Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.05.2013., 00:45   #6001
praskatonick
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2012
može neki link, s likovima barbara koji su paragon 100. hvala unaprijed.
praskatonick je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 00:48   #6002
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Oglas
Staro 26.05.2013., 01:09   #6003
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
igraš US? ako igraš EU, onda taj bug nema veze s našim serverima..prije je to zbog povećanja stacka prodaje golda..
Igram EU....a neznam može biti da je radi toga al to je drastično srušilo ekonomiju ... -.-
Snowrider je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 03:52   #6004
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593

šta bi bilo pametno na mom barbi promjenit, ili u što točno uložit, neću još s njime počet igrat igram s WDom ali u budućnosti da znam šta je najpametnije za ulagat.
Staro 26.05.2013., 04:42   #6005
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Sve manje, vise. Imas puno posla ak ga hoces slozit, valjda bu nekaj i palo u meduvremenu,

Moj DH koji je mjescima bio level 36. U dva dana igranja..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/13555343
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 07:45   #6006
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Citiraj:
Autor praskatonick Pregled postova
http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/19756593

šta bi bilo pametno na mom barbi promjenit, ili u što točno uložit, neću još s njime počet igrat igram s WDom ali u budućnosti da znam šta je najpametnije za ulagat.
evo savjetujem da craftas shouldere i necklace, odmah ces bit bar 30k jaci...i onda pomalo chest i ostaktak opreme mijenjat za nesto jace..

Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 26.05.2013. u 13:57.
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 22:37   #6007
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Sve manje, vise. Imas puno posla ak ga hoces slozit, valjda bu nekaj i palo u meduvremenu,

Moj DH koji je mjescima bio level 36. U dva dana igranja..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/13555343

ma da, imam posla preko glave. ovaj belt mi je jedino pao za njega s WDom, oružje i ostatak opreme nula bodova sve s AH. hvala bogu na njoj, jer da je nema tko zna koliko bi godina morao igrat da ga opremim kako treba.

Citiraj:
evo savjetujem da craftas shouldere i necklace, odmah ces bit bar 30k jaci...i onda pomalo chest i ostaktak opreme mijenjat za nesto jace..
tako nekako i planiram, nego nemam golda jbg a nije baš da mi otvara račun na blizardu da bi si kupovo golde. iako brijem da bi mi 100 milja golda bilo dovoljno da si opremim i WDa i Barbu kako bog zapovijeda, naravno ne na razini ovih koje si ti citirao ali dovoljno da igram npr MP5-6 s barbom, i MP8 s WDom. ali dobro, neću izazivat vraga strpljen spašen.
Staro 26.05.2013., 23:06   #6008
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
ma da, imam posla preko glave. ovaj belt mi je jedino pao za njega s WDom, oružje i ostatak opreme nula bodova sve s AH. hvala bogu na njoj, jer da je nema tko zna koliko bi godina morao igrat da ga opremim kako treba.

tako nekako i planiram, nego nemam golda jbg a nije baš da mi otvara račun na blizardu da bi si kupovo golde. iako brijem da bi mi 100 milja golda bilo dovoljno da si opremim i WDa i Barbu kako bog zapovijeda, naravno ne na razini ovih koje si ti citirao ali dovoljno da igram npr MP5-6 s barbom, i MP8 s WDom. ali dobro, neću izazivat vraga strpljen spašen.
sry, mala digresija. da nema AH, dropovi bi bili normalni i nosili bi bar 50% stvari koje smo nasli, a ne morali kupiti.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2013., 23:26   #6009
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
ali dovoljno da igram npr MP5-6 s barbom, i MP8 s WDom. ali dobro, neću izazivat vraga strpljen spašen.
lol ... stvarno visoko ciljas ali nemas golda, a cijena opreme koja nesto valja je osla u nebo, kao sto je kolega par postova vise napisao, craftaj si sam opremu, manje ces golda potrositi, igraj public mp1 za pocetak, u jednom runu po actu 1 komad opreme bi trebao da pade, i sam vrtim mp2 public kad stignem (jer uvijek ima onih koji se slepaju pa pokrivam jos jednog slabijeg u publicu), brzo se goldi skupljaju a i ponekad nesto ok pade (obicno 1 set item po runu i par legendary)
solo mp5 vozam s barbarom mojim, taman je, sve sto imam trenutno osim dva geara (platio 5M ukupno) sam ili dobio ingame ili crafto, a i nisam puno igrao nesto, oko 480sati s barbarom (od toga jedno 150-200 sati levelirao kolege do 0 do lvl60), isto mi nije nesto barbar, ali sam craftam si opremu, craftam gemove, pa kad stignem stignem
Staro 27.05.2013., 02:33   #6010
praskatonick
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
sry, mala digresija. da nema AH, dropovi bi bili normalni i nosili bi bar 50% stvari koje smo nasli, a ne morali kupiti.

