|
![]() |
#5971 |
Guest
|
u najgorem slučaju rastaviš mob i očistiš. jest da je komplicirano ali što se mora se mora ![]() |
![]() |
#5972 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5973 |
Guest
|
ma Drug Brko to s vilicom sve rastavi i sastavi ![]() |
![]() |
#5975 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Evo jedan zanimljiv tcl za lipe pare http://www.minideal.net/tcl-m2u-4g-l...hd-screen.html |
![]() |
![]() |
#5976 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5978 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Pa to je kolilo ja znam "garazni brand" i do sada su samo rijetki primjerci valjali. Naravno da ces brand procjenjivati na temelju iskustva s istim, ali ima brdo korisnika koji imaju problema s navedenim brandom tako da se tebi izgleda posrecilo |
![]() |
![]() |
#5979 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5980 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Imaš dokaze da nije garažni brand? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5981 |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
#5982 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Pod garažni se misli da je mob generička sklopocija. Ono, klasika, kućište, ekran, baterija i MTK iznutrice i kamera kakvih trenutno ima. A kasnije se brandiraju u Mlais, Mpai, M-Horse, Mtavrija i slično. Imaš u Dakokovom potpisu, poprilično ih je nabrojao. Ali ima i normalnih brandova kao što su Coolpad, ZTE, Jiayu i jošte neki. |
![]() |
![]() |
#5984 |
Guest
|
ne bih želio da se ova rasprava pretvori u svađu. ali njegov potpis nije točan... neke firme imaju vlastiti proizvodni pogon, neke su prestale s proizvodnjom. a neke koje su dolazile iz iste tvornice kao i mnoge druge opet danas imaju vlastio postrojenje. u detalje neću ulaziti ali onaj potpis je totalno nebitan. a kad netko spominje garažni brand, mogu slobdno reći da te tvornice koje proizvode više brandova su bolje opremljene i suvremenije nego najveće u hrvatskoj. tako da ne vidim točno smisao riječi: garaža ? ![]() |
![]() |
#5986 |
Guest
|
imao sam M6752 Rock model. koji je vrlo dobar, jedina zamjerka je kaj nema zaštitu ekrana. jer u tom cjenovnom rangu oko $200 se može naći model s gorillom. naravno ako je to potencijalnom kupcu bitno. sad mi je interesantan X9, i navodno bi nekakva Z serija trebala izaći s 4GB RAM-a... |
![]() |
#5987 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#5988 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Molio bih preporuku za mobitel u cjenovnom rangu od 1200-1400, max 1500 kn. Ono sto mi je bitno je da ima 5'' display (5.5 mi je vec cigla koju nemogu nosit u djepu), 2GB rama, android, po mogucnosti 16gb + opcija za sd, solidna kamera cca 8-13 mpx sa led-ciom, notifikacijsko osvjetljenje. budjet se odnosi na ukupnu cijenu, znaci ako trebam narucivat izvana da ukljucuje onda i pdv i carinu... Sam brend mi nije toliko bitan. Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
#5989 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
#5991 |
Guest
|
|
![]() |
#5992 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]()
umjetna inteligencija ne može se mjeriti sa ljudskom glupošću Zadnje izmijenjeno od: darmarH. 31.05.2015. u 21:25. |
|
![]() |
![]() |
#5994 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Mislim da smo vec apsolvirali da je za taj feature zasluzan proizvodac ljepila, a ne inew. |
![]() |
![]() |
#5995 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ipak M1 Note nije tako savršen - ima slab GPS receiver. Danas sam na suvozačevom mjestu navigirao oko sat vremena po sunčanom vremenu s tu i tamo kojim oblakom i ako mobitel držim na jajima većinu vremena je navigacija neuporabljiva. Ako ga držim na koljenima večinu je vremena uporabljiva - tu i tamo pukne. Vjerojatno bi na stalku zaljepljenom na šajbi radilo kako se spada cijelo vrijeme, ali ako mislite kao ja voziti s mobitelom na suvozačevom sicu ili u ruci koja je na mjenjaču, mogli bi imati problema. Lock isto nije nešto pretjerano brz. Mobitel je bio u defaultnom "Balance" (srednji od 3) power modu pa treba provjeriti da li je do toga. Isto pushu za Google appse se zna zalomiti da duže vrijeme ne radi, dok za ostale aplikacije normalno radi.
![]() |
#5996 |
Premium
|
Uvjeren sam da je problem do jaja ![]() Sad malo ozbiljnije, meni to ne bi bila nikakva mana, jer ako mobitel koristim kao navigaciju, onda cu ga i drzat gdje drzim navigaciju. A to je ili na sajbi ili na instrument tabli. |
![]() |
![]() |
#5997 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() |
#5998 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#5999 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Znam da krov ima veći utjecaj, zato sam i naveo točnu poziciju mobitela u autu. Oblaci utječu isto nešto, a kako ih nije bilo toliko da bi imali ikakvog utjecaja bilo je red navesti i to. Stvar je u tome da na niti jednom mobitelu nisam imao tako loš receiver, a imao sam ih milijun. Zadnji put kada sam morao držati receiver ispod šajbe su bili blutooth GPS receiveri koje si koristio da bi mogao navigirati smartphoneima koji ih u ono vrijeme nisu imali integrirane - od HTC Wallbay-a do HTC TyTn-a. Ako si uzeo receiver s u ono vrijeme najboljim chipsetom SiRFstarIII mogao si voziti s GPS-om ispod krova, ali si ga sve jedno morao zalockati ispod šajbe. Edit: Što se tiče krovova, prošlo sam ljeto navigirao s Moto G iz sredine kombija.
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 01.06.2015. u 08:28. |
![]() |
![]() |
#6000 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Hm, čitajući ovo s GPS-om, rekao bih da je u pitanju izolirani problem. Jer kolega gore kaže da on nije imao taj problem. Mislim, ne "navlačim" za nikoga, M1 nemam, samo kažem kako mi izgleda. Valjda će se javiti još netko. Jer mi izgleda pomalo nevjerojatno da bi si kompanija poput Meizu tako nešto dopustila. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|