Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.05.2013., 18:02   #6091
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Pravila jesu jednaka za sve, posebno kad policija ide prema svima identično. A prva stvar je izbjegavanje mitologije na svim razinama.
Sve ostalo je stvar prilagodbe - semafor ne radi, moraš 40.

Ništa od toga nema veze ni s policijom ni sa sudom.
Hahaha da jesu jesu ROFL zato oni koji plate kaznu de jure ispadnu kreteni a ovih 88% koji ne i dalje caruju. Da, stvarno nema veze sa sudom i policijom ROFL ROFL

Da se sve primjenjuje kako treba onda bi stvarno i imali zakon o sigurnosti u prometu, a ne zakon o naplati brže vožnje gdje je muriji zgodno. Taj isti zakon bi onda spriječio i stvari poput stavljanja ležećih na zavoj, vožnju klinaca u krilu vozača, vožnju po dvorištu vrtića sa bilježnicom na volanu, mobitelu na ramenu, olovkom u jednoj ruci a cigaretom u drugoj, itd itd. No zato se odi gari po Sljemenu po snijegu i teoretski te mogu čopit za objesnu vožnju... no ako se u tebe još na Gračanskoj zabije tip sa ćelavim ljetnim jer je izgubio kontrolu kada je probao prestići ralicu, i onda se još dere na tebe zašto si se uopće vozio svojom trakom jer si se trebao zabit u nečije dvorište da mu se makneš, onda sorry, to je sve igranje i ne vidim zašto bi itko poštivao zakon. (Sve navedeno vidio na svoje oči, na sreću ja nisam bio taj kojeg je kreten u škodi pobrao, umjesto da bude sretan da je iza ralice - već sam bio obični šetač koji je dotičnog išamarao kad se ovaj počeo derat - što me vjerovatno čini kriminalcem kojeg treba žestoko kazniti)

Taj semafor nikad ne radi, i nalazi se na ravnom dijelu s dvije trake, ne na raskršću. Da policija išta vrijedi urgirali bi da se taj semafor makne, zajedno sa znakom 40, a ne koristili mjesto za punjenje proračuna, jer je čista navlakuša, a njima još i zgodno za stat jer se ima di parkirat (u hladu).

Ma kod nas je sve žalosno i caruju glupost, bahatost i ljenost, od premijera nadalje...
Staro 20.05.2013., 19:06   #6092
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Nitko ne prati???

HP 845 G8

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 5850U
RAM: 32GB SK Hynix DDR4-3200 + 32GB SK Hynix DDR4-3200
SSD: Kioxia/Toshiba XG6 512 GB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" Touch Matte IPS @ 1920 x 1080

Mice: Logitech MX Master 3S
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + WD SN570 2 TB

Connected To A1 optical 2 Gbit

Lenovo ThinkPad P15v Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850H
RAM: 64GB DDR5
SSD: Samsung 980 Pro Plus 1Tb NVMe M.2
SSD: Samsung 980 Pro Plus 2Tb NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon
LCD: 15" IPS @ 3840x2160

Lenovo ThinkPad T14 Gen 3

CPU: AMD Ryzen 7 PRO 6850
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Micron 3400 1 TB NVMe M.2
Graphic: AMD Radeon 680M
LCD: 14" IPS @ 1920 x 1200

Mice: Logitech VX Nano
External storage: uGreen M.2 enclosure USB-C + Samsung 980 1TB

Lenovo X1 Carbon 7th Gen

CPU: Intel Core i7-8665U
RAM: 16GB soldered LPDDR3
SSD: Samsung 970 EVO Plus 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel HD 620
LCD: 14" IPS @ 2560x1440

Lenovo X1 Carbon 10th Gen

CPU: Intel Core i7-1260p
RAM: 16GB soldered LPDDR4
SSD: Sk Hynix 512 GB NVMe M.2
Graphic: Intel Iris Xe
LCD: 14" IPS @ 1920x1200

Dottore je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.05.2013., 21:17   #6093
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor ozren Pregled postova
Hahaha da jesu jesu ROFL zato oni koji plate kaznu de jure ispadnu kreteni a ovih 88% koji ne i dalje caruju. Da, stvarno nema veze sa sudom i policijom ROFL ROFL
Prvo moraš shvatiti što je čija ingerencija.
A kad stvari od nule postaviš (i npr. policija postane nemitološka) stvari krenu lakše.

Citiraj:
Da se sve primjenjuje kako treba onda bi stvarno i imali zakon o sigurnosti u prometu, a ne zakon o naplati brže vožnje gdje je muriji zgodno. Taj isti zakon bi onda spriječio i stvari poput stavljanja ležećih na zavoj, vožnju klinaca u krilu vozača, vožnju po dvorištu vrtića sa bilježnicom na volanu, mobitelu na ramenu, olovkom u jednoj ruci a cigaretom u drugoj, itd itd.
Sve je to definirano.

Citiraj:
No zato se odi gari po Sljemenu po snijegu i teoretski te mogu čopit za objesnu vožnju...
Naravno. Nažalost rijetko to i čine.

Citiraj:
no ako se u tebe još na Gračanskoj zabije tip sa ćelavim ljetnim jer je izgubio kontrolu kada je probao prestići ralicu, i onda se još dere na tebe zašto si se uopće vozio svojom trakom jer si se trebao zabit u nečije dvorište da mu se makneš, onda sorry, to je sve igranje i ne vidim zašto bi itko poštivao zakon. (Sve navedeno vidio na svoje oči, na sreću ja nisam bio taj kojeg je kreten u škodi pobrao, umjesto da bude sretan da je iza ralice - već sam bio obični šetač koji je dotičnog išamarao kad se ovaj počeo derat - što me vjerovatno čini kriminalcem kojeg treba žestoko kazniti)
Idiotarija.

Citiraj:
Taj semafor nikad ne radi, i nalazi se na ravnom dijelu s dvije trake, ne na raskršću. Da policija išta vrijedi urgirali bi da se taj semafor makne, zajedno sa znakom 40, a ne koristili mjesto za punjenje proračuna, jer je čista navlakuša, a njima još i zgodno za stat jer se ima di parkirat (u hladu).
Samo budala padne na takvu navlakušu. A policija nikad ni ne utječe na regulaciju prometa i promentnih znakova, kao vozač bi to trebao znati.

Citiraj:
Ma kod nas je sve žalosno i caruju glupost, bahatost i ljenost, od premijera nadalje...
I gornjih primjera koji su kao "fora".
Staro 20.05.2013., 21:19   #6094
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ovi su mi zanimljiviji od GT ekipe
1
2
Staro 20.05.2013., 21:28   #6095
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Prvo moraš shvatiti što je čija ingerencija.
A kad stvari od nule postaviš (i npr. policija postane nemitološka) stvari krenu lakše.

Sve je to definirano.

Naravno. Nažalost rijetko to i čine.

Idiotarija.

Samo budala padne na takvu navlakušu. A policija nikad ni ne utječe na regulaciju prometa i promentnih znakova, kao vozač bi to trebao znati.

I gornjih primjera koji su kao "fora".
Bez uvrede ali tvoji odgovori su kao da si političar, a od njih mi se...
Staro 20.05.2013., 21:30   #6096
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Bez uvrede ali tvoji odgovori su kao da si političar, a od njih mi se...
Problem je što su tvoji k'o da ti je 18. A od njih mi se na cesti...
Uuuups, ne tebi, ovima, sorry.
Staro 21.05.2013., 10:14   #6097
Bolnum
#define yes no;
Moj komp

