|
![]() |
#572 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Retrospektivno: 920 i 820 su prestavljene pocetkom rujna 2012. U prodaju su pustene tek s prodajom Windowsa 8, tj. kasni listopad-pocetak studenog. Ajde da je jos neko zadovoljan sa 930 ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 25.02.2015. u 13:52. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Da izbace 930 sa 3000+ mAh onda bih definitivno razmislio o tom modelu ![]() Ili da izbace L1520 sa istim speckama ali sa 5" ekranom.
![]() |
#574 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Samo naprijed, gazi gamad. ![]()
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa evo novosti. Znači za uređaj koji gubi signal, klimav gumb i koji ima oštećenje na objektivu kamere oni vele da je tehnički ispravan. Tenkju veri mač MESC. Naravno, kada sam ih pitao kako to da je moj uređaj završio u varaždinskom noćnom životu, rekli su da je to nemoguće i nije istina. I dalje nemreš ![]() Sad ako želim nešto ozbiljnije, moram platiti odvjetnicu i sudskog vještaka kako bi dokazao neispravnost uređaja, i to tek nakon što podignem tužbu, a to košta i vremena i živaca. Sve u svemu, ne možeš im ništa ![]() ![]()
![]() |
#576 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Zovi tamo i traži voditelja/voditeljicu i objasni problem. Slao sam tako 925 od cure jer je tvornički došla s udubljenom tipkom. Tjedan i pol kasnije, jave oni da nedostatak nije primijećen. Zvao tamo isti tren i tražio gdje se mogu požaliti na rješenje servisa pa su me prespojili na voditeljicu. Odmah dogovoreno da će naručiti novo kućište i tako je bilo.
![]() |
#580 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Postoji i opcija da se piše (detaljno) pismo glavnom servisu za ovaj dio europe. naravno sve su to koraci koji traju i zahtjevaju angažman. Ali ja to uvijek radim. Moja lova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Daj info o tom glavnom servisu. E-mail ili što već. Tražim i ja način da zaobiđem Mobis ako zatreba, a i zbog konzultacije, da im mogu nabiti na nos razgovor s glavnim servisom, ukoliko za to bude potrebe.
![]() |
#583 |
Sremium
|
Ehh sad. Znam da je buraz pisao panasonicu u slo ili Austriju....tad je tamo bio glavni servis..ali uvijek se može pitati na customer support, detaljno opisati problem sa servisom kod nas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Sremium
|
Citiraj:
ovdje imaju live chat....j ja bi sve probao pa možda dobiješ informaciju o glavnom servisu ili neku drugu uputu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
Krenilo je Lumia Denim azuriranje za 820 i 920. Obje su dobile najnoviji OS build 8.10.14234.375 i FW 3051.50009.1451.10xx. Upravo se skida OTA na dvije 920-ke (HRV CV i DE CV). Da bi pronaso azuriranje, treba se odjavit iz PfD programa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Ej ljudi ev mene nazad cisto da pitam. Isao sam i provjerio onu njoku za 1200kunica, ima garanciju i sve ali OIS pri slikanju se cuje (provjerio sam na netu ima dosta ljudi taj problem). Naime skici kao macka kada umire, naravno odustao sam jer mi se ne ganja novi phone preko gare itd. Sada sam pronasao 1700Kuna nikada upaljena 2god gare sa gripom to mi lici na klasicnu cijenu, pa se omisljam da li da kupim ili da cekam (nije mi zurba sa kupovinom), ali mi se ovo ipak cini kao solidan deal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ne, jučer sam malo gledao kak to radi, skinuo Viber itd. S obzirom da na simpa karticu budu vratili 598kn, ispada da je mob 150 kuna ![]() Meni ekran djeluje super, nema nikakvih svjetlosnih fleka, brzo radi, kamera je dobra. Jedna od boljih stvari je da stražnji poklopad ide do prednjeg ruba ekrana-ak se što na njemu zguli ili ošteti, zamijeniš pokolac i imaš novi mob. Budemo vidli kak se bude ponašao |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Daj molim te napiši samo u kojoj hardverskoj verziji isporučuju L535 ... negdje u informacijama o mobu ili na kutiji piše. Može biti 3.0.0.0. ili 5.0.0.0. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 27.02.2015. u 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |