|
![]() |
#571 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
![]() |
#575 |
49%winner
|
Ne mozes mi sada to nabijati na nos jer mi je ovo zadnji ačivment koji sam dobio. Ačivment govori vise od rijeci, a on nije rekao 'don't cut'. I rest my case :Đ https://i.imgur.com/d1XQbTe.jpg Dentone, daj mi vamo tu McCrash krunu!
![]() |
![]() |
#578 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Ja sam grB zavrsio u grabi nakon pol stagea ![]() GrA mi se igra srusila na desktop 3 puta. I give up for today ![]()
![]() |
#580 |
49%winner
|
1. xlr - dakore 2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - gjuro 5. -^sato. - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st 10. cro_ryder - fkfk2422 11. zgmmax - zgmmax 12. ??? - Tejo Sirimo se! Broj 12, slobodno se predstavi ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 |
49%winner
|
Tek sad vidim kako je realno sve ovo preneseno u igru ![]()
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo i ja sam uspio zasjesti na prvom mjestu u Gr.A ![]() Evo zadnje vožnje za tron:
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 21.02.2018. u 19:09. Razlog: EDIT: Obećani video :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Sale, lovio sam te sad na 00 ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nub. 21.02.2018. u 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Citiraj:
![]() Odi na mall.hr. https://www.mall.hr/volani/logitech-...m_medium=click Stisni "prati cijenu" i unesi 1700 ili manje kao željenu cijenu. Ajmo se nadat da gledaju te zahtjeve i shodno tome možda skinu cijenu ![]() Znali su ih prodavat za po 1500-1600, pa sad čekam da malo opet spuste ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Predobro izlijetanje ![]() ![]() nub - mislim da je bila probušena guma na samome početku stage-a pa sam dobio +1:40 ![]() Enduro odvozio onak dosta loše osim zadnjeg stage po mraku. Od kada vozim sa volanom dosta sam sigurniji u vožnju i polako si obaram vlastite rekorde koje sam imao sa gamepadom. xlr - počeo sam sa manual sequential polako vježbati ali imam jedan problem. Na startu kada kaže go i pustim ručnu ili prebaci u neutral ili u rikverc sam od sebe. Si ti imao takvih problema? Sve je ok namješteno ali moguće je da pedala kočnice malo daje signala pa prebaci u rikverc ipak je to vec cca 7 godina star volan jer drugo ne znam što bi bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
Ej, bok! Ja sam Tejo, ne pisem po forumu bas, ali vidio sam ovaj thread pa sam se ukljucio. Uglavnom, super je rally, tesko i izazovno. Ako netko vozi Assetto Corsu, mozemo se ganjat i po nordslajfu ![]() Samo napred s ligama! Sent from my SM-G935F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Varilnik
|
Welcome !! Vidim da si nas pogazio u grp b 4wd ![]() 1. xlr - dakore 2. SaleFFS - sasa.vaska 3. JC Denton - Crack 4. nub - gjuro 5. -^sato. - VandaL.pr! 6. 1v@n - 1v@n 7. B0ss - Delwor 8. Matoje - Matoje 9. afterburner - ivan_st 10. cro_ryder - fkfk2422 11. zgmmax - zgmmax 12. theo - Tejo Zadnje izmijenjeno od: SaleFFS. 21.02.2018. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
@MadManBD & nub I ja sam svog G29 uhvatio u Malla na 1500kn akciji, i iduci mjesec sam uzeo u Linksa shifter, nista bez shiftera ![]() Odvozim ja Assetto ali jos se ucim kao i tu u Dirtu. Dodaj me na steamu, dolje u potpisu je nick. welcome btw!
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
49%winner
|
Citiraj:
Možda ti je neki deathzone na shifteru. Ako ti je ipak rikverc na kočnici, stavi malo deatzonea na nju u postavkama igre. Btw ovaj enduro sam se trudio i bilo je dosta dobro, mislim da sam imao jedan flip (okret na cesti) i možda dvaput malo sišao sa staze, al niš ozbiljno. Svejedno, ne kužim kako na gamepadu nabereš toliku razluku, nube ![]() Saću pokrenuti paralelno Saletovu i moju snimku :mateobeusan: EDIT: Pogledao, zaključak - previše ziheraški odvoženo
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 21.02.2018. u 21:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Ne dam! ![]() Finland, 2000s, stage 1 end: ![]() ![]() Finland, 2000s, stage 2 end: ![]() Mislim da danas više neću vozit Enduro ligu jer danas nije moj dan. Na prvom stageu sam otkinuo kotač tako da sam se zaletio (poletio) u onu istu reklamu kao sa Lanciom, samo sad s prednjim krajem ![]() ![]() Imam videe, složim highlights kad stignem ![]()
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 21.02.2018. u 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
Pretpostavljam da me ovaj stage tek čeka, a ja odavno nemam svjetla! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#597 | |
49%winner
|
Bok novaci ![]() Citiraj:
Također isti savjet, ne žuri s nabavkom G29 nego prati akcije, također i na amazonu (vidi jedan moj post unazad par strana). Može se nabaviti cijeli bundle za 2000-2200kn. Nisam baš dorastao AC-u, nekako sam zaglavio na Project Carsu i tamo ostao... AC nisam još odlučio krenuti. Haha, neka, zadrži si ju ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Varilnik
|
Pogledao snimku xlr, ok si odvozio, ko po špagi ali mi se čini da si ovaj puta išao pre sigurno jer si dosta više kočio pa si na kraju imao +10 više od mene i +13 više od onog prvog ![]() btw riješio problem sa mjenjačem. Kada stavim manual seq onda je po defaultu rikverc na pedali kočnice i očito neki mali signal pedala daje pa ga prebaci na startu u rikverc. Stavio h shifter & manual seq i tek sada sam mogu birati neutral i reverse. denton - ne znam šta da ti kažem ![]() ![]() madman - radi kako ti srce kaže ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|