da, ali sumnjam da bi oni to tako napravili da je drop bolji. npr meni kad padnu legende, to je žešće njesra. ali i u dibalu 2 je bilo slično, drop je bio ono ok ako igraš stotine i stotine sati ako ne i ne baš. a nije bilo AH. ja sam odigro sigurno 500 sati u diablu 2 s barbom, i za većinu pravih itema sam se moro pošteno naigrat da bi mi pali. tako da, nije ni D3 po tom pitanju drugačiji iako mogu se složit s tobom da je AH po meni besmislen, i da bi bilo bolje da se sve nalazi u igri dakle i goldi i itemi, sve u igri pa kome milo kome krivo.

Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
lol ... stvarno visoko ciljas ali nemas golda, a cijena opreme koja nesto valja je osla u nebo, kao sto je kolega par postova vise napisao, craftaj si sam opremu, manje ces golda potrositi, igraj public mp1 za pocetak, u jednom runu po actu 1 komad opreme bi trebao da pade, i sam vrtim mp2 public kad stignem (jer uvijek ima onih koji se slepaju pa pokrivam jos jednog slabijeg u publicu), brzo se goldi skupljaju a i ponekad nesto ok pade (obicno 1 set item po runu i par legendary)
solo mp5 vozam s barbarom mojim, taman je, sve sto imam trenutno osim dva geara (platio 5M ukupno) sam ili dobio ingame ili crafto, a i nisam puno igrao nesto, oko 480sati s barbarom (od toga jedno 150-200 sati levelirao kolege do 0 do lvl60), isto mi nije nesto barbar, ali sam craftam si opremu, craftam gemove, pa kad stignem stignem
pa opće je poznato da ja nisam skromna osoba, tako da su očekivanja poprilično visoka. a za dobrog barbu, brijem da bi mi trebalo 300 miliona golda najmanje, za ovo što sam reko MP5-6. ali dobro, kad budem krenuo barbu dizat na paragon 100, valjda će mi u međuvremenu dok dođem s WD do 100 past nešto dobroga za njega, barem se nadam sada sam 44 paragon ostala mi je još jedna plava crta da budem 45 to ću sutra nabit.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.05.2013., 09:43   #6011
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
da, ali sumnjam da bi oni to tako napravili da je drop bolji. npr meni kad padnu legende, to je žešće njesra. ali i u dibalu 2 je bilo slično, drop je bio ono ok ako igraš stotine i stotine sati ako ne i ne baš. a nije bilo AH. ja sam odigro sigurno 500 sati u diablu 2 s barbom, i za većinu pravih itema sam se moro pošteno naigrat da bi mi pali. tako da, nije ni D3 po tom pitanju drugačiji iako mogu se složit s tobom da je AH po meni besmislen, i da bi bilo bolje da se sve nalazi u igri dakle i goldi i itemi, sve u igri pa kome milo kome krivo.

pa opće je poznato da ja nisam skromna osoba, tako da su očekivanja poprilično visoka. a za dobrog barbu, brijem da bi mi trebalo 300 miliona golda najmanje, za ovo što sam reko MP5-6. ali dobro, kad budem krenuo barbu dizat na paragon 100, valjda će mi u međuvremenu dok dođem s WD do 100 past nešto dobroga za njega, barem se nadam sada sam 44 paragon ostala mi je još jedna plava crta da budem 45 to ću sutra nabit.
znam xy ljudi s oko 1000 sati playeda pa nemaju na sebi niti jedan jedini svoj drop. tako da tih stotinu dvije tri sati za gearati se je sasvim ok.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 10:00   #6012
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Igra je napravljena da se ekipa geara na AH. Jednostavno.
Dropovi su mizerija i da bi napredovao i farmao i vec mislis da prodas nesto na RMAH i ekipa jos trci i ulozi pare da bi bolje farmala.

Imam cca 500h sa DH, drop ocajan. Imam po 30-40h sa Monkom i Wizzom i 80+ sa WD i Barbom, sve jednaki ocaj.

