|
![]() |
#572 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
.. inače mi je bed kaj sam gaus rifle isto dobil pred sam kraj .. bap ke kul puškica ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila __________________
![]() |
![]() |
#575 |
Magister Mundi sum!
|
to skineš i samo copy paste tam u direktorij igre ... ne mjenja verziju igre nego samo ispravlja nekakve bagove koji nisu popravljeni .. recimo imaš misiju kad trebaš ubiti nekakvog šefa bandita .. pa ti prvo kaže da je u dark valey a onda da je u agroporm-u ispod .. i na kraju ispadne da je u podzemlju agroporma i kad dojdeš tam se ispostavi da ti je objekt u zidu i nemreš izvršiti misiju ![]() .. i ima još tih bagova .. to je radil neko ko zna programirati i voli stalkera pa je malo popravil kaj je trebalo ![]()
![]() |
#576 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
PROBLEM! Krenu radit misiju s nekim tipom iz DUTY-ja gdje moras oslobodit njegovog kolegu od BANDIT-sa i slucajno granatom raznio njega i kolegu uz neprijatelje i sad svaki put kad negdje vidim pripadnike DUTY-ja žele me ubiti! No nije to najgore nego radim misije kod onog u baru a onu zonu čuva duty!!!! mogu li se nekak izmirit s DUTY-jevcima ili sam hebo ježa u kičmu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@pcKing ovo drugo ![]() loadaj prije neg kaj si ekipu raznio bombom, a mislim i ti si isto biser, ides bacat bombu kad imas frendly NPCe oko sebe. Savjet za one koji zele ubijat Dutyevce: To se odnosi na ovu spomenutu misiju, te onu misijiu kod Freedom baze, kad biras os pomoc dutyevcima, il freedomvcima. Nedajte da vas duty vidi kad pucate po njima, odnosno kod ove druge misije, nemojte zapocet vi pucat prvi, neg zapocnu ovi iz Freedoma, a onda vi samo dajte support. Jer u protivnom ce se cijeli Duty okrenut na vas, kaj je malo problem, kad treba doc do Bara, em kaj su vam oni za petama, em kaj onda svi Stalkeri tam polude pa pocnu pucat po vama, pa morate odlucit napravit Genocid...
![]() |
#578 |
Čiča s tamića
|
@Knez tame zahvaljujem, btw mogli su se maknut.....lol Genocid- pobio sam 3/4 stalkera i dutyjevaca da dođem kod Bara al je pozitivno to kaj vam ond oni bodovi porastu dosta dok tolk ljudi poubijate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Magister Mundi sum!
|
inace .. bas sam se malo zabavljal .. onak zapucal sam na par djutijevaca i stalkera i sakril se u nekakvu sobicu i cekal ih iza zida .. prije toga sam nakupoval šotgan municije i samo sam ih skidal kak su mi dolazili .. .. nisu baš preveč pametni .. inače je to dobar način kad morate malo više neprijatelja srediti .. malo ih razljutite skrite se nekam i oni dolaziju k vama jen po jen ^^
![]() |
#580 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Uffff ![]() Igra je super sto se tice grafike,atmosfere,pucanje sve 5. Ali bugovi to je strasno. Suljam se iza tipa i prije nego ga hocu ubiti stisnem F6 quick save i ne uspijem ga ubiti iz prve,napravim load i svaki puta kada napravim load,on me odmah vidi. Ista stvar i u jednom grmu. Ona jedan bug gdje njih jedno 5-6 gledaju u jednu tocku u podu svi na hrpi i ja opet dodem sa 5-6 mestara udaljenosti igledam i snimim da se malo igram s njima,naravno,poagadate,nakon loada oni me odmah vide i jedva sam utekao. Inace jeli ima u igri stealth efekata suljanja,se moze to napraviti,jer vidim da oni po noci vide bolje nego po danu,kako to? Na 100-200 m ujdaljenosti po noci me ne moze vidjeti da ga j...,ili imam neki k...na sebi pa me vide ne kuzim? Probao sam skinuto svo ono kamenje znamanje ili sto je vec... ima V1.3 i dosta puta vidim da se zablokiraju,odnosno gledaju u neku tocku,ali to sa snimanjem me ubija u pojam... ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Premium
|
To s snimanjem je "normalna" stvar, jer kaj se desi, ti kad loadas svoju poziciju, igra vrlo vjerovatno "resetira" ponasanje NPC-a, posto su njih napravili da "samostalno" dozivljavaju svijet oko sebe, kaj za posljedicu ima da kad ti loadas save game, NPC snimi ponovo svoju poziciju oko sebe i skuzi tebe ![]() Ovo za ponoci, je vrlo vjerovatno do moda, vjerovatno nije sve prilagodjeno, jer kad igras normalno bez moda, po noci je "dan" tj odlicna vidljivost pa te neprijatelji skuze jednako dobro kak i ti njih...
![]() |
#582 |
Magister Mundi sum!
|
da nemaš možda bateriju upaljenu ![]()
![]() |
#583 |
Tlacitelj i neznalica
|
A skroz sam na pocetku,obavio sam 6-7 misija....sada sam na onom djelu gdje moram ukrasti one dokumente. I usao sam u kucu i ukrao sam nije bed,ali mi je malo glupo to sto me vide. A lampa!? PA nije upaljena akda ju nemam,valjda... A to sa saveom je onda to to,ali mi je to malo glupo. Morati cu drukcije "sejvati". Onda ima li sanse da se prisuljam iza njega,bez "sejvanja" i koknem ga iza leda? Onda odnesem tijelo i oni nemaju pojma da sam tu?
![]() |
#584 |
Magister Mundi sum!
|
imas lampu . tj barem bi trebal imati .. stisni L ![]() . a za ovo ti nema pomoci .. ili se daj u trk i nekam pobegni jako brzo iza drva ili nečega pa čekaj da dojde blizu tebe pa ga spraši u glavu ili loudaj kakav prijašnji sejv
![]() |
#585 |
Tlacitelj i neznalica
|
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mozda kad sejvas prodje odredjeno vrijeme, slicno kao u oblivionu pa onda NPC za to prodjeno vrijeme prosece sa strane ne gleda cijelo vrijeme u tu 1 tocku, nego neznam cim ti sejvas prodje 1h vremena, a ti zapravo stojis ukocen, zbog sejva dok npc i priroda zivi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Magister Mundi sum!
|
nop nop ![]() .. ista stvar bi se dogodila ak sam se sakril nekam iza enemy-a .. odmah su prema meni pogledali i zapucali kad bi napravil load a iza njih sam negde sakriti ...
![]() |
#588 |
Čiča s tamića
|
Problem OPET! Radim misiju kod onog znanstvenika u bunkeru i došo u podzemlje, našo stalkera imenom GHOST i krenuo van kako mi strelica pokazuje no nemogu ljestve one željezne, žute uhvatit jer su pri kraju srezane. Kaj sad? jel ima neki drugi izlaz il je tu neka finta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Premium
|
@PcKing Ak je to onaj levl, na koji ja mislim, izlaz je negdje u podu, je rupa kroz koju odes u severs i tam se probijas van...
![]() |
#592 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Koja je svrha micanja tijela?
![]() |
![]() |
#593 |
Magister Mundi sum!
|
a jbga .. igra ima svojih bugova ali meni osobno je jedna od najboljih kaj sam ikad igral ( osim Half life serijala ![]() ... svrha micanja tjela .. ja sam ih obcno mical ak sam moral inflitirati nekaj gde je sve puno enemyja pa ak su vidli da sam koga koknul bi uzbunu zdigli pa je bilo teže ... makar na kraju sam tak i tak sve pokokal ![]() ![]()
![]() |
#594 |
Premium
|
@Giga Kolko sam ja pratil razvoja Stalkera, te cital po netu, desilo se sljedece; developeri su zamislili jedno, napravili veliku vecinu toga, no kad su nasli publishera, publisheru se to ni svidjelo, te su naredili "poglupljivanje" igre, nebi'l se svidlo sirim masama, te nebi'l oni cim vise zaradili. Tak u orginalnom koncpetu igre zamisljeno je bilo sneekanje, uklanjanje tijela da ih cuvari ne nadju, sva sila vozila za upotrebu, izmjene dana i noci, jos 4 vrste nepriatelja, koje su publisheri izbacili, te kolko sam ja skuzil, trebala je biti jos jedna mapa, il Dark Valye je trebo biti veci, s puno podzemnih pecina, labova il kaj vec. Publisher je to sve izbacil, te smo ostali kratkih rukava, jedino kaj mozes je potrpat puno modova, te probat uzivat kolko tolko, kak su developeri zamislili... Ko zna mozda jednom izadje official patch kojim bi se to sve vratilo na stanje koje je zamisljeno...
![]() |
#595 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#596 |
Magister Mundi sum!
|
da .. cital sam za tu mapu koja je ko izbacena .. tj nije izbacena neko je samo lockana ali sam negde pročital da ima nekakav način da se unlocka u MP-u igre .. pa da se barem malo po njoj prošeče čovek ![]()
![]() |
#597 |
Premium
|
Eo tu imate potpunu listu creaturea koja su trebala biti: http://www.oblivion-lost.de/index.ph...page=creatures Ovi dworfovi zgledjau nasty, oni su trebali biti u tim dungeonima u dark valeyu, al su ih makli...
![]() |
#600 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|