|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jesam, vise mobitela i uređaja opcenito, PB ima svoj integrirani kabel, probao i sa drugim, ali uvijek se dogodi da se pb isprazni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
|
Riješena mi garancija tj odbijena, kažu da uređaj radi normalno. Bas sam ga testirao sa S25U, znači i mob i PB na 100%, spojim ih i nakon sat vremena PB je 91%, znači posaugao si je 9%, mob je u to vrijeme u standbyu, znači ne trosi nista. Pitam chat, kaze da je to normalan pojava: "To se događa zbog načina na koji moderni powerbankovi održavaju “full charge” stanje telefon" "Zašto se to događa: Kad telefon dođe na 100%, on prestaje aktivno puniti i čeka da padne napon baterije za par posto prije nego opet uzme struju. Powerbank, međutim, mora stalno držati izlaz pod naponom i biti spreman odmah reagirati na bilo kakav pad, što znači da elektronika unutra stalno radi i troši energiju. Kod većih kapaciteta i stalnog “standby outputa”, ovo može potrošiti značajnu količinu struje, čak i ako telefon ne vuče puno. Anker Nano 545 ima i relativno velik “idle consumption” (struju koju troši sam za održavanje izlaza aktivnim), pa 9%/h nije neuobičajeno kad je stalno spojen na pun telefon. U prijevodu: powerbank se prazni održavajući punjenje, a ne punjenjem." Ako je to stvarno tako, onda je to greska u samom dizajnu, a ne konkretno u mom uređaju. Jos cu ga detaljno istestirati sa ostalim potrosacima koji nisu mobiteli. Prije ovoga sam imao Anker PowerCore II 10k PB i naravno nikad nije bilo problema. Opcija je kupnja drugog PB, ali kako cu pobogu znati jel ce se to dogadjati i sa nekim drugim sličnim PB-om, konkretno gledam Baseus Picogo 45W Ili ako imate prijedlog za neki 10k mAh PB koji ima ugrađeni kabel i da nema ovaj problem, slobodno predlozite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
|
Probat cu, iako mi to nista ne znaci jer sam kupio takav powerbank bas zbog toga da ne moram imati drugi kabel. ![]() Istestirat cu sve moguce i nemoguce kombinacije pa javim rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|