Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.08.2013., 16:24   #571
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Rista Pregled postova
A kojoj ja to fanboy grupi pripadam druze Brko? Zasto se toliko uzbudjujes oko tih komentara, radi se samo o mobitelu
Ubuđujem? Ni najmanje. Nisam požalio ni jedne sekunde što sam kupio taj mob. I za te pare, kupio bi ga opet.

Radi se o tome da se ponavljaš ko papiga i očito ne znaš o ničemu drugom osim ponavljati isto i zahaklati se na svakoj temi di se pojavi nešto o Sony ekranima, pogotovo Xperiji Z. Osobno sam rekao da me boli kita za kuteve gledanja jer ne gledam u mobitel valjda kao vi sa 7° nagiba. Kupio sam taj mob jer je bio best buy za te para u određenoj tarifi. Mogao je to biti i HTC One X ili LG Optimus G. Flagship je flagship, razlike su minorne, barem meni.

Više tebe neke stvari smetaju nego mene, rekli bi, ne? Mene samo smeta papiga efekt, ništa drugo. Ali ako misliš potaknut flejm, radiš krivo Nemam niš protiv tebe, ali ne znam koja je tvoja potreba konstantno po ponavljati? Ako si na nečijem payrollu za to, onda razumijem

To je bilo to za tebe, ostatak teksta poručujem ostatku ekipe sličnog ili istog razmišljanja:

Vaša svršavanja na kuteve gledanja su nešto drugo u što ne mislim ulaziti, pogotovo ne na takav način kad se upetljate u raspravu i počnete pljuvačinu, a bail out vam je nakon toga izreka - "svakom svoje".

Ako je svakom svoje, okanite se Sonyja i njihovih šrot ekrana i slinite nad IPS-om, SAMOLED-om ili već nad čime slinite.

Npr. kažem da mi se Samsung ne sviđa zbog dizajna i plastike te da me od AMOLED-a peku oči, eto ekipe dere po Sonyju zbog ekrana. Kažem nešto drugo za nešto drugo, opet ista ekipa dere po Sonyju zbog ekrana. Kažem nešto o cijenama mobitela u tarifama, eto ekipe dere po Sonyju zbog ekrana. Prvih 1-2 puta je bilo simpatično, čak je bilo i smiješno, kasnije je to dopizdilo, kako i meni tako i moddovima ovog foruma. Ja nisam moralna vertikala, ali sam uslišio molbe moddova i admina da se to prekine. Očito sam jedini koji ih je poslušao. Baš sam kreten

Samo mi nije jasno kako onda ne radite u nekoj firmi koja proizvodi mobitele nego visite tu na forumu na sve imate spreman odgovor. Samsung, HTC, proizvođači IPS panela za smartphoneove i Google su na gubitku što takvi stručnjaci gube vrijeme ovdje na PCE forumu, a ne kod njih

NHF, ali eto, puko mi je malo film, pa ste morali čuti mali rant, jebiga kao što sam rekao, kome smetaju moji postovi, ima ignore, neka iskoristi tu bogomdanu finkciju

P.S. stvarno više ne znam koliko je potrebno da se o tome piše i da se o tome treba širiti neka svađa i nadjebavanje.

All the best, kao i uvijek i NHF
Brko je offline  
Staro 11.08.2013., 16:44   #572
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Druze Brko, ako si ti zadovoljan to je najvaznije. Jos bi najbolje bilo da zalis sto si ga kupio jer se nekome na forumu nesto ne svidja na njemu Tu sto te ekipa malo prcne tu i tamo je vjerojatno jer vide da si osjetljiv na to, a na kraju krajeva, mi tu laprdamo o mobitelima, kao da je to sve toliko bitno

