|
![]() |
#6151 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
ja na garancije i to gledam drukčije.. za mob i tablet kad za 2 godine istekne garancija i tak ću kupiti novi.. a dve godine da se mučim sa pretpranim smećem.. no way. nakon mjesec dana od dana kupnje roknem root i custom rom pa kaj bude, uživam u fluidnosti i brzini i svim blagodatima koje flagship pruža.do sad sam tak radio 10 puta i svi uređaji su radili, neki i 3-4 godine.. neke sam prodao, neke još imam.. pogotovo samsung, s njim možeš kaj hoćeš.. S4 mini sam flashao valjda 200 puta od raznih stock based do cm11, CM 12, CM 12.1 itd S5 isto bar 100 flashanja raznih romova dok nisam ostao na najboljem.. i sad sam na S6 stavio odmah xtrestolite.. uređaj je potpuno druga priča, 50 % brži i bez ikakvih trzanja nikad. |
|
![]() |
![]() |
#6152 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nesporazum,ciljao sam na to da je Mario odradio debloat,debloaterom jelte..knox je sasma drugi par rukava. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6154 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6156 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Ajde što se tiče garancije to je ok, jel kod prodaje ili u slučaju reklamacije.
![]() |
#6157 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Okacio na sestrin s3 cm 12.1 20151106 build, android 5.1.1. Telefon doslovno leti. Iznenadio sam se koliko dobro radi a koliko malo rama trosi.
#6158 | |
Banned
|
Citiraj:
ali to nije ova tema, svatko radi kaj hoće.. ja riskiram, jer svaki samsung je odličan mob ali softver je teška banana, duplo sporiji od cisti android look htc-ovog, sony-jevog i lg-ovog.. koma.. |
|
![]() |
![]() |
#6159 |
Guest
|
razlikuju li se razlicita kaljena stakla sto se tice osjecaja pod prstima i klizavosti ili je to sve isti k? |
![]() |
#6160 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Radi kako pise ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6162 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Moj je kupljen u slobodnoj prodaji, open Austria ( ATO ) tako da nema bloatware-a od strane operatora nego od Samsunga. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6163 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
#6164 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Tako je, Debloaterom sam sve te aplikacije disejblao i ne rade u pozadini. I dalje se nalaze na mobitelu i enablanjem aplikacija vraća se njihova funkcionalnost.
![]() |
#6167 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
#6169 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po recenzijama i komentarima koje sam čitao, 6P ne samo da se nije iskazao nego je debelo podbacio u performansama i kvaliteti izrade. Hebiga, ne možeš staviti Samsunga i Huawei u isti koš. Galaxy S serija je po kvaliteti izrade ipak klasu više od 6P. Osim toga, tražim mob sa dobrim fotićem, a 6P to sigurno nije. Kao što nema ni sd slot. Da ne govorim da mi je prevelik (ja bi mob ispod 5.5"). Da hoću tu veličinu, radije bi uzeo Note 4 ili 5 (kad dođe).
#6170 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6171 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Zašto bi bio hater? Mislim, fakat su ti super diskusije sa svima na forumu. Ako nije po tvom, drugi su odmah hateri. Čovjek ti je objasnio zašto neće 6P. Iz istih razloga ga nebi ni ja uzeo pored S6 ili N5, a košta isto. De malo uspori sa tim etiketiranjem drugih. |
![]() |
![]() |
#6172 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
6P uopce nema losu kameru, i u performansama iako ne na razini kojoj bi Nexus trebao biti nije bas "debelo" podbacio. Ostalo stoji. Note 5 je bolji, kvalitetnije je napravljen i u manjem kucistu ima efektivno veci ekran (nav bar...). |
![]() |
![]() |
#6173 |
Premium
|
Znači to što se kao savija je eto kod sviju.A da nepričam kako svaki fon ima slabu točku. Ima tonu videoa gdje ljudi idu krivit N6P i nesaviju ga. A ako ćemo o performansi zašto onda moj N6P u 3D Mark slingshot pobjeđuje S6 Edge +? Ću da kažem.Bloatware.A da nepričam o bateriji S6ice. I Nije da ja sad ovdje nešto izmišljam ili etiketiram nekoga. Svi ti sintetički bechevi se više oslanjaju na rendering(će to tko da radi na mobitelu) koji nitko nikad neradi na mobitelu. Isto tako Apple je ismijavao sve Android OEMe koji su namještali bencheve poput Geekbencha. http://arstechnica.com/gadgets/2013/...s-by-up-to-20/ Trebam li dodat da S4 u 16GB modelu ima 4Gb Ali ako netko oće uzest nekog Samsunga itd. slobodno uzmi nemam ništa protiv. Recimo ja sam bratu za promociju uzeo S6 jer znam da je naklonjen tom brendu. https://youtu.be/w9c6jSg3FoE Snimljeno s S6. Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 01.01.2016. u 17:17. |
![]() |
![]() |
#6174 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ok, sve 5. Svi imamo svoje ZA i PROTIV. Poanta priče i je da svi vele što im valja tj ne valja, a ne da se upire prstom u druge. Sa svojim novcima svatko može raditi što želi. A i da se držimo Samsunga ovdje. Nexusi imaju svoju temu ![]() |
![]() |
![]() |
#6175 |
Banned
|
Ja sam mislio uzet nexusa 5x ili galaxy s6 i vidio sam da je nexus precijenjen a slabiji od s6. Bio je skuplji 500kn a za nista. Manje rama, slabiji ekran, sav je od plastike. Samsung je skup al nexus jos skuplji. |
![]() |
![]() |
#6176 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Precjenjen je u VIP-u jer je tamo kao neka ekskluziva. Vani je drukčija priča. 5X nije flagship, pričamo o 370$ vs. 650 ili 700$ telefonu. Na Amazonu ga nabaviš za 3200 novog, a telefon je izašao prije 2 mjeseca. Imam ga kod sebe i naravno imao sam i S6 edge jer ga puno ljudi oko mene ima. S6 vjerojatno ima nešto bolju kameru, ali ekran i "brzina" su vrlo diskutabilni, pogotovo kad nakon par mjeseci "proradi" Lagwiz. Da ne govorim o najvećoj gluposti koju sam vidio na S6, a to je onaj Smart manager. App koji je kombinacija Clean Master Pro i McAffee antivirusa i koji pokazuje osnovno narezumijevanje najvećeg "dilera" Android telefona na svijetu, u sam taj OS koji isporučuju. Hardver je na visokoj razini ali je softver teška banana i nadam se da će konačno poradit malo na tome kod S7/Note 6. |
![]() |
![]() |
#6177 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Po meni, a vjerojatno će se mnogi složiti sa mnom, najveći problem Samsunga je TW. Neoptimiziran je do boli. Jest da daje mnogo điđa-miđa korisniku na raspolaganje, ali ubija mob. Slažem se i s komentarom da je skup. Je, ali nudi dosta za tu lovu. Daleko od toga da je omjer uloženo-dobiveno dobar (budimo relani, ipak plaćamo i ime, marketing, inovacije,...), ali ako imam lovu na raspolaganju, onda ću ga uzeti. Pogotovo što u tom cjenovnom rangu nemate flagship koji nudi kombinaciju hardvera, performansi i kvalitete za tu lovu. Dosta ih je blizu, ali još uvijek im fali sitno da budu na njegovoj razini. Po meni, najbliži konkurent mu je iP. Ali on košta još više i radi u drugom 'ekosistemu'.
#6178 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Aplikacije mi ne koriste CPU, bateriju niti RAM te ih nema u app draweru niti su dostupne drugim aplikacijama. Virtually kao da su izbrisane samo što koriste mjesto na internoj, kaj mi nije problem. Iluzija bi bilo da nema utjecaja. Što nije točno.
#6179 | |
Banned
|
Citiraj:
U ducanu ga samo ispobam.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6180 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Jadino ja bi rekao da postavljanje antivirusa i sličnih stavari na mobitel nije Samsungovo nepoznavanje OS-a, nego Samsungovo trčanje za profitom. Stvarno ne znam u kojim okvirima se kreće plaćanje za stavljanje softvera na mobitel, ali ako je to samo dolar onda izračunaj koliko Samsung dobije od proizvođača softvera da se dotični komad softvera nađe na mobitelu. Između nepoznavanja OS-a i par milijončića, mislim da je Samsung ipak išao na par milijončića iako je znao da nema potrebe za određenim softverom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|