Bolnum's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Šteta što im telemetrija nije skroz točna, a nije mi jasno onih 24km/h u onom betonskom zavoju...pa toliko ja mogu trčati, mora da je greška!!
Bolnum je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 12:59   #6098
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Sinoc vidjeh DS5... Kakva kocija!
Milentije je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 14:17   #6099
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Yep, meni osobno jedan od najljepših interijera.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2013., 17:46   #6100
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Ja sam ostao zatečen vanjskim izgledom. Na semaforu sam ostao da ga gledam dok mi nisu počeli svirati oni iza mene.
Milentije je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.05.2013., 10:56   #6101
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Bez ljutnje, ali ne znam u kojem svijetu živiš.
Pravila nisu jednaka za sve niti u civiliziranim zemljama (na svoje oči sam xx puta gledao kako rade i funkcioniraju veze, pa se kazne ne pišu ili gule i bacaju u koš, u Njemačkoj i Austriji). Radilo se o lokalnim utjecajnim ljudima (da ne kažem 'moćnicima'), kazne raznorazne, brzina, parkiranje na nedozvoljenom mjestu, pojas, itd. Dakle nije priča, nego nešto što sam se sam uvjerio.
Da me ne shvatiš krivo, ja te podržavam, ali takav sustav je najblaže rečeno nemoguć, jer uvijek će biti one da netko nekog pozna, da mu je rođak, itd. Kad bi bilo tako da je zakon jednak za sve, svaka čast, neka kažnjavaju, ali onda SVE, a ne samo one koji nemaju veze/lovu, a da ne pričam na okretanje leđa kad kolega 'milicajac' projuri 100ku kroz naselje, dok se 'običnom čovjeku' naplaćuje kazna za 71km/h.
I naravno, da se kazne prilagode standardu pojedinca, znači da se odredi kvota kazne, ali zavisno o primanju, ko ima više, neka i plati više, kao u Norveškoj npr.
Sve dok ima:
  • Ivan Primorac (Z3 Makarska)
  • Dejan Mešič (ZG)
  • Hrvoje Žužić (KA)
I sl (Horvatinčić, Čačić, možda i Šebalj), niko mi ne može reć da su svi isti. Pogotovo je apsurdno da dobivaju male kazne, izvače se i sl.

Opet neko je spominja imovinski cenzus, šta i nije neko rješenje jer ovi jebivjetri vjerovatno nemaju puno na sebi, ovde samo pravi zatvor može učinit stvar.

Šta se tiče zakon opet ima masu nelogičnosti i dubioza, paljenje svitala npr. to je samo za izvačenje novaca, jer ako je lipo vrime (90% u Dalamaciji) to i meni nije prekršaj, ali ako je gadno onda moraš bit majmun da ih ne pališ taman bilo lito, opet moraju postojat neki zakonski okviri da nebi bilo još goreg tumačenja. Iman osjećaj (a virujen da nisan jedini) da je u nas najbitnije naplatit, a ko jebe preventivu (edukacija/ulaganje u infrastrukturu).
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 11:51   #6102
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Šta se tiče zakon opet ima masu nelogičnosti i dubioza, paljenje svitala npr. to je samo za izvačenje novaca, jer ako je lipo vrime (90% u Dalamaciji) to i meni nije prekršaj, ali ako je gadno onda moraš bit majmun da ih ne pališ taman bilo lito, opet moraju postojat neki zakonski okviri da nebi bilo još goreg tumačenja. Iman osjećaj (a virujen da nisan jedini) da je u nas najbitnije naplatit, a ko jebe preventivu (edukacija/ulaganje u infrastrukturu).
NHF ali ne bi vjerovao koliko onda ima tih majmuna koji ne pale svjetla po magli, kiši i u sumrak.

A vezano za ljeto, meni je osobno puno lakše uočit auto na magistrali s upaljenim svjetlima nego bez, posebice kad se stopi s asfaltom. Tako da što se tiče te stavke, ja sam defitnitivno za to da se pale stalno. A ionako se kod većine novih vozila pale automatski.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 12:40   #6103
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
svakako upaljena svjetla stalno... pol autiju u sumrak ili po kiši su mi mrtvi.

neki dan sam morao doslovno usporiti da vidim da li se ovaj iz suprotnog smjera kreće uopće.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 13:23   #6104
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Meni nije jasno zašto su ukinuli svjetla tokom cijele godine, da se možda nebi alternator potrošio. Ovako se samo izvuče određena suma novca od raje.

