|
![]() |
#571 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Pirata je uvjek bilo i bice ti 18gb je jadno vec ce se nac neki koji ce to na 6 gb smanjit tak sto ce maknut nepotrebne stvari i kompresirat. ![]() Al sumljam da su to pravi rec cek do izlaska pa cemo vidit ,a do tad sta cemo spamat po temi sa (U joj kak je to puno,joj moj to nemre drzat,joj prolicu kafu kako je puno harda potrebno ![]() ![]() Eto nadam se da ce to cudo sto brze na PC da mogu i ja ubijat ljude i razbijat prozore sa svojim tjelom koje leti iz šajbe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa kao da je problem updateat win na sp3. Mene vise zabrinjava da za recomended Q proc triba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() A i poznato je da pirati prze instalirane igre, a ne instalacije :P |
|
![]() |
![]() |
#574 | |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#575 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma nek 30GB traze, meni svejedno...ionak nenam mjesta na hardu ni 2 gb ![]() Al cu morat u kupovinu... Jedva cekam!
![]() |
#576 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo kak to zgledi\vrti kada se skupi pozamasna hrpica automobila na Xbox-u 360.... TRZN TRZN ![]() http://www.youtube.com/watch?v=uXKCe...eature=related *ubrzati malo filmic ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ali fakat je presmijesno citat ekipu kojoj je glavno mjerilo igre koliko ce zauzeti diska...i ako ima pazi sad:"stvarno 18gb" on je nece instalirati iz principa. ma fakat se nema tu kaj vise dodati...osim strika da mu pomognemo...
![]() |
#578 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Pa da zbilja smjesno ![]() Sto se mene tice zahtjevi su ok samo se nadam da ce dobro raditi sa 2 jezgre. Tko nece nemora igrat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
I sad ogromna igra kao gta je jako cudno da ima 18gb ili da bar pise preporuceno. Glavno da takvi placljivci imaju 20gb cajki na svom hardu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Nigdje ne pise da ce igra zauzimati 18gb, vec da je preporuceno da toliko imas mjesta na disku. Ako ste imalo pratili temu vidili bi da ja najavljeno da ce igra imati nakakav video editor u kojem ces moci snimati 30 sekundi igre u punoj rezi ako se nevaram. E pa sad vi probajte vidjeti koliko ce biti velik video fajl na visokoj rezi bez ikakve kompresije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 | |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#582 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() I nema nikakve svrhe od te velicine osim one koju sam spomenio. Mozda vam zvuci glupo i nelogicno ali jebga, treba shvatiti mozak tipicnog americkog potrosaca koji igru skida samo zato sto je tako dobije prije nego iz trgovine i ako to ne moze biti tako iduci korak mu je da ju kupi. Jer love tata ima, sve ostalo samo je pitanje strpljenja. Plus, stvorila se fama oko veze velicine i kvalitete. Ne bi vjerovali koliko klinaca misli da igra ne moze valjati ako ima manje od 10GB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
lol ne kontam čemu tolika frka i rasprava oko diskova i mjesta kolko će trebat...mislim da je disk trenutno najmanji problem što se tiče konfiguracije(najjeftinija komponenta,disk ko moj košta 300kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ja iam 24incha(monitor naravno ![]() ![]()
![]() |
#587 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma to je za sva sranja na maxu AA i viske rezolucije itd.Jer GTA je uvijek bio dobro optimiziran tako da kontam da neće bit problema kod onih koji imaju imalo noviji komp pri pokretanju i uživanju u igri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Premium
|
Citiraj:
i btw jbt sad vidim i skoro da sam s stolca pao... kaj ne da se salis da ti ms od 400W vuce tu konfu ?! no way.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Premium
|
Citiraj:
jesam ja rekao da će bit iskorištene sve 4 jezgre možda???čitaj prethodne postove pa se onda nadovezuj i da imam napajanje to koje piše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali necemu o "politici", vazno da igra izadje, pa cemo onda vidjeti! |
|
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni nije jasno 500kn nemas za disk od 500gb strasno to stvarno nemoze bit jeftinije danas.. Igra od 18gb pif nije puno to je ko jedan fullhd film heheh toliki mi je dnevni promet sa neta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel su neki pobrkali loncice ili kaj? kakve veze odjednom ima proc bio on quad ili duo ili kaj god sa rezolucijom i kolicinom detalja u igrama? ono, zar likovi ozbiljno misle da ce quadom rijesiti problem trzanja na 8xaa ili kaj god vec u 1920x1200(recimo) rezi? recite da se salite..ajde..recite ![]()
![]() |
#594 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Nadam se da će igra izaći što prije da nemoram čitat ove nebuloze ![]()
![]() |
#595 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
cuj ja znam samo jednu stvar kako sam uzeo novu grafu prije toga merc mi je trazio oko 60% jezgri dok sa novom 90-tak % tako da ima veze tu i proc... da imam jaci sigurno bi izvukao jos koji FPS vise.. to je vec bilo na forumu ne znam cemu sad gradjanine cudenje oko toga. Ali mislim da proc ne igra kljucnu ulogu nego grafa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Radit će ti dok ne izađe onaj bijeli dim iz njega na koji sva elektronika radi. Ako i ne plane ko moje. :P Nego, koji je onda finalni datum igre? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Novi Kikizo preview http://games.kikizo.com/features/gta...ands-on-p1.asp Datum izlaska je pocetak prosinca. Negdje pise 2. negdje 4. ili 5., ne zna se tocno... Sazetak previewa sa gta foruma: *We can say there's no doubt it looks absolutely incredible. But it was only just now, going back to the Xbox 360 version for comparison, that we realised how superior it actually is. *We're talking leaves on detailed trees that are individually visible, and it's only just now when I turned on the console version for the first time in months that I said to myself: "Wow. This looks dated by comparison". *The PC version has a fully customisable graphics menu. Texture quality can be set to high medium or low, you can toggle the shadow quality, texture filter quality, reflection resolution and water quality - all of which have four settings. *View distance, detail distance, shadow density and light distance can all be set from 1-100, and most interestingly, so can vehicle density, which also changes the way the game plays for obvious reasons, and to give you an idea of how much you can turn it up, Rockstar told us that the equivalent vehicle density featured on the console versions would have been just 33 per cent *by taking all the settings down, we were indeed able to get the game running at a consistently high 60fps frame rate outdoors, albeit in PS2-o-vision, which put a smile on our face. No, we didn't need a frames per second gage, and yes, we're sad like that. *Flying very high over Algonquin, and looking around us, we were blown away by the views of the entire map - all islands. This is not like you remember the helicopters on console. You can literally see everything *Back on the ground, the texture resolution is noticeably higher; you can see (and read) advertisements in the subway station, signs in buildings and logos on merchandise that you wouldn't even have noticed before. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|