|
![]() |
#6032 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Na kraju kupio za 4500kn(i dobio još 5% popusta na to) SAMSUNG 42'' Smart TV UE42F5300AWXXH. Mislim da sam super prošao, TV je zakon nakon prve večeri korištenja ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6035 |
Guest
|
Pa u svim segmentima što se tiče slike je za istu cijenu uvijek puno, puno bolja! Osim za igranje igara sa fiksnim dijelovima sučelja. Sve ostalo, nema tog LCD-a. OLED je već ovdje tako da će samo zamijeniti plazmu za nekoliko godina kada cijene padnu. LCD ostaje poor mans tehnologija zaslona kaj se tiče filmova. |
![]() |
![]() |
#6036 | |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6038 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
http://www.ronis.hr/led-tv-40-incha-...on/UE40EH5000/ Valja li to išta? Naravno ne po toj cijeni, nego je na finoj akciji u drugoj trgovini ![]()
![]() |
#6039 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6040 | |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Razlika je toliko velika da nije potrebno imati jedan tv pored drugog. Jedino što plasma jako puno struje troši, grije se i neke znaju zujati.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6043 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Trebam pomoć oko televizora, krepao mi danas pa idem u nabavku novog. Nebi išao ispod 32'' i trreba mi što jeftiniji a da je televizor oke. Znam da zbog cijene nemogu očekivati nešto specialno ali da opet ne uzmem nešto užasno. Meni je za oko upala toshiba pa me zanima dali je to primjerice oke? http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-hd-lcd-mpeg4/ ili da ipak idem na ovo recimo http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...-hd-led-mpeg4/ Pozz EDIT: Riješeno Zadnje izmijenjeno od: Pegasus8. 19.09.2013. u 18:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6044 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije za mene (baš ne zasada ![]() ![]() Panasonic nisam vidio uživo, a Samsung mi izgleda na prvi pogled dobro, ali opet, u trgovini su totalno drugi uvjeti nego u stanu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6045 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Ja ti imam ovaj http://www.ronis.hr/led-tv-42-incha-...lon/UE42F5300/ i prezadovoljan sam, najbolje ti je otič u dučan i usporedit, ja sam tako gledo isto 15 televizora dok nisam kupio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6046 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6047 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
U nedoumici sam uzeti plasmu ili LED TV uglavnom će služiti za filmove, spajane na komp i sl. dakle bitno m je spajanje na komp i te opcije pa je poželjan Wi.Fi ![]() Plazma : LG ili Panasonic znaći cijenovno do max. 5.000kn LED TV: LG , LG Sony Samsung Ili nešto sl. ako netko ima za preporućiti velićine 40" ili 42" cijene isto do max. 5000krznaša Hvala na preporukama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6049 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
10% odstupanja ali nema bolje stvari za filmove do tog iznosa. Ako ti je spajanje na komp bitno zbog fimova a ne igara, onda je LCD nepotreban. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6051 |
Guest
|
Imaju game mod, sami panel je "instantan", ali treba provjeriti inpu lag za svaki model just in case. Pričao je i Carmack o tome na Quakeconu kako proizvođači jednostavno znaju zaje stvar. Meni koji ima spojen komp na plazmu recimo stvarno ne treba apsolutno ništa od TV-a da radi po pitanju slike osim da bude kalibriran. |
![]() |
![]() |
#6053 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Naime imam jedan mali "problem" sa Panasonic TX-L39E6E TV-om. A to je spajanje na internet. Znači kada odem na "Quick Setup" prepozna moju mrežu i onda me pita Access Point Code koji i upišem (nalazi se na router-u po nekom mojem znanju) i kada ga upišem on mi cijelo vrijeme vrti "Connecting" i onda na kraju mi kaže da se nije uspio spojiti Tv sa mojim kućnim internetom. Dal se mora nešto na Tv-u prije setup-irati pa onda se ići spojiti sa bezičnom mrežom ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6054 |
Premium
|
Lcd (led) demolira plasmu ako se tv primarno kupuje za tarase kafića i prostorije sa jako puno ambijentalnog svijtla zbog veće ukupne svijetline slike. Bolji za spajanje na komp jer nema straha od burn-ina. Bolji ako se traži manja diagonala ekrana jer plasme se ne rade na diagonalama manjim od 42" Za sve ostale prigode je plasma puno bolji izbor. Za gledanje tv-a ili filmova u zamračenoj ili poluzamračenoj prostoriji (kino ugođaj) plasma je nezamjenjiva. Također lcd-i pogotovo od nekih proizvođača koji imaju slabiji vidljivi kut teško mogu biti preporučljivi za široke dnevne boravke gdje više osoba istodobno zna pratit tv iz različitih kutova. Eh da, za gledanje domaćih sd programa (sada skoro svi u 16:9 formatu) prije svega preporučujem dobar widescreen crt -tv 82cm. Također ako se još netko igra na playstation 2 konzoli ona se osjeća kao doma jedino na crt televizoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#6056 |
Banned
|
Nakon dosta tumaranja po Os-u i traženja modela zaboljela me glava glede izbora pa sam pokleko i uzeo OVAJ ali ne po toj cijeni već povoljnijoj ![]() Za sada uređaj je super odmah pronašao Wi-fi mrežu i odradio nadogradnju softvera još ućim što i kako jer je krcat mogućnostima i inim opcijama koje nikada nisam koristio, a neke ni vidio ![]() ima toliko opcija da ću se zabavljati par dana dok sve neskontam što i kako ![]() Tražio sam navedenog Samsunga pa nije bilo pa pala odluka za LG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6057 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Pozdrav, kupujem tv do 3000kn eventualno ako je neka bas dobra ponuda dao bih koju stoticu vise, dijagonala od 32" do 40" pa me zanimju vase preporuke. Ja sam naletio na Panasonic TX-L32ET5E za 3000kn pa me zanima isplti li se to? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6059 |
Premium
Datum registracije: Oct 2011
|
Pa nista posebno, svakodnevna upotreba, pogledat koji film sa usba i prijenosnog i volio bih ako je moguce spajat se na youtube s njim to bi bilo to otprilike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6060 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da do 3000kn najbolje ići na ovog Samsunga. Pogledaj ako imaš neke druge trgovine tamo kod tebe kako se cijene kod njih kreću. Ako ćeš iz edigitala onda je dostava još 30kn. Preko 3000 je dostava besplatna, eventualno ako ćeš dodavati neki nosač možda ili hdmi kablove i slično |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|