Jos je gora stvar da nisu u stanju balansirat likove jer su idioti.
DH sa 250-280k Dpsa se treba pomucit za MP3+, sa WDom i pasima+gargantuan cistim mp4 bez vecih problema.
Pa sam probao barba.... oprema smece sa kojom sam prvi put presao inferno, jedva 60k dpsa, opalio MP5 i bez problema sve pokosio, sad skupim 2-3 ekrana mobova na Path to Oasis i samo ww+sprint kroz grupe, bez ikakva truda. Redovito killing spree od 100+ mobova na MP5 sa likom koji je neopremljeno smece...toliko o balansu. A ignoriraju sve smislene threadove na forumu, standardno.

Ima se youtube guidove gdje lik sa 20m opreme na barbu kupljeno preko AH, cisti MP7+. Balans

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 12:54   #6013
ivan77
Guest

Moj DH sa 190 k DPS ide sasvim lagano kroz MP6.
Meni se čini da nisi napravio dobar balans AR , HP , DPS.
Nije sve u XXXX DPS a.
  Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 15:44   #6014
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

DH je smece u usporedbi sa barbom npr. Barb sa 1/10 ulozenog golda dere veci MP sa manje rizika.
DH jednostavno nema toliko dmga da outputa na mobove, barb samo spamas ww+sprint.
Jel se moze igrat MP5-6 sa DH? Moze. Jel iti blizu efektivan kao barb? Nije.

Sa DH se igra aktivno, bacaj sentry, bacaj mine, kiteaj po screenu i sve samo da prezivis. Sa Barbom me ne brine ni 2 grupe elitea sa reflex dmgom + molten + poison, cijeli ekran je pun svih sranja i ja vise healtha dobijam nazad nego gubim.

Puno vise truda sa DH za puno manji ucinak.

Staro 27.05.2013., 15:54   #6015
inzinjer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2010
moze savjet sta da napravim s barbom, nabio bi mu dpse jos:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ian-2160/hero/146157
inzinjer je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 15:57   #6016
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor inzinjer Pregled postova
moze savjet sta da napravim s barbom, nabio bi mu dpse jos:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ian-2160/hero/146157
a za početak,amulet, iscraftaj neki amulet of str. sa dobrim CD i CC.
  Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 16:00   #6017
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Makni ili iskraftaj novi hf ring, mjenjaj bootse, i definitivno ako misliš na skorn onda na neki jači sa barem 1400 dps i 170 cda, to je ono osnovno.

I promjeni zadnji passive u bloodthirst.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 16:27   #6018
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
DH je smece u usporedbi sa barbom npr. Barb sa 1/10 ulozenog golda dere veci MP sa manje rizika.
DH jednostavno nema toliko dmga da outputa na mobove, barb samo spamas ww+sprint.

Sa DH se igra aktivno, bacaj sentry, bacaj mine, kiteaj po screenu i sve samo da prezivis. Sa Barbom me ne brine ni 2 grupe elitea sa reflex dmgom + molten + poison, cijeli ekran je pun svih sranja i ja vise healtha dobijam nazad nego gubim.

Evo ja igram Hardcore s WD, Softcore barbar je glavni, Hardcore Inferno mp0, paragon 5 s WD sam trenutno, fino, ugodno mi je s njim igrati, neznam kako ce biti na vecim levelima ali samo idem lagano, kad hocu mozak na pasu pustiti onda WD vozam, trenutno 50k life, 33k dmg i oko 520 ressist, cisto ugodno zasada, poceo sam i craftat opremu kako skupljam Tome Of Secrets, idem laganini, pa za 2 godisnjicu Diabla 3 mozda s jednim likom i dodjem do paragon 100 Hardcore ili Softcore, nebitno, igram iz gusta i s gustom.
Staro 27.05.2013., 17:44   #6019
sYsT3m
Premium

Datum registracije: May 2005
sYsT3m je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 17:58   #6020
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Dali ima tko na forumu da bi prodao svoje Diablo 3 Collectors Edition?

EDIT : Ili barem , dali zna itko dali negdje u RH ima za kupiti novi Diablo 3 CE?
Staro 27.05.2013., 18:17   #6021
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Staro 27.05.2013., 18:27   #6022
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Gledao sam po ebayu prodaju novo pakiranje bez keya i cd-a od igre za MAX 300kn....tako da bi ja za otvoreno dao 250,300kn Dali imaš???
Staro 27.05.2013., 18:33   #6023
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Imam al mislio sam na komplet igru. Teže bih se odvojio od baš tog CE dijela neg od samih likova
Staro 28.05.2013., 13:02   #6024
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Jel tko od forumasa igra Hardcore ? Naime, tek sam nedavno krenio, paragon 6 trenutno s WD, Inferno mp0 Act I vrtim samo, i to do Alarica pa onda nanovo od pocetka. Pa ako ima tko raspolozen za drustvo neka mi se javi ingame. Kupim sve plavo i zuto sto pade, craftam sam opremu za WD kako skupim dodatke. I nezurim nikuda, laganini.
Staro 28.05.2013., 17:11   #6025
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Jel tko od forumasa igra Hardcore ? Naime, tek sam nedavno krenio, paragon 6 trenutno s WD, Inferno mp0 Act I vrtim samo, i to do Alarica pa onda nanovo od pocetka. Pa ako ima tko raspolozen za drustvo neka mi se javi ingame. Kupim sve plavo i zuto sto pade, craftam sam opremu za WD kako skupim dodatke. I nezurim nikuda, laganini.
Možemo skupa, ja isto imam HC lika, doduše prošao sam cijeli HC njime već
tag mi je potemkinhr#2800
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 28.05.2013., 19:45   #6026
ivan77
Guest

