|
![]() |
#571 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Javi se svojoj banci i ona ce ti poslati obrasac koji trebas ispuniti i tamo ces dobiti sve informacije vezano za to.Uglavnom odgovaras na pitanja koja su u obrascu i opises zbog cega trazis povrat sredstva.Ukoliko se radilo o prevari, napises to i onda banka provjerava tvoje navode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Kupio sam ZTE na Geeku 08.10. Javili drugi dan da je mob poslan i poslali mi TN koji ni danas još ne radi. Poslano je singapurskom poštom. Šaljem im mailove već par dana i ne javljaju se. Vjerujem da TN ne radi zbog problema singapurske pošte, al me lagano živciraju nejavljanjem. Da zaprijetim pay palom ili da čekam?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Singapurska pošta ima nekih problema sa trackingom već danima. Na njihovim stranicama piše da nadograđuju sistem i da bi sve trebalo biti gotovo 16.10. u 0.00 sati.
![]() |
#575 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
Ajde ljudi smanjite doživljaje s javljanjem Paypalu nakon tjedan dana od kupnje. To je jednostavno prekratko vrijeme da se stvari u shippingu i trackingu poslože kak spada. PP-u se javlja nakon 30-40 dana kada stvari već ozbiljno ne štimaju i onda se dobije još tih 20 dana disputea gdje se obično stvari iskristaliziraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Kao što piše, ne planiram otvarati dispute na pay-palu nego me zanima koliko spominjenje istog u mailovima ima utjecaja na brzinu odgovora. Jer ipak, uplatio sam solidnu lovu, očekivao sam bar da mi pošalju mail s objašnjenjem da singapurska pošta nadograđuje sustav a ne da to sam moram saznati.
![]() |
#577 |
Premium
|
Sing Post je tek jučer objavio zbog čega imamo problema sa TN. Do sada su trubili kako imaju povećan volumen upita i da ih sistem ne stigne obraditi tako da tu nema neke krivice od strane prodavača.
![]() |
#579 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sad lijepo to attachajte u dispute paypalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Stoga jedna prigodna: http://www.youtube.com/watch?v=H16l-lJG-sY ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Guest
|
hahahah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Stiglo je zato jer sam tražio očitovanje o TN, tako da savjetujem da isto napravite da imate kad se(ako se) smrad očituje sa TN na paypalu. Da nebi paypal čekao da smrad ponovo pošalje blokić,jer se prvi vratio zbog nesposobnih poštara koji nemogu pronači 1859 Aveniju u gradu Smokercity gdje živi Cro Smoker,njihov vjerni kupac blokića. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Si slao upit na mail (i koji) ili si zvao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
info@posta.hr ...napišeš ime i prezime , adresu i TN broj ...naravno i objasniš o čemu se radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Tnx - poslan upit pa bumo vidjeli šta kažu (iako 99.99999 % već znam odgovor ).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: tommyman1507. 15.10.2013. u 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
Znači ipak sav onaj info koji sam isčupao o domeni i hostingu se ispostavio kao legitiman strah. Nadam se da ćete svi dobiti svoju lovu natrag, svaka čast na mudima ![]()
![]() |
#589 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Skupo me koštalo ovo iskustvo 300$... Ako ništa od paypala teško da će išta biti od chargebacka jer sam mislim negdje pročitao da intesa sanpaolo nema tu mogućnost... :/ Brandone svaka časta za trud.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
|
Promijenilo mi se stanje pošiljke u odnosu na #545. U 3 zadnje stavke sada pod status stoji NULL, a pod Location stoji PEK pa 2x 10010200. Valjda to znači da je krenula.
![]() |
#591 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Tko ti je to rekao laze te, ja sam osobno radio chargeback putem PBZ i to mi je odradjeno u roku od 45 dana.Cak su me zvali nekoliko puta iz PBZ-a da bi se izvnili sto sam toliko dugo cekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
PBZ i Intesa sanpaolo... Jel to isto udruženje, ja sam inače iz BiH |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
Pa meni su iz PBZ-a na mail poslali obrazac za dispute i rekli mi da uz njega priložim pisanu korespondenciju sa prodajnim mjestom kako bi se mogao pokreniti postupak. Znači da se može 100%. Samo ne znam šta bi trebala biti ta korespondencija valjda dokazi neki da sam naručio od DING DONGA mobitel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
|
@tommy Pretpostavljam da bi im trebala kopija PayPal transakcije ili bankarski izvod iz kojeg se vidi plaćanje.
![]() |
#597 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovo za SingPost i njihove TNove, nadogradnje sistema i slične pizdarije mislim da su sve patke. Opet naručen jedan mob sa minideala, dobio TN koji je proradio odmah nakon par dana, mob je već u Zagrebu. TN koji sam 7 dana prije minidealovog dobio od Geeksranjegayinga za Haier W910 još ne radi. Vjerovatno je i nepostojeći... Edit: A o onom sporu sa banggoodom i paketom koji nije napustio kinu ni nakon 45 dana evo što kaže paypal: Status je na "requiring your action" Status The seller has responded to our request for tracking information. We haven’t confirmed the tracking information yet but wanted to share it with you.
Please review the information and let us know how you would like to proceed. If you've resolved this problem, you can cancel this claim at any time. If you received the item but it's different than you expected, you can change the reason for your claim. Eto strašne su mi opcije, oni priložili nevažeći TN i sad se ti hebi, strava... Zadnje izmijenjeno od: Necronomicon. 16.10.2013. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
|
Ja sam samo prepisao ono što je Singpostu pisalo na webu. Inače, mogu potvrditi da je njihov TN napokon proradio kako treba. Sad sam provjerio i obje pošiljke su mi Despatched to overseas (Country code: HR). Na ips.posta.hr za njih mi stoji Insert item into bag.
![]() |
#600 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam isto narucio s banggoda,ali osim onog prvog maila kad narucis mob,nisam dobio neki mail na kojem mi pise tracking number?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|