Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.11.2008., 21:13   #571
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Tu se malo varaš. Ako će igra doći na jednom dvd ( a sigurno hoće) piratima je lagano taj dvd baciti u jedan rar i napraviti crack za njega. Evo cod4 na wiki piše da je potrebno 8gb space, a na jednom public trackeru je verzija od 6gb i ima jedna posebna od 2.5gb u kojoj ništa nije ripano, samo je čovjek stavio veću kompresiju u winraru. Tako da im ta borba i neće uspjet
Istina samo ce vise novaca potrosit na vece kapacitete diskova.
Pirata je uvjek bilo i bice ti 18gb je jadno vec ce se nac neki koji ce to na 6 gb smanjit tak sto ce maknut nepotrebne stvari i kompresirat. A ak ne tu su uvjek oni koji se "profesionalno" bave time tako da ce to tesko uspit.
Al sumljam da su to pravi rec cek do izlaska pa cemo vidit ,a do tad sta cemo spamat po temi sa (U joj kak je to puno,joj moj to nemre drzat,joj prolicu kafu kako je puno harda potrebno ) A to za sp 3 stvarno sumljam da ce to bit ja imam sp2 i ne mislim ga mjenjat.
Eto nadam se da ce to cudo sto brze na PC da mogu i ja ubijat ljude i razbijat prozore sa svojim tjelom koje leti iz šajbe.
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 21:26   #572
Necto
♪☺☼☻♫
Moj komp

Necto's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Pa kao da je problem updateat win na sp3.
Mene vise zabrinjava da za recomended Q proc triba
Necto je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.11.2008., 21:41   #573
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
A jeste se uskokodakali - igra nema 18GB zasto sto je zvuk uberkvalitetan ili zato sto su teksture specijalno dobre nego je to odlicna antipiratska strategija. Gotovo svaki navikani naslov je koristi (a pogotovo oni jadni) - sta mislite koliko treba da skines 18GB s nekog javnog trackera? Ljudi popizde i odu kupiti orginal igru jer im se ne da cekati.
Plus uvelike su si olaksali konverziju za PC.
A sljedeci put kad netko spomene kvalitetne teksture u necemu sto dolazi sa konzola a pogotovo u GTA naslovu dobit cu srcani. I da, vi cete biti krivi
Da, utrpali su "praznog prostora" u igru

A i poznato je da pirati prze instalirane igre, a ne instalacije :P
  Reply With Quote
Staro 03.11.2008., 22:20   #574
dario_cile
Troll
Moj komp

dario_cile's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova

jbt ja ne zalim prostora (18GB) ako je igrica kvalitetna a ako me bude razocarala a ne vjerujem u to je ipak GTA istorija pokazala dobre rezultate tako da 18GB za mene dodje malo a ovi sto kukaju kako im je puno dati 18Gb nisu mi nikako jasni..........
Staro 04.11.2008., 07:51   #575
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ma nek 30GB traze, meni svejedno...ionak nenam mjesta na hardu ni 2 gb

Al cu morat u kupovinu...

Jedva cekam!
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 08:30   #576
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Ono, kupnja konzole nam ne gine

Baš me zanima kak će ponašat na high-rezama.
Evo kak to zgledi\vrti kada se skupi pozamasna hrpica automobila na Xbox-u 360....
TRZN TRZN
http://www.youtube.com/watch?v=uXKCe...eature=related

*ubrzati malo filmic
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 08:36   #577
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
ali fakat je presmijesno citat ekipu kojoj je glavno mjerilo igre koliko ce zauzeti diska...i ako ima pazi sad:"stvarno 18gb" on je nece instalirati iz principa.

ma fakat se nema tu kaj vise dodati...osim strika da mu pomognemo...
Staro 04.11.2008., 09:41   #578
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
ali fakat je presmijesno citat ekipu kojoj je glavno mjerilo igre koliko ce zauzeti diska...i ako ima pazi sad:"stvarno 18gb" on je nece instalirati iz principa.

Pa da zbilja smjesnoako nekome smeta 18 Gb,da stave 50 Gb nije previse ionako su hardovi jeftini...lol
Sto se mene tice zahtjevi su ok samo se nadam da ce dobro raditi sa 2 jezgre.

Tko nece nemora igrat
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 09:45   #579
Death_Bringer
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:

Da u današnje doba diskova po 320-500gb kao default neki klinje se žale jer su zaostali na nekom 80gb disku. Na kraju krajeva fakin turok je imao 15gb nakon instalacije na pc, ej turok, onako ruznjikav iništa posebno, na koliko textura ili koliko zvuka je otislo tih 15gb beats me.
I sad ogromna igra kao gta je jako cudno da ima 18gb ili da bar pise preporuceno. Glavno da takvi placljivci imaju 20gb cajki na svom hardu.
Death_Bringer je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 10:24   #580
PointDexter
Premium
Moj komp

PointDexter's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Nigdje ne pise da ce igra zauzimati 18gb, vec da je preporuceno da toliko imas mjesta na disku. Ako ste imalo pratili temu vidili bi da ja najavljeno da ce igra imati nakakav video editor u kojem ces moci snimati 30 sekundi igre u punoj rezi ako se nevaram.
E pa sad vi probajte vidjeti koliko ce biti velik video fajl na visokoj rezi bez ikakve kompresije
PointDexter je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.11.2008., 11:55   #581
dario_cile
Troll
Moj komp

dario_cile's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Death_Bringer Pregled postova
Da u današnje doba diskova po 320-500gb kao default neki klinje se žale jer su zaostali na nekom 80gb disku. Na kraju krajeva fakin turok je imao 15gb nakon instalacije na pc, ej turok, onako ruznjikav iništa posebno, na koliko textura ili koliko zvuka je otislo tih 15gb beats me.
I sad ogromna igra kao gta je jako cudno da ima 18gb ili da bar pise preporuceno. Glavno da takvi placljivci imaju 20gb cajki na svom hardu.
ovo je moj covjek
Staro 04.11.2008., 12:14   #582
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova

ako pogledas slicne "gutace prostora" izasle u zadnjih dvije godine vecinom nisu bili puno manji od prostora koje zahtjevaju na disku. Recimo strangl...kako se vec zvala glupost, pa zatim spomenuti turok, BSA51 i ostale idiotarije dosle s konzola. I niti jedna od njih nije opravdala velicinu niti grafikom, niti zvukom niti HD animacijama.....pa sad, ne vjerujem da su stvarno trpali prazan prostor u igru ali nesto je ocito drugacije u odnosu na normalne naslove. Vjerovatno potpuni nedostatak kompresije unutar paketnih filova koji je inace normalan jer se nekompresirane teksture (tko bi rekao) posve fino kompresiraju izmedju ostalog

I nema nikakve svrhe od te velicine osim one koju sam spomenio. Mozda vam zvuci glupo i nelogicno ali jebga, treba shvatiti mozak tipicnog americkog potrosaca koji igru skida samo zato sto je tako dobije prije nego iz trgovine i ako to ne moze biti tako iduci korak mu je da ju kupi. Jer love tata ima, sve ostalo samo je pitanje strpljenja. Plus, stvorila se fama oko veze velicine i kvalitete. Ne bi vjerovali koliko klinaca misli da igra ne moze valjati ako ima manje od 10GB
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 12:56   #583
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
lol ne kontam čemu tolika frka i rasprava oko diskova i mjesta kolko će trebat...mislim da je disk trenutno najmanji problem što se tiče konfiguracije(najjeftinija komponenta,disk ko moj košta 300kn)...A uostalom ko nema mjesta dovoljno ili će nešto obrisat ili jednostavno neće igrat i gotovo.Ne kontam čemu su se svi toliko uzjebali ipak je to samo igra
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 13:33   #584
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
e baš tako
Bang je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 13:36   #585
Death_Bringer
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor slavonac90 Pregled postova
lol ne kontam čemu tolika frka i rasprava oko diskova i mjesta kolko će trebat...mislim da je disk trenutno najmanji problem što se tiče konfiguracije(najjeftinija komponenta,disk ko moj košta 300kn)...A uostalom ko nema mjesta dovoljno ili će nešto obrisat ili jednostavno neće igrat i gotovo.Ne kontam čemu su se svi toliko uzjebali ipak je to samo igra
Pa tocno to, prostor i disk je najmanji problem, više je problem ove preporuke quad proceva al to malo briju gluposti, mozda za neki ultra high setting na 22inch widescreenu. možda.
Death_Bringer je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2008., 13:50   #586
mITZEK jr
R.I.P Mitzek
Moj komp

mITZEK jr's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ja iam 24incha(monitor naravno to znaci da cu morat quad kupit...hehe,a taman kladionica opet upala
Staro 04.11.2008., 16:34   #587
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Pa tocno to, prostor i disk je najmanji problem, više je problem ove preporuke quad proceva al to malo briju gluposti, mozda za neki ultra high setting na 22inch widescreenu. možda.
ja imam quad proc

ma to je za sva sranja na maxu AA i viske rezolucije itd.Jer GTA je uvijek bio dobro optimiziran tako da kontam da neće bit problema kod onih koji imaju imalo noviji komp pri pokretanju i uživanju u igri
Staro 04.11.2008., 17:02   #588
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Citiraj:
ja imam quad proc

ma to je za sva sranja na maxu AA i viske rezolucije itd.Jer GTA je uvijek bio dobro optimiziran tako da kontam da neće bit problema kod onih koji imaju imalo noviji komp pri pokretanju i uživanju u igri
super sta ga imas, al sta ti stvarno mislis da ce 4 jezgre bit full iskoristene ?!

i btw jbt sad vidim i skoro da sam s stolca pao... kaj ne da se salis da ti ms od 400W vuce tu konfu ?! no way..
Staro 04.11.2008., 19:24   #589
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Autor pcgameanalyser Pregled postova
super sta ga imas, al sta ti stvarno mislis da ce 4 jezgre bit full iskoristene ?!

i btw jbt sad vidim i skoro da sam s stolca pao... kaj ne da se salis da ti ms od 400W vuce tu konfu ?! no way..

jesam ja rekao da će bit iskorištene sve 4 jezgre možda???čitaj prethodne postove pa se onda nadovezuj i da imam napajanje to koje piše
Staro 04.11.2008., 21:28   #590
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
I nema nikakve svrhe od te velicine osim one koju sam spomenio. Mozda vam zvuci glupo i nelogicno ali jebga, treba shvatiti mozak tipicnog americkog potrosaca koji igru skida samo zato sto je tako dobije prije nego iz trgovine i ako to ne moze biti tako iduci korak mu je da ju kupi. Jer love tata ima, sve ostalo samo je pitanje strpljenja. Plus, stvorila se fama oko veze velicine i kvalitete. Ne bi vjerovali koliko klinaca misli da igra ne moze valjati ako ima manje od 10GB
A mozda ne bi trebao pricati o necem o cemu neznas, jer "tipican" americki potrosac je mnogo drugaciji danas nego prije 8 godina, tako da ti teza ne stoji uopce.

Ali necemu o "politici", vazno da igra izadje, pa cemo onda vidjeti!
  Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 06:31   #591
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Citiraj:
jesam ja rekao da će bit iskorištene sve 4 jezgre možda???čitaj prethodne postove pa se onda nadovezuj i da imam napajanje to koje piše
joj nemoras odmah na svadu vuc.. a ja neznam kak ti to napajanje to moze vuc... svaka cast ja se nebi usudio na to spojit!
Staro 05.11.2008., 08:16   #592
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Meni nije jasno 500kn nemas za disk od 500gb strasno to stvarno nemoze bit jeftinije danas.. Igra od 18gb pif nije puno to je ko jedan fullhd film heheh toliki mi je dnevni promet sa neta Po pitanju quada zasto igra ne bi koristila quad vec ima oko 1.5god da su quadovi na trzistu. Po pitanju procesora jedina igra koristi quad a to je mercs 2 92% jezgri. Tako da IMA igara koje koriste quad. A quad je jakoo skupi uuu samo 1300kn koliko kosta 8400 uf uf uf... nekima je ali tko se hoce posteno igrat i ima ne znam kaj od opreme nek si ga kupi jer to je znak da ima love za ovakav sport. A u krajnjem slucaju smanjite detalje i to je to. Btw di to pise da sve mora biti na max.u
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 12:45   #593
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
jel su neki pobrkali loncice ili kaj?

kakve veze odjednom ima proc bio on quad ili duo ili kaj god sa rezolucijom i kolicinom detalja u igrama?

ono, zar likovi ozbiljno misle da ce quadom rijesiti problem trzanja na 8xaa ili kaj god vec u 1920x1200(recimo) rezi? recite da se salite..ajde..recite
Staro 05.11.2008., 13:17   #594
Lihto
The Dark Side of Moon
Moj komp

Lihto's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Nadam se da će igra izaći što prije da nemoram čitat ove nebuloze
Synology DS214Play(WD 2x4Tb RED)
Marantz SR5010B receiver+Jamo E680(5.0)+ Nvidia Shield TV Panasonic 42PV80
Lihto je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 13:23   #595
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
kakve veze odjednom ima proc bio on quad ili duo ili kaj god sa rezolucijom i kolicinom detalja u igrama?
ono, zar likovi ozbiljno misle da ce quadom rijesiti problem trzanja na 8xaa ili kaj god vec u 1920x1200(recimo) rezi? recite da se salite..ajde..recite

cuj ja znam samo jednu stvar kako sam uzeo novu grafu prije toga merc mi je trazio oko 60% jezgri dok sa novom 90-tak % tako da ima veze tu i proc... da imam jaci sigurno bi izvukao jos koji FPS vise.. to je vec bilo na forumu ne znam cemu sad gradjanine cudenje oko toga. Ali mislim da proc ne igra kljucnu ulogu nego grafa...
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 15:21   #596
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Autor pcgameanalyser Pregled postova
joj nemoras odmah na svadu vuc.. a ja neznam kak ti to napajanje to moze vuc... svaka cast ja se nebi usudio na to spojit!
pa 400 w nije malo za to što imam u kompu,jedino što je proizvođač mogo bit bolji ali jbga tako je ispalo na kraju kad sam kupovo komp...
Staro 05.11.2008., 15:42   #597
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
pa 400 w nije malo za to što imam u kompu,jedino što je proizvođač mogo bit bolji ali jbga tako je ispalo na kraju kad sam kupovo komp...

to sto pise na njemu je totalno nebitno jer to napajanje nema ni priblizno 400w.
Crash009 je offline   Reply With Quote
Staro 05.11.2008., 15:58   #598
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
to sto pise na njemu je totalno nebitno jer to napajanje nema ni priblizno 400w.
a jbga znam da je šuft proizvođač ali je tako ispalo,a evo već godinu dana sve šljaka kako je red,nadam se da će i dalje
Staro 05.11.2008., 23:51   #599
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
a jbga znam da je šuft proizvođač ali je tako ispalo,a evo već godinu dana sve šljaka kako je red,nadam se da će i dalje
Nemoj klokat. :P
Radit će ti dok ne izađe onaj bijeli dim iz njega na koji sva elektronika radi.
Ako i ne plane ko moje. :P

Nego, koji je onda finalni datum igre?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2008., 00:13   #600
vercetti
Premium
Moj komp

vercetti's Avatar

Datum registracije: May 2003
Novi Kikizo preview
http://games.kikizo.com/features/gta...ands-on-p1.asp

Datum izlaska je pocetak prosinca.
Negdje pise 2. negdje 4. ili 5., ne zna se tocno...

Sazetak previewa sa gta foruma:

*We can say there's no doubt it looks absolutely incredible. But it was only just now, going back to the Xbox 360 version for comparison, that we realised how superior it actually is.

*We're talking leaves on detailed trees that are individually visible, and it's only just now when I turned on the console version for the first time in months that I said to myself: "Wow. This looks dated by comparison".

*The PC version has a fully customisable graphics menu. Texture quality can be set to high medium or low, you can toggle the shadow quality, texture filter quality, reflection resolution and water quality - all of which have four settings.

*View distance, detail distance, shadow density and light distance can all be set from 1-100, and most interestingly, so can vehicle density, which also changes the way the game plays for obvious reasons, and to give you an idea of how much you can turn it up, Rockstar told us that the equivalent vehicle density featured on the console versions would have been just 33 per cent

*by taking all the settings down, we were indeed able to get the game running at a consistently high 60fps frame rate outdoors, albeit in PS2-o-vision, which put a smile on our face. No, we didn't need a frames per second gage, and yes, we're sad like that.

*Flying very high over Algonquin, and looking around us, we were blown away by the views of the entire map - all islands. This is not like you remember the helicopters on console. You can literally see everything

*Back on the ground, the texture resolution is noticeably higher; you can see (and read) advertisements in the subway station, signs in buildings and logos on merchandise that you wouldn't even have noticed before.
vercetti je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno