|
![]() |
#6091 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Da se sve primjenjuje kako treba onda bi stvarno i imali zakon o sigurnosti u prometu, a ne zakon o naplati brže vožnje gdje je muriji zgodno. Taj isti zakon bi onda spriječio i stvari poput stavljanja ležećih na zavoj, vožnju klinaca u krilu vozača, vožnju po dvorištu vrtića sa bilježnicom na volanu, mobitelu na ramenu, olovkom u jednoj ruci a cigaretom u drugoj, itd itd. No zato se odi gari po Sljemenu po snijegu i teoretski te mogu čopit za objesnu vožnju... no ako se u tebe još na Gračanskoj zabije tip sa ćelavim ljetnim jer je izgubio kontrolu kada je probao prestići ralicu, i onda se još dere na tebe zašto si se uopće vozio svojom trakom jer si se trebao zabit u nečije dvorište da mu se makneš, onda sorry, to je sve igranje i ne vidim zašto bi itko poštivao zakon. (Sve navedeno vidio na svoje oči, na sreću ja nisam bio taj kojeg je kreten u škodi pobrao, umjesto da bude sretan da je iza ralice - već sam bio obični šetač koji je dotičnog išamarao kad se ovaj počeo derat - što me vjerovatno čini kriminalcem kojeg treba žestoko kazniti) Taj semafor nikad ne radi, i nalazi se na ravnom dijelu s dvije trake, ne na raskršću. Da policija išta vrijedi urgirali bi da se taj semafor makne, zajedno sa znakom 40, a ne koristili mjesto za punjenje proračuna, jer je čista navlakuša, a njima još i zgodno za stat jer se ima di parkirat (u hladu). Ma kod nas je sve žalosno i caruju glupost, bahatost i ljenost, od premijera nadalje...
![]() |
![]() |
#6092 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nitko ne prati???
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6093 | |||||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
A kad stvari od nule postaviš (i npr. policija postane nemitološka) stvari krenu lakše. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I gornjih primjera koji su kao "fora".
![]() |
![]() |
#6095 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6096 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#6100 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam ostao zatečen vanjskim izgledom. Na semaforu sam ostao da ga gledam dok mi nisu počeli svirati oni iza mene. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6101 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Opet neko je spominja imovinski cenzus, šta i nije neko rješenje jer ovi jebivjetri vjerovatno nemaju puno na sebi, ovde samo pravi zatvor može učinit stvar. Šta se tiče zakon opet ima masu nelogičnosti i dubioza, paljenje svitala npr. to je samo za izvačenje novaca, jer ako je lipo vrime (90% u Dalamaciji) to i meni nije prekršaj, ali ako je gadno onda moraš bit majmun da ih ne pališ taman bilo lito, opet moraju postojat neki zakonski okviri da nebi bilo još goreg tumačenja. Iman osjećaj (a virujen da nisan jedini) da je u nas najbitnije naplatit, a ko jebe preventivu (edukacija/ulaganje u infrastrukturu). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6102 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A vezano za ljeto, meni je osobno puno lakše uočit auto na magistrali s upaljenim svjetlima nego bez, posebice kad se stopi s asfaltom. Tako da što se tiče te stavke, ja sam defitnitivno za to da se pale stalno. A ionako se kod većine novih vozila pale automatski.
![]() |
![]() |
#6104 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni nije jasno zašto su ukinuli svjetla tokom cijele godine, da se možda nebi alternator potrošio. Ovako se samo izvuče određena suma novca od raje. Kad se već spominje ekipa duž obale i njihovi vozači. Bio ove zime u istri kad je snjeg zapadao i svi, al apsolutno svi zabrijavaju i kao ljute se jer pada snjeg i jer im murja piše kazne za zimsku opremu, pogotovo jer ih valjda 80% vozi na ćelavim ljetnim gumama. Izgovor je kao, pa nismo mi u slavoniji da nam trebaju zimske gume. Znači mi svi ostali smo kreteni jer imamo dva seta guma il vozimo cijelu godinu na savama S3 ![]()
![]() |
#6106 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Barem tu kod mene to ne rade. Ja se prije 10g preselio u istru i još sam par godina iz navike stavljao zimske, ali sad za auto koji se vozi lokalno to više ne radim, ali ne vozim niti ćelave gume. Skužio sam da za ta 3 dana snijega na godinu kad se vozim na posel i s ljetnima zaobilazim po cesti lokalce ![]() Meni je u Istri veći problem ova stoka talijanska na cesti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6107 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Zapamti da vecina ljudi u Istri ide cesto preko grane i vjeruj mi da slo policija redovito kontrolira gume i zimsku opremu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6109 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Valjda sam ja onda pričao s krivim ljudima, uglavnom radilo se o par taksista koji su smarali s istom pričom kako je snjeg, kak oni nisu na to navikli. Kak njima kao zimske gume netrebaju al trenutno se nemožemo popet u ulicu koja je na brdu i sl. Ak seru oni, serem i ja, samo znam kakvu su mi priču prodavali kad sam to jutro došao u Ri i tokom noći je napadalo 10-15cm snijega. Ma daj... ![]()
![]() |
#6110 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Da, u RI zna biti zajebano po zimi, naročito ak živiš negdje gore na brdu, makar je malo diskutabilno da li je to Istra ![]() Dobro veli Nino, svi koji idu preko znaju kako je zajebana slo policija, a tu su ljudi navikli ići i po špeceraj u Italiju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6111 |
Moderator
|
![]() |
#6113 |
#define yes no;
Datum registracije: Jan 2009
|
Ljudi, koji toliko spominjete Istru, nije ona tako "mala", ima i unutrašnjosti gdje zna dobro snijega napadati, a i temperature znaju debelo ispod nule pasti, pa je i bez snijega gadno bit na ljetnima. Što se tiče Rijeke, niti jedan njen dio nikako ne spada pod Istru. Nalazi se sa druge strane Učke (koja predstavlja granicu nekakvu, jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6114 |
Moderator
|
![]() |
#6115 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Kolko je loše imat ljetne po zimi, tolko je i zimske po ljetu po toj slici. Izgleda da tog ljudi nisu svjesni. Citiraj:
Ontopic, svima je izgovor to ulaganje u drugi set guma. Dobro, nemoj, al onda brate stavi lance i nemoj me smarat. Uostalom, ak imaš dva seta guma, znači da će ti i trajat 2 puta, evenutalno manje jer će ove zimske postat prestare za korištenje, i to kod vas u priobalju (da li je sad ok izraz? ![]()
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 22.05.2013. u 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6119 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
mene natjerali prije jedno 5 godina i eto sada stalno moram kod vulkanizera... ali su se ove zime bogami isplatile svake kune. ma dva seta su zakon, to se isplati za 2 godine negdje u odnosu na skidanje/stavljanja na istu felgu, a da ne spominjem genijalce koji cijelu godinu rokaju zimske ili ljetne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6120 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Ja upiknuo set čeličnih felgi za 400kn. Nisam bio kod vulkanizera otkad je montirao gore gume
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|