|
![]() |
#6031 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
To sam baš govorio frendovima, kako se ništa više ne isplati igrat osim tenkova, jednostavno nije zabavno jer te tenkovi samo gaze, a da ne govorimo da uzimaju objektive i ruše tornjeve i mogu dosta dugo ignorirat neprijatelja... Treba nam nova meta, adc i apc su trenutno u banani... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6032 | |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() p.s. https://youtu.be/VjzgbZL12VI?t=5m35s I have now mastered Riven ![]() ![]() u zadnje vrijeme vidim dosta mastera ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6033 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ma ta tanky meta traje već treću godinu, razni top laneri i jungleri odlučuju gejmove. Dec vaj igram arame i uživam kada dobijem nekakve tarice rammuse alistaire i sl, samo def itemz i kad nakupim jedno 4 itema nema me svijet.
![]() |
#6035 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma veigar je useless ako znaš protiv njega igrati. Npr Diana ga pojede. On ako pogodi kombo super, ali šta mu znači ako ga ultam s dianom, nema kud. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6036 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Bio sam veigar sa preko 1k APa i onda adc i support odluce 2v5 i izginu. ![]()
![]() |
![]() |
#6037 |
Banned
|
evo moja zadnja igra i nemam više ni vremena ni živaca za klince. Dajem svoj account na prodaju ako nekome treba ovdje neka me slobodno kontaktira privatnom porukom. Prošla sezona gold i ova sezona gold ( nemam živaca penjati se gore sa klincima). 96 championa unlockano ( svi championi po 6300 ) fali samo nešto sitno champova od 3150 i 1300 ip. Skinovi: blood moon akali LIttle Knight amumu death bloosom elise bandito fiddle royal guard fiora dreadknight garen headless hecarim Mecha & GUardian kha SpellThief lux Mecha Malph assassin master yi VIctorious morgana pharaon nidalee Night hunter & SSW rengar Ice drake shyvana aristocrat vayne shockblade & Project Zed 5x rune pageova i hrpetina runa ( spellvam,attack speed,damage,tanky....) 1243 normal wina. ------------------------------------------------------------------------------------------------- account je star preko 3 godine i prodajem ga iz razloga što nemam više živaca pored posla,psa,stana,i tonu obaveza bacati vrijeme na klince od 13 godina. PRodajem ga za bilo što se ponudi i odgovara mi ![]() i ako može procijena koliko bih uopće i mogao dobiti za ovakav account? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6038 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
ja ti imam 114 championa, 15 rune pageova, platinum border, sve važne rune, oko 30 skinova itd. i nisam mogao prodat acc za 300kn. Moj savjet di ja ga rađe zadržiš i odigraš ponekad tu i tamo koji game. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6039 | |
Banned
|
Citiraj:
ma nepričam za hr ![]() ![]() p.s. omfg do you even have a life? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6040 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6041 |
Premium
|
Ma dajte, gluposti pričate. Ja sam ga vani tražio oko 70 dolara, i na kraju palo na 30. 60 skinova, 3 limited, gold, 70 champova i 11 rune pagova. Ne može se više prek ebaya, automatski brišu post, jer nema preprodaje accountova. Cijena je žestoko pala. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 30.09.2015. u 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6042 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6044 |
Banned
|
nakon 4 dana pokušaja da si objansim da ipak ima nečeg još dobrog u ovoj igri doista moram odustati kompletno od ove igre.Nije problem ni balans nije problem ništa...problem je što je igra uništena od klinaca i balavaca i postala ne igriva...community je jednostavno mrtav i nije ni blizu kao u drugim igrama...odustajem jednostavno....kad me spoji sa 2 bronze 3 lvl 28 i silver 5 i tako 4 dana zaredom...gdje ti svi ostali samo seru trolaju fedaju i onda dobješ još i report...ma fu ck this game ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6045 |
Hala Madrid!
|
Dobijem 6 zaredom ranked i onda 5 zaredom spušim ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 26.10.2015. u 06:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6047 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6048 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6049 | |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Sa Riot Fakju-a: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6050 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Tooo. Necu morat ranked odigrat do kraja sezone ![]() ![]() Samo da skupim sve champione i ide lagani quit. Još mi ih malo fali i fucking OCD mi neda da prije tog prestanem igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6052 |
Premium
|
Ja sam danas složio pilu.. Cya League of Legends and hey single player games! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6053 |
Hala Madrid!
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 30.10.2015. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6055 |
Hala Madrid!
|
Umjesto da je road to platinum meni je road to silver ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 03.11.2015. u 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6057 |
Hala Madrid!
|
Odustajem od rankeda za ovu sezonu. Nemam živaca uopće, pomirit ću se sa gold borderom i ostalim stvarčicama. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 04.11.2015. u 04:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6060 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Velim ti ja, Thresh jungle i smiješ se ekipi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|