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova

Ma uzmi wizarda . Čisti bolje nego barb. Kad počne pljuštat blizzard po Field Of Misery, barb nije ni do koljena. A i sad, najeftiniji za opremit. Pogorovo ako već imaš WD opremu, 75% geara samo prenesi.
  Reply With Quote
Staro 28.05.2013., 20:53   #6027
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Probao, previse mi je krhak lik. Ako i kad ti pridju kad te posteno opali netko na 5-7, odletis u 300 PM. A posto ih je horda to je neizbjezno.
Barb ima armor + resiste za dmg reduction, em je igriv samo jednom rukom, stavis 2 skila na 2 back-forward tipke na misu i masakriras.

Doduse, vidio sam wizzye sa 300k dpsa sta rade u partyu nas 4 na Mp7, nitko ga nije mogao outDPSat. Pobije grupe dok mi uletimo na melee.

Jednostavno je idiotizam bez premca koliko su nebalansirani likovi.

Staro 28.05.2013., 22:22   #6028
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
imam ja wizzarda CM sa 300k dpsa ili archona 470k dpsa. CM je neunistiv na bilo kojem levelu i protiv bilo koje elite. A laser wizz ima problema sa coldom i reflektom.. moram napomenuti da nemam apsolutno nista resista ni na jednom ni na drugom buildu. Kada igram sa CM wizzom nista me ne udari gotovo nikada, jer nebi prezivio nijedan udarac, a sa laserom zivim od life steela.

U partiju na mp10 apsolutno nikakve koristi nemam od barbova, pogotovo WW i DHuntera.. Volim igrati kraj WD jer mi daju puno bonusa ili sa Monkovima jer mogu okupljati enemije na jednu hrpu.

Ima sada jako puno dobrih buildova svih vrsta.
Staro 29.05.2013., 00:59   #6029
ShAd0w_dAnCeR
Premium
Moj komp

ShAd0w_dAnCeR's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
daj bacite neki savjet.. sta dalje upgradeat? sustained archon wizard

http://eu.battle.net/d3/en/profile/H.../hero/13256967
ShAd0w_dAnCeR je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2013., 11:22   #6030
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
to ti je jako premalo dpsa za archon.. Ja bi kupio na ah slijedece:
1. Kaciga- andariel sa 250int, max attspeed i max cc - sitno, oko 1m
2. Belt witching h sa sto vise inteligence attspeed i cd - bidaj mozda ti se posreci za par m..
3. Kombinacija wanda i sourca ce ti dati daleko vise dpsa od tog skorna, pogotovo chantodov set. Ja ga nemam. imam wand sa lifesteelom i triumvirate (daleko najjaci dps daje, puno bonusa). Vrlo bitno je imati arcane on hit posvuda ako je moguce.. - obadvoje se moze naci za pristojne novce. nije vise toliko skupo.

Daleko od toga da ti je wizz los, dobar je. Ali nemozes s njim igrati veliki MP lev. Isto tako kada dodjes do vrha, onda ces trebati pojacavati gemove..

Igraj tako i kupuj pomalo nove stvari, a mozda i dropa nesto dobro za tvoj build. Problem skorna na visim levelima je jer nemozes ubiti elitu sa 1 archonom, a kada ti istekne onda si puška zbog cooldowna..

Sto se tice skillova u aktivu umjesto teleporta stavi Frost nova -deep freez i promjeni shield i stavi energy armor sa 5%cc. U pasivi ti je korisniji temporal flux od unstable anomaly. Po meni je bolje usporavati sve enemije nego izbjeci smrt. U drugom slucaju ces ubrzo ionako umrijeti.

Eto, toliko od mene..

Zadnje izmijenjeno od: dean225. 29.05.2013. u 11:32.
dean225 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno