|
![]() |
#571 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
I sta bi na kraju sa Hamiltonom?
![]() |
#572 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Punu godinu i pol i navijaš za Ferrari. Točno? Točno. Kako ste samo predvidljivi. Nego, nije nitko spomenuo komentatore. Već sam zabrinut. Mora se održati tradicija da je pljuje po njima čak i ako su potpuno u pravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Što?Alonso pokvarenjak, onda je Schumacher veći od njega. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Nedaj bože nekaj reć protiv naših komentatora ili lika koji je optužio vlastitu momčad da ga sabotira....
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Jučer na kraju svega je reko da se nada da Lewisu sve u redu s njegovim kralješcima, a fino je vidio da se sam digo iz bolida i malo hodo, ali nakon toga pokleknuo... Da mu je nekaj bilo skralješcima ne bi se mogo pomaknut... Tolko o tome da koristi mozak dok priča... A jučer me posebno živcirao onaj njihov live timing, pa hebote kaj oni samo to gledaju?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hamilton vozi danas, sa 10. pozicije krece i mislim da cemo danas vidjet kakav je vozac. Ako ne dodje do 2-3 mjesta nije nis napravio. Ferrari rulzzz
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Bivši vozači i svjetski komentatori koštaju a ne znam da i jedan zna hrvatski jezik. Niti bi pristali da rade na HTV-u za kikiriki. Premalo kupujete HomeShit uređaja da bi VIP to mogao platiti. A ima nas samo 4 miliona, pa ni urnebesna prodaja toga ne bi pomogla. Otkad pratim formulu (a tome ima) nije bilo vozača koji se nalaze na jednom od prvih 3 mjesta ili su iz Ferraria ili Mclarena a da nisu imali "biser" izjava. Treba biti u medijima, makar izvalio i glupost, jer treba prodati reklamni prostor na kacigi i bolidu. Sve to teško ide ako nije svako toliko udarna vijest. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Super Moderators
|
Za mene je Prasićko objektivan sportski novinar otprilike kao Sušec u najboljim danima ![]() A Alonso mi je simpatičan otprilike kao i Kimi ali zbog preseravanja i pljuvanja čim mu krene malo lošije ipak zauzima prvo mjesto na ljestvici...
![]() |
#582 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ali to vam sve može reći bilo tko je imao problema sa kralježnicom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Reci samo jednog boljeg vozača koji nije imao priglupih poteza. Baš svi. Neću se ženit za njih. Meni je važno samo da voze pošteno i to je to. TOliko sam platio gledajući reklame na njihovim kacigama i bolidima. Njigovi privatni životi i stupdne izjave me ne zanimaju jer nisu informativne. Zanima me samo ono što pokažu na stazi. Da je drugačije, kupio bi Gloriu ili slični WC papir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Super Moderators
|
Ajde, znam da pališ od žene takve časopise ![]() Osim toga ko veli da nema boljeg komentatora? Evo-ja si mogu čist fino zamislit Mutića kako komentira F1. A tek Mićo ![]() Hijaoooo....mislim da bi bilo puno zabavnije slušat njega kad bi počeo dijeliti savjete o vožnji...
![]() |
#586 |
Feldwebel
|
Predviđanje za današnju utrku. 1. Kimi 2. Alonso 3. Massa 3. Hamilton Osim ako Hamilton ne bude imao preteške bolove. Onda će potonuti u poretku ali nema odustajanja jer to donosi lovu. prvo zato jer je završio utrku, a druo zato jer će a proglasiti herojem a to bi sponzorima bilo jako cool. Do početka utrke idem promijeniti filter klime jer umirem u autu kada poslije posla uđem u njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Super Moderators
|
Ne znam baš...ja ne bi tek tako danas otpisao BMW.
![]() |
#588 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
1. Kimi 2. Massa 3. Heidfeld 4. Alonso 5. Kubica 6. Hamilton 7. Trulli 8+ vlakić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
teta Mraz
|
ajme koja "udrka" zakoooon!!! ![]() ![]()
![]() |
#593 |
Premium
|
hebiga bila je mokra staza ![]() al opet je sve ispalo dobro na kraju... a najjači su likovi koji su se naslagali u istom zavoju lol ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
|
da, to je i meni palo na pamet... iako nema bas smisla zrtvovat vodeceg u utrci da bi drugi vozac mogao uci, mozda su mislili da kisa ne pada toliko jako... steta za Kimija na kraju, ovo mu je bila najbolja sansa da uhvati zaostatak za Hamiltonom... ali tko zna, mozda Massa bude prvak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|