|
![]() |
#571 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Tvojoj udaljenosti do centrale, jačini centrale, o parici,... Mislim da bi od njih fer bilo da ti prvo izmjere, a onda da se prebaciš. Al vidit ćemo kako će to ić. meni je negdje, 2006 ako se ne varam, izmjereno max 12 Mbita. Dakle pošto iman max tv, mogao bi povuć nekih 6-7 Mbita... Al neman potrebe za tim, a ni para na bacanje pa lijepo ostajem na normalnoj brzini ![]()
![]() |
#572 |
Banned
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ti se da objasnim kako to uspiješ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
#574 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Nema sanse da to bude spanjolski 24h koji prenosi nogomet jer je to C+ Futbol i on je u okviru spanjolskog satelitskog paketa Digital+ i ima samo autorska prava za spanjolsku. |
|
![]() |
![]() |
#575 |
Banned
|
Tko če njih znati mogu nam dati svega a i ništa!! |
![]() |
![]() |
#576 |
/
|
dobio t-com liste na mail i upravo/točno tak je kako je (sad već prorok) atha kazao ![]() ![]() svaka čast athi na.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
najrade bi ga sada u celo poljubio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Eto i treći put da ATHA nije zakazao.... (REŠPEKT) Budući da se od sutra dižu brzine evo da vam ukratko napišem nešto o tome da li ćete ili nećete moći imati neku od ostale dvije brzine ... Malo sam pročačkao po netu i našao zanimljivih stvari. NOISE MARGIN: Omjer relativne snage DSL-a i šuma. 6dB je najmanji iznos koji je propisao proizvođač kako bi se modem mogao sinkronizirati... Znači što je veći taj broj to je bolje. 6dB ili ispod je loše i modem se neće sinhronizirati ili će biti jako loša veza 7dB-10dB je "fair" ali isto tako predstavlja loš signal 11dB-20dB je dobro 20dB-28dB je odlično 29dB i iznad je PERFEKTNO LINE ATTENUATION Kaže koliko se signal priguši dok stigne od DSLAM-a do vašeg modema. Znači u ovom slučaju je manje bolje. 20dB i ispod je PERFEKTNO (garantirano imate i preko 16Mbita) 20dB-30dB je odlično 30dB-40dB je vrlo dobro 40dB-50dB je dobro 50dB-60dB srednja žalost sa mogućim problemima 60dB i iznad se ni ne isplati imati ADSL ![]() OUTPUT POWER: Govori koliko snage modem (upstream) ili DSLAM (downstream) koristi. Maksimum preporučeno je oko 15dB. Što je taj broj manji to je bolje... Eto toliko od mene... |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Noise: 31 dB Line: 21 dB Power: 18dB Zehr ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 |
/
|
@walbandon imaš u statusu routera/modema ![]() @Matth€w također...mada ja imam za +1 samo ![]() |
![]() |
![]() |
#584 | ||||||||||||
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Atha, živio mi 750 godina ako prije ne umreš ![]() ![]()
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
UPSTREAM: noise margin upstream: 24 db output power downstream: 12 db attenuation upstream: 28 db DOWNSTREAM: noise margin downstream: 27 db output power upstream: 16 db attenuation downstream: 43 db |
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
i ja sam dobio mail ali više nisam pod ugovorom jer čekam da prava optika(vodatel) dođe do mene, dotle ču koristiti usluge t-coma i imaču brzinu 8mb/s što je odlično ali opet su zahebali najviše potrošača uglavnom mlađih i slabijji financ mogučnosti. njima su dugli duplo dok su "bogatije nagradili" zadnji puta kad su najmanjima digli samo upload poslao sam im mail da jedva čekam da mi istekne ugovor sa njima da mogu otiči i da sam imao imam tu vezu tad to bi bilo koda su mi pljunuli u facu i sad se još smiju a najavljivali su danima,slali mailove ,tresla se brda i dignuli samo upload. žalosno. sad je bolje al opet profitiraju oni dubljeg đepa ![]()
#588 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
živio atha ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
to od danas krece jel ja jos nisam vidio nikakvo povecanje ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
A zbog toga je bilo ono "Što je smiješno?". Prvo sam mislio da je zbog neke brzine zbog one loptice koja se teško uhvati (to ce znat oni koji su vidili reklamu LOL). Ali ipak je HBO Comedy, iako nemam MaxTV sretan sam za one koji ga imaju, zbog toga što je T-Com ipak nečto dao. |
![]() |
![]() |
#595 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
ma evo ja sam sad razgovarao sa njima i reko mi frajer da ce se brzine dizat postupno od 01.10. do 01.11. 2007 da nebi doslo da zagusenja... pfff HOCEMO VECE BRZINE DANAS!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
daaa!! "Tools>Options...>Main>Home Page=Speedtest.net" ![]()
#597 | ||||||
Banned
|
Ovo je ***eno
|
||||||
![]() |
![]() |
#598 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da bi bilo dobro otvoriti maxtv topic, jer će sigurno biti puno pitanja/podjele iskustva. Mislim da ću si i ja uzeti maxtv sad kad sigurno budu neke akcije.
#599 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Koliko san skužija, ove iz Plus paketa ćemo imat 1 mjesec u osnovnom ?
#600 |
Premium
|
***ote ajde fala klincu vise btw koliko kosta plus paket?! jel neko ima pojma o tome?! posto vidim da cu morat uzet to sranje mamu im njihovu ocu gledat NFL ako to nema nigdje zube cu im izbit valjd cu moc imat 8 svojih najdrazih... ja kakve sam srece ukljucit ce me 1.11 ziher vec sada radim 400gb mjesecno ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|