|
![]() |
#571 | |
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
Citiraj:
Vjerojatno je to onaj iz Bjelovara i ja sam naletio na tu 6700xt, prodaje 5 različitih kartica, par ryzena za neku siću, ima 30 oglasa sa dosta niskim cijenama i isključivo šalje poštom nakon uplate bez mogućnosti osobnog preuzimanja.. dovoljno je pogledati datum kada se registrirao i koliko dugo ti oglasi stoje, a nisu se prodali i sve ti je jasno, o uplati na račun da i ne govorim.. ima ih masu takvih sa istim forama na njuškalu, ne znam kako se netko upeca na to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Pa eto vidiš da se dotični upecao i još se žali na muljanje... Baš kako neki nisu sposobni muljat, tako neki nisu sposobni ni kupovat. Čim vidiš da je jučer registriran i da je cijena preniska, to odma zaobiđeš jer se iz aviona vidi o čemu se radi, a ne da ulaziš u neke konverzacije.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni je prodavanje na njuškalu postalo prefrustrirajuče iskustvo. Prvi dan oglasa dobiješ dosta upita na pm ali sve sami muljatori koji se prepoznaju na kilometar. Svi kao žele organizirati preuzimanje preko dostavne službe, niti se cjenkaju, niti imaju želje/volje vidjeti dokaze u kakvom je stanju prodajni artikl, samo super salji dostavnom službom. Presumljivo Nakon što prođe taj početni val, pravih, poštenih upita od kupaca niti nema puno ili uopće što je pomalo čudno jer je njuškalo naš najpoznatiji oglasnik. Mislim da se dobar dio normalnih kupaca/prodavača opekao ako nije bio jako oprezan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() A sto to prodajes da te odmah zovu muljatori? Ja prodajem dosta toga, ali nije bas da me pingaju muljatori... A ovo sto si rekao da ljudi bas ne zivkaju, moram reci da se slazem - primjetio sam i ja da ljudi manje zovu... Tu i tamo nesto preko PayProtecta uleti, no nije tako cesto...
![]() |
![]() |
#576 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Mene "majstor" probao zavaljati sa tom shemom "prikupa" paketa, jer kao on je iz "Frkljavca" pa ne moze osobno, to je bilo na WhatsAppu. Ja reko kako ima srece da za dva dana idem poslovno u mjesto pored i da cu osobno dostaviti i tu je pukla komunikacija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni nočas oko 2:20 stiglo ovo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|