Sto se mog "ponavljanja" tice, ne kuzim zbog cega mene prozivas. Imam mozda 4, max 5 postova na temu kuteva gledanja na ekranima mobitela uopce, i to iz jedinog razloga jer je cesto promasena bit potrebe manjeg color shifta cak i na ekranima mobitela. Ispada sad da je Sony stavio kvalitetniji display u Ultra Z zbog internet hejtera a ne zato sto je to na tolikom phabletu potrebno
Rista je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.08.2013., 17:00   #573
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Nikad necemo znati zasto neki proizvodjac stavlja nesto u svoj proizvod. Xperia T ima 4.6" IPS HD ekran, mehanicki dugmic za fotoaparat,tj sve za sto su useri konstantno plakali po netu da fali,pa im prodaja tog modela i nije bas nesto a mob je strava i jeftiniji od Z-a. Zasto? Jer nema quad i nije taj glupi flagship,iliti fa.gsh.i.t. tj. nije top model kojeg "moras" imat. Mozda im je sada proizvodja IPS-a jeftinija nego prije,tko ce ga znati.
spawn je offline  
Staro 11.08.2013., 17:30   #574
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Nikad necemo znati zasto neki proizvodjac stavlja nesto u svoj proizvod. Xperia T ima 4.6" IPS HD ekran, mehanicki dugmic za fotoaparat,tj sve za sto su useri konstantno plakali po netu da fali,pa im prodaja tog modela i nije bas nesto a mob je strava i jeftiniji od Z-a. Zasto? Jer nema quad i nije taj glupi flagship,iliti fa.gsh.i.t. tj. nije top model kojeg "moras" imat. Mozda im je sada proizvodja IPS-a jeftinija nego prije,tko ce ga znati.
Kad sam kupovao Xperiju Z, Xperia T je koštala 2698 kn, a Xperia Z 1498 kn u istoj tarifi. Nevjerovatno, ali istinito.
Ne znam tko je bio primjetio isto, jopis ili syss, zašto je bilo tako, nemam pojima. Da je cijena bila tada obrnuta, uzeo bi T definitivno. T mi je odličan mobitel.

Citiraj:
Druze Brko, ako si ti zadovoljan to je najvaznije. Jos bi najbolje bilo da zalis sto si ga kupio jer se nekome na forumu nesto ne svidja na njemu
Ne znam baš da bi išao kupiti svjesno nešto i onda kasnije rekao kako je žešće u qrcu, slažeš li se?

Citiraj:
Tu sto te ekipa malo prcne tu i tamo je vjerojatno jer vide da si osjetljiv na to, a na kraju krajeva, mi tu laprdamo o mobitelima, kao da je to sve toliko bitno
O osjetljivosti bi se dalo, pogotovo jer su isti skakali kad se SAMOLED/Samsung/Google spomene u kontekstu koji se razlikuje njihovom mišljenju. A na koji način pričate, to "laprdanje" vam je očito bitno

Citiraj:
Sto se mog "ponavljanja" tice, ne kuzim zbog cega mene prozivas.
Naletio si prvi nakon što sam Coconutu rekao da me ne zanimaju ponovne rasprave o panelima. A inače te nema u temi Sony Xperia Z kad se priča o upgreadima, verzijama FW-a i svim drugim stvarima osim ekrana

Citiraj:
Imam mozda 4, max 5 postova na temu kuteva gledanja na ekranima mobitela uopce, i to iz jedinog razloga jer je cesto promasena bit potrebe manjeg color shifta cak i na ekranima mobitela.
OK, jedno te istih postova oćeš reći da 1 ili 2 nisu bila dosta?