Kad se već spominje ekipa duž obale i njihovi vozači. Bio ove zime u istri kad je snjeg zapadao i svi, al apsolutno svi zabrijavaju i kao ljute se jer pada snjeg i jer im murja piše kazne za zimsku opremu, pogotovo jer ih valjda 80% vozi na ćelavim ljetnim gumama. Izgovor je kao, pa nismo mi u slavoniji da nam trebaju zimske gume. Znači mi svi ostali smo kreteni jer imamo dva seta guma il vozimo cijelu godinu na savama S3 Mentalitet nula
Staro 22.05.2013., 13:49   #6105
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Pa niste vi kreteni ako imate dva seta guma nego vam je to potreba. Njima nije.
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 13:52   #6106
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
Kad se već spominje ekipa duž obale i njihovi vozači. Bio ove zime u istri kad je snjeg zapadao i svi, al apsolutno svi zabrijavaju i kao ljute se jer pada snjeg i jer im murja piše kazne za zimsku opremu, pogotovo jer ih valjda 80% vozi na ćelavim ljetnim gumama. Izgovor je kao, pa nismo mi u slavoniji da nam trebaju zimske gume. Znači mi svi ostali smo kreteni jer imamo dva seta guma il vozimo cijelu godinu na savama S3 Mentalitet nula
Di si to bio u Istri da su pisali kazne?
Barem tu kod mene to ne rade. Ja se prije 10g preselio u istru i još sam par godina iz navike stavljao zimske, ali sad za auto koji se vozi lokalno to više ne radim, ali ne vozim niti ćelave gume. Skužio sam da za ta 3 dana snijega na godinu kad se vozim na posel i s ljetnima zaobilazim po cesti lokalce
Meni je u Istri veći problem ova stoka talijanska na cesti.
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 14:08   #6107
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
...Bio ove zime u istri kad je snjeg zapadao i svi, al apsolutno svi zabrijavaju i kao ljute se jer pada snjeg i jer im murja piše kazne za zimsku opremu, pogotovo jer ih valjda 80% vozi na ćelavim ljetnim gumama...
Malo brijes, eto meni u podrumu zimski komplet. Zadnjih godina sa ekipa naucila i kod nas sta znaci zima, ne racunam snijeg, nego niske temperature. Dovoljno da si kojeg vulkanizera pitao kakva je situacija sa zimskim/ljetnim gumama, pa bi ti vjerovao za ovih 50%.

Zapamti da vecina ljudi u Istri ide cesto preko grane i vjeruj mi da slo policija redovito kontrolira gume i zimsku opremu.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 14:11   #6108
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Sva sreća pa su zimske gume tu samo radi snijega

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 22.05.2013., 14:17   #6109
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Valjda sam ja onda pričao s krivim ljudima, uglavnom radilo se o par taksista koji su smarali s istom pričom kako je snjeg, kak oni nisu na to navikli. Kak njima kao zimske gume netrebaju al trenutno se nemožemo popet u ulicu koja je na brdu i sl. Ak seru oni, serem i ja, samo znam kakvu su mi priču prodavali kad sam to jutro došao u Ri i tokom noći je napadalo 10-15cm snijega.

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Sva sreća pa su zimske gume tu samo radi snijega
Ma daj...
Staro 22.05.2013., 14:36   #6110
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Valjda sam ja onda pričao s krivim ljudima, uglavnom radilo se o par taksista koji su smarali s istom pričom kako je snjeg, kak oni nisu na to navikli. Kak njima kao zimske gume netrebaju al trenutno se nemožemo popet u ulicu koja je na brdu i sl. Ak seru oni, serem i ja, samo znam kakvu su mi priču prodavali kad sam to jutro došao u Ri i tokom noći je napadalo 10-15cm snijega.

Ma daj...
To ti je zaključivanje po indukciji - kad na temelju ograničenog broja slučajeva donosiš generalni zaključak
Da, u RI zna biti zajebano po zimi, naročito ak živiš negdje gore na brdu, makar je malo diskutabilno da li je to Istra
Dobro veli Nino, svi koji idu preko znaju kako je zajebana slo policija, a tu su ljudi navikli ići i po špeceraj u Italiju.
c-shadow je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 14:47   #6111
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Citiraj:
Ma daj...
Pa vidim da je mnogima opravdanje za neposjedovanje zimske opreme to kaj nema snijega, ko da je snijeg jedini razlog za korištenje zimskih guma.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 22.05.2013., 16:01   #6112
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

I zimske temperature koje rijetko idu ispod 3-5 °C.
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 21:01   #6113
Bolnum
#define yes no;
Moj komp

Bolnum's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ljudi, koji toliko spominjete Istru, nije ona tako "mala", ima i unutrašnjosti gdje zna dobro snijega napadati, a i temperature znaju debelo ispod nule pasti, pa je i bez snijega gadno bit na ljetnima.
Što se tiče Rijeke, niti jedan njen dio nikako ne spada pod Istru. Nalazi se sa druge strane Učke (koja predstavlja granicu nekakvu, jel) i na moru, pa su samim time i temperature više. Zna se dogoditi da zahladi, i da napada snijega, ali to toliko kratko traje da se malo kome da ulagati u drugi set guma zbog tih par dana...
Bolnum je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 22:28   #6114
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Gigabyte GTX 560Ti
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Staro 22.05.2013., 22:34   #6115
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Kolko je loše imat ljetne po zimi, tolko je i zimske po ljetu po toj slici. Izgleda da tog ljudi nisu svjesni.

Citiraj:
Autor Bolnum Pregled postova
Ljudi, koji toliko spominjete Istru, nije ona tako "mala", ima i unutrašnjosti gdje zna dobro snijega napadati, a i temperature znaju debelo ispod nule pasti, pa je i bez snijega gadno bit na ljetnima.
Što se tiče Rijeke, niti jedan njen dio nikako ne spada pod Istru. Nalazi se sa druge strane Učke (koja predstavlja granicu nekakvu, jel) i na moru, pa su samim time i temperature više. Zna se dogoditi da zahladi, i da napada snijega, ali to toliko kratko traje da se malo kome da ulagati u drugi set guma zbog tih par dana...
Đizs, kao da je bitno jel je il nije dio istre. Pričamo o gumama jelte.

Ontopic, svima je izgovor to ulaganje u drugi set guma. Dobro, nemoj, al onda brate stavi lance i nemoj me smarat. Uostalom, ak imaš dva seta guma, znači da će ti i trajat 2 puta, evenutalno manje jer će ove zimske postat prestare za korištenje, i to kod vas u priobalju (da li je sad ok izraz? ), kod nas dalje nikako nestoji da je skupo imat 2 seta guma. Pogotovo recimo kad se zalomi godina ko ova, imao sam zimske na autu skoro 5 mjeseci.

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 22.05.2013. u 22:40.
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 22:35   #6116
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Zanimljivo. Zimske na 5C bolje od ljetnih na 20C.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 22:57   #6117
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

lažna propaganda!
Staro 22.05.2013., 23:02   #6118
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Oće nam izbit pare i natjerat nas na skupe zimske.
listerstorm je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2013., 23:20   #6119
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

mene natjerali prije jedno 5 godina i eto sada stalno moram kod vulkanizera... ali su se ove zime bogami isplatile svake kune.

ma dva seta su zakon, to se isplati za 2 godine negdje u odnosu na skidanje/stavljanja na istu felgu, a da ne spominjem genijalce koji cijelu godinu rokaju zimske ili ljetne.
Staro 22.05.2013., 23:39   #6120
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Ja upiknuo set čeličnih felgi za 400kn. Nisam bio kod vulkanizera otkad je montirao gore gume
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno