDR1 na 8.0, OTA na Cyan, pa DP na GDR1 ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#6168 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
da izlazi 1030 vec bi se naveliko o njemu pricalo... sjeti se samo kolko je bilo leakova EOS-a aka 909 aka 1020 ![]() Citiraj:
ja sam narucio bijelu sa AliExpress-a, trebala bi stic za par tijedana.. pa javim kak je operacija prosla ![]() (inace narucio sam i jednu iz UK sa eBay-a, al taj me seller zavaljo.. poslo mi koristenu i ostecenu masku.. vald ce bit vise srece s kinezima ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 12.08.2014. u 10:19. |
||
![]() |
![]() |
#6169 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kako ne? Ubijes "Data connection" i vise se ne spaja. Ako ti smeta da nemas direktni pristup toj opciji, onda instaliras neki app koji nudi tu mogucnost. Recimo "Battery" ima tu mogucnost, tj direktni pristup za 5 togle podesavanja: WiFi, BT, Airplane, GPS i Data... |
![]() |
![]() |
#6170 |
Sremium
|
Ima tuce aplikacija koje nude shortcutove i za data net.... |
![]() |
![]() |
#6171 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Jamacno, ali su mi draze, i zato ih spominjem, one koje nude i neku drugu korist osim shortcut-a... |
![]() |
![]() |
#6172 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
L530 Dual SIM izašla u Maleziji. Cijena 110$. http://www.soyacincau.com/2014/08/12...d-in-malaysia/ L830 bi mogla imati vrhunsku 20MP kameru. Mislim da smo dobili best buy. http://www.neowin.net/news/lumia-830...lagship-camera
#6174 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6175 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008