Citiraj:
Ispada sad da je Sony stavio kvalitetniji display u Ultra Z zbog internet hejtera a ne zato sto je to na tolikom phabletu potrebno
Ne bih znao, morat ćeš pitati Sony. Ipak taj ZU košta skoro pa duplo više od XZ.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.08.2013. u 17:35.
Brko je offline  
Staro 11.08.2013., 18:13   #575
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
@mislav
Flešaj zadnji fw, rootaj, obriši sve kaj ti ne treba i neće gutati toliko.
Jesam, po istom onom "tutorialu" kao i ti , obrisao sva njesra (skoro 1 GB), sad kad odem u aplikacije i pokrenute usluge koristi se 750MB (nemam Viber itd.). Koliko je tebi?

mislav_os je offline  
Staro 11.08.2013., 18:31   #576
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Sony je naučio lekciju na prijašnjim flaghipovima pa sad Xperia 2013 serija konstantno dobiva updejtove. Sviđa mi se to, postoji mogućnost da se prebacim na neki malo bolji model od svoje drage Xperie S

@Bruno_Rv - Xperia T ima IPS ekran? Jesi ti siguran? Ako je to istina onda mi je T definitivno jedan od modela koji mi je zapeo za oko.

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline  
Staro 11.08.2013., 18:47   #577
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Navodno T ima vise verzija ekrana. Neki imaju male razlike u odnosu na druge "bolje" ekrane. Cak se govorkalo sa T ima problem s Braviom,koji se rijesio s Jelly Beanom

Citajuci reviewove po netu, neki pisu IPS,neki pisu TFT. Imao sam jednu T u rukama prije mjesec dana i telefon je po meni extra. Nisam vidio nikakve probleme s ekranom,slika je bila odlicna, pa sam zakljucio da je stvarno IPS jer je ekran bio jako slican Optimusu 4x. Mozda sam potrefio primjerak,ne iskljucujem ni to.
spawn je offline  
Staro 11.08.2013., 19:25   #578
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor mislav_os Pregled postova
Jesam, po istom onom "tutorialu" kao i ti , obrisao sva njesra (skoro 1 GB), sad kad odem u aplikacije i pokrenute usluge koristi se 750MB (nemam Viber itd.). Koliko je tebi?
Od 900 do 1100 MB free uvijek.

EDIT: Bokte koja sliketina je bila slao sam sa Tapatalka uglavnom vidio si

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.08.2013. u 21:40.
Brko je offline  
Staro 11.08.2013., 20:09   #579
Rista
Premium

Rista's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
O osjetljivosti bi se dalo, pogotovo jer su isti skakali kad se SAMOLED/Samsung/Google spomene u kontekstu koji se razlikuje njihovom mišljenju. A na koji način pričate, to "laprdanje" vam je očito bitno
Ne znam jesi li propustio i kako, ali ja sam vjerojatno najveci AMOLED hejter ovdje. Zato mi je cudno da me stvrstavas u ikakve fanboy kampove - meni nista ne valja
Citiraj:
Naletio si prvi nakon što sam Coconutu rekao da me ne zanimaju ponovne rasprave o panelima. A inače te nema u temi Sony Xperia Z kad se priča o upgreadima, verzijama FW-a i svim drugim stvarima osim ekrana
Iskreno, ne zanima me puno XZ vec ponekad pootvaram dosta tabova sa zanimljivim temama i onima u koje sam postao pa se dogodi da ih tretiram kao opce teme. S te strane vidim kako bi se na to moglo gledati kao flejmanje, istina. Doduse ovaj put jesam samo komentirao Ultra Z display i nista drugo.
Citiraj:
OK, jedno te istih postova oćeš reći da 1 ili 2 nisu bila dosta?
Pa ocito nisam ponovio dovoljno puta
Rista je offline  
Staro 11.08.2013., 21:41   #580
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Pa ocito nisam ponovio dovoljno puta
Očito
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.08.2013., 22:28   #581
spajder
Registered User
Moj komp

spajder's Avatar

Datum registracije: May 2011
Citiraj:
Autor jjd37 Pregled postova
Nisam mislio na nacin otkljucavanja nego na to da su se nakon updatea pojavila 3 "ekrana" koja mogu swipeom lijevo (prazan s velikim plusom za pretpostavljam dodavanje neceg) ili desno (pojavi se kamera) izabrati sto je meni osobno nepotrebno i bezveze. I uz to su se pojavili prozirni pravokutnici kada se pali ekran iz stanja mirovanja. Do sada je bio jedan "ekran" - na kojem je bio sat i dva mala kruzica lijevo od sata s slusalicom i desno od sata za kameru- na kojem sam swipeom gore ili dolje otkljucavao mob. To neznam kako vratiti (izgled lock screena) a ne kako otkljucati lock screen ( za to znam da se podesi u security).
ima riješenje za to app C Locker provaj,možda ti se svidi. https://play.google.com/store/apps/d...lockscreen_pro
ovako nekako možda bolje...
http://imageshack.us/photo/my-images/69/6mhz.png/
Staro 11.08.2013., 22:35   #582
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Kad sam kupovao Xperiju Z, Xperia T je koštala 2698 kn, a Xperia Z 1498 kn u istoj tarifi. Nevjerovatno, ali istinito.
Ne znam tko je bio primjetio isto, jopis ili syss, zašto je bilo tako, nemam pojima. Da je cijena bila tada obrnuta, uzeo bi T definitivno. T mi je odličan mobitel.
Slicna situacija je sad sa nekom poslovnom tarifom u t-mobileu, ne znam na pamet o kojoj tarifi se radi ali xperia J kosta 798kn, xperia L 8kn.
P.S. Zasto sony nema općenitiju sony mobiteli temu? Sve se trpa u ovaj Z
timmy je offline  
Staro 12.08.2013., 00:58   #583
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Slicna situacija je sad sa nekom poslovnom tarifom u t-mobileu, ne znam na pamet o kojoj tarifi se radi ali xperia J kosta 798kn, xperia L 8kn.
P.S. Zasto sony nema općenitiju sony mobiteli temu? Sve se trpa u ovaj Z
Apeliraj na modove da se ova tema preimenuje na Sony mobiteli svi su do sada sonyjevci trpani u android mobitele. XZ je dobio temu posebno kad je najavljen. Autor je valjda htio da to bude posebno.
Brko je offline  
Staro 12.08.2013., 02:06   #584
jjd37
Premium

jjd37's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor spajder Pregled postova
ima riješenje za to app C Locker provaj,možda ti se svidi. https://play.google.com/store/apps/d...lockscreen_pro
ovako nekako možda bolje...
http://imageshack.us/photo/my-images/69/6mhz.png/
Hvala ali nemam namjeru kupovati programe za mob. Inace super izgled ekrana.

| MSI Z97 MPOWER (MS-7915) | Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz - Noctua NH-D14 | Coolermaster Stacker | 4x G.Skill F3-10666CL7-2GBRH | OCT Vector 180 240GB, Hitachi HDS721010CLA332,ST3250410AS,ST3250410AS | GAINWARD GeForce GTX 980Ti Phoenix GS | Corsair HX 850W | LG L1919S |UPS CyberPower 2200VA |

| ASRock EX58 Extreme | CPU Intel i7 920 | Corsair 3x2GB | WDC WD5001AALS,WDC WD6400AAKS,SAMSUNG HD322HJ,ST3160813AS,,ST3300622AS,WDC WD800JB-00JJC0 | CrossFire Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor-X | Corsair HX850W | CIBOX 22" | UPS Trust PW4105 |

| Spectrum 48K | Comodore 128 | PC 386 |

| Dell Latitude D820 |
jjd37 je offline  
Staro 12.08.2013., 08:31   #585
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Koji smo mi sljam od ljudi opcenito
Ima se za bijesne mobitele od par tisuca kn, a za bilo kakvu aplikaciju koju treba platiti skace se s alibijem da se nece kupovati nesto sto je 10-ak kn....
Bezveze mucis ljude da se potrude...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 4 Pro

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 12.08.2013., 16:50   #586
jjd37
Premium

jjd37's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Koji smo mi sljam od ljudi opcenito
Ima se za bijesne mobitele od par tisuca kn, a za bilo kakvu aplikaciju koju treba platiti skace se s alibijem da se nece kupovati nesto sto je 10-ak kn....
Bezveze mucis ljude da se potrude...

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk 4 Pro
Ovo pretpostavljam ide na račun mog odgovora pa onda da postavimo ovako: komp koji imam vrijedi cca 10000kn (novi) i na njemu su kupljeni samo originalni Windowsi a sve ostalo je "free" softwer. Po iznesenoj pretpostavki na komp bi trebao instalirati npr office i adobe photoshop vrijednosti 5-6000kn a dok druge strane sve što mi treba (i sada koristim ) mogu nabaviti ili u besplatnoj varijanti ili se već nalazi u windowsima. Kolegi sam zahvalio na pomoći ali tražim varijantu koju ne trebam dodatno platiti na cijenu "bijesnog mobitela od par tisuća kn" a koja bi se između ostalog trebala nalaziti u postavkama ili ju još bolje nije trebalo ni mijenjati nadogradnjom softwera.

| MSI Z97 MPOWER (MS-7915) | Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz - Noctua NH-D14 | Coolermaster Stacker | 4x G.Skill F3-10666CL7-2GBRH | OCT Vector 180 240GB, Hitachi HDS721010CLA332,ST3250410AS,ST3250410AS | GAINWARD GeForce GTX 980Ti Phoenix GS | Corsair HX 850W | LG L1919S |UPS CyberPower 2200VA |

| ASRock EX58 Extreme | CPU Intel i7 920 | Corsair 3x2GB | WDC WD5001AALS,WDC WD6400AAKS,SAMSUNG HD322HJ,ST3160813AS,,ST3300622AS,WDC WD800JB-00JJC0 | CrossFire Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor-X | Corsair HX850W | CIBOX 22" | UPS Trust PW4105 |

| Spectrum 48K | Comodore 128 | PC 386 |

| Dell Latitude D820 |
jjd37 je offline  
Staro 12.08.2013., 17:53   #587
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor jjd37 Pregled postova
Ovo pretpostavljam ide na račun mog odgovora pa onda da postavimo ovako: komp koji imam vrijedi cca 10000kn (novi) i na njemu su kupljeni samo originalni Windowsi a sve ostalo je "free" softwer. Po iznesenoj pretpostavki na komp bi trebao instalirati npr office i adobe photoshop vrijednosti 5-6000kn a dok druge strane sve što mi treba (i sada koristim ) mogu nabaviti ili u besplatnoj varijanti ili se već nalazi u windowsima. Kolegi sam zahvalio na pomoći ali tražim varijantu koju ne trebam dodatno platiti na cijenu "bijesnog mobitela od par tisuća kn" a koja bi se između ostalog trebala nalaziti u postavkama ili ju još bolje nije trebalo ni mijenjati nadogradnjom softwera.
Da se razumijemo, nemam nista protiv tebe ni bilo sta slicnoga, samo si eto naletio bas ti kad sam citao , a ponekad mi zna biti smijesan ovakav razvoj dogadjaja, koji me podsjetio na ono tipa: "Hocu kupiti Gigabyte ili Asus plocu?", a vec je odluceno da ce se kupiti GB, iako svi na forumu napisu dvije stranice da je Asus bolja ploca na temelju svega i onda za dva dana - HOP - kupio sam GB plocu Mislim OK, forum je, svatko pita sto zeli, ali kao sto rekoh u prijasnjem postu...

Naravno da ne trebas imati Adobe PS ni Office, ako ti vec ne trebaju.
Ja isto koristim ono sto mi treba, a kad nije free kupim pa sam miran. Ono sto mi je trebalo na mobitelu, a nije bilo free, kupio sam (3-4 aplikacije).

A sad da li ces ti kupiti aplikaciju koja ti ocito treba, a nema je u free verziji ili ne mozes nastimati sto trazis na samom mobitelu, drugi je par opanaka, ali se pitanjem na forumu opet svodi na slucaj GB/Asus ploce

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 12.08.2013., 18:05   #588
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

E aj nemojte trovat ovu temu, please
Brko je offline  
Staro 17.08.2013., 22:31   #589
lajchi
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2002
Eto bas sam pred koji dan uzeo Z Ultra u USA i mogu reci da je mob fenomenalan. Poprilicno je brz i sve aplikacije rade tekuce, nema nikakvog zastajkivanja. Ekran je fenomenalan, nikad nisam vidio bolji na nekom mobitelu, a i kut gledanja nije za odbaciti Baterija se trosi poprilicno brzo, ali to je vjerovatno sto mi je mob nov pa previse prckam po njemu. Jedini problem je velicina mobitela, kad se razgovara, izgleda se poprilicno retardirano . Izvlaci ga jedino to sto je jaaako tanak, pa stane u dzep i ne smeta toliko puno, ali se uvijek bojim kad sjednem da ne pukne na pola. Zavrsna obrada mobitela je odlicna, osim sto je staklo s obje strane mobitela magnet za otiske prstiju.

Eto jedna slikica da se vidi kolko je to zlo stvarno veliko:

lajchi je offline  
Staro 18.08.2013., 07:26   #590
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor lajchi Pregled postova
Eto bas sam pred koji dan uzeo Z Ultra u USA i mogu reci da je mob fenomenalan. Poprilicno je brz i sve aplikacije rade tekuce, nema nikakvog zastajkivanja. Ekran je fenomenalan, nikad nisam vidio bolji na nekom mobitelu, a i kut gledanja nije za odbaciti Baterija se trosi poprilicno brzo, ali to je vjerovatno sto mi je mob nov pa previse prckam po njemu. Jedini problem je velicina mobitela, kad se razgovara, izgleda se poprilicno retardirano . Izvlaci ga jedino to sto je jaaako tanak, pa stane u dzep i ne smeta toliko puno, ali se uvijek bojim kad sjednem da ne pukne na pola. Zavrsna obrada mobitela je odlicna, osim sto je staklo s obje strane mobitela magnet za otiske prstiju.

Eto jedna slikica da se vidi kolko je to zlo stvarno veliko:

Nice ako se smije znati ? Koliko te izašao ? Te jesi to osobno kupio ili si naručio ?
Snowrider je offline  
Staro 18.08.2013., 15:00   #591
lajchi
Premium
Moj komp

660USD, uzeo na amazonu posto ih jos nema u trgovinama jer nisu ni ovdje sluzbeno izasli.
lajchi je offline  
Staro 18.08.2013., 15:00   #592
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Hebote koja mrcina čestitke na prinovi. Nego, ti TO pokušavaš nosit u đepu ? Svaka čast na hrabrosti, neki puta me je trta turit xz u đep koja.je.drastično manja
De reci, kakv je zvučnik, kamera, jel otporan na grebanje...
Brko je offline  
Staro 18.08.2013., 16:35   #593
lajchi
Premium
Moj komp

A nego sto, to mi je bila zamjena za evo 3d, sta je tu je sad, jedini mob pa ga i moram nositi sa sobom. Narucio sam ga online pa nisam ni slutio kakve su ustvari dimenzije. Ali opet, jako je tanak, ono, ne vjerujes dok ne vidis uzivo, pa radi toga ide u dzep.

Zvucnik je ok, ali treba ga dobro namjestiti na uho prilikom razgovora, jer se inace slabije cuje. Zvucnik za reporodukciju muzike je fora napravljen, ono, cijeli mob se trese kad svira, mada nije i nesto glasno, ali kad ga stavis na stol ili neku povrsinu, onda je glazba poprilicno glasnija. Mislim da su tu napravili neku shemu uz pomoc vibracija. Kamera i nije bas nesto. U zatvorenim prostorijama sa malo svijetla su slike poprilicno lose i zrnaste, ali kad se slika po vani, sa dosta svijetla, onda su ok. Sto se grebanja tice, jos ne mogu reci, jer ga imam par dana. Ima staklo sa obje strane, pa ne bi trebalo biti tolko problema, a i ekran mu je takav da mozes koristiti kemijsku olovku na njemu, pa je i radi toga valjda otporniji na grebanje.
lajchi je offline  
Staro 18.08.2013., 17:16   #594
Snowrider
Premium
Moj komp

Snowrider's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
660USD, uzeo na amazonu posto ih jos nema u trgovinama jer nisu ni ovdje sluzbeno izasli.
Ok, a koja je fora s garancijom ? Jer i sam razmišljam o kupnji Xperie Z , a gledam cijene na amazonu su 530 USD
. Nikad nisam uzimao s amazona pa neznam , kako i što....
Snowrider je offline  
Staro 18.08.2013., 17:27   #595
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Ljudi, mislim stvarno. Zar je bitno kako "izgledaš" kad pričaš na mob. Ako ti koristi zbog veličine ekrana ( surfanje, filmovi, igre....)
Ne. fkt mi je smiješno tipa izreke "super je mob i uživam u njemu ali ne IZGLEDAM cool dok razgovaram na isti).
Ako je ekipa tu od onih što vole pink iPhone-ove ili D&G maske i posebne edicije sa dijamantnim uzorkom ili leopardovim krznom, onda se ispričavam.
Uostalom, ako nekoga baš toliko jako "boli" što je mob 2 cm veći u dlanu, jer je to zaista jedna važna stavka u životu, onda postoji jedan novi proizvod na tržištu a zove se "bluetooth slušalice" pa ono.. Ali da, onda se ne vidi mob. pa je problem. I nedaj bože, da netko pomisli "ovaj razgovara sam sa sobom" XD
burmuz je offline  
Staro 18.08.2013., 20:20   #596
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Daky007 Pregled postova
Ok, a koja je fora s garancijom ? Jer i sam razmišljam o kupnji Xperie Z , a gledam cijene na amazonu su 530 USD
. Nikad nisam uzimao s amazona pa neznam , kako i što....
Sony Mobile HR je prilično fleksibilan po tom pitanju. Možda bi mu uvažili i ovdje.
Brko je offline  
Staro 18.08.2013., 21:14   #597
lajchi
Premium
Moj komp

Za garanciju neznam, meni je svejedno posto barem 6mj u godini provodim oko USA
lajchi je offline  
Staro 18.08.2013., 21:36   #598
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Za garanciju neznam, meni je svejedno posto barem 6mj u godini provodim oko USA
Ako imaš fejzbuk acc, niš te ne košta da ih pitaš. Ja imam samo pohvale za njih.
Nego, odlično što si u us. Budem ti se javio kad Honami ugleda svjetlo dana.
Brko je offline  
Staro 26.08.2013., 23:12   #599
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Sony Mobile HR je prilično fleksibilan po tom pitanju. Možda bi mu uvažili i ovdje.

To je veliki upitnik, i dosta ovisi na koga naletis, slicno je meni bilo recimo u T-comu kad sam isao otkljucat iphone jedan me lik tamo apsolutno nije nista pitao samo imei i to je to rijesena stvar u roku 3 sekunde a drugi puta zenska me trazila djevojacko prezime sukunbake
A i prijasnja iskustva sa ovlastenim serviserima za Sony i nisu bila toliko ugodna, no toje bilo daaaaaaavno, moguce da su se malo i otrijeznili...

offtopic: proslo mi je par slony mobova u zadnje vrijeme kroz ruke i mogu reci da ovaj Honami zeljno iscekujem....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline  
Staro 27.08.2013., 09:56   #600
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
To je veliki upitnik, i dosta ovisi na koga naletis, slicno je meni bilo recimo u T-comu kad sam isao otkljucat iphone jedan me lik tamo apsolutno nije nista pitao samo imei i to je to rijesena stvar u roku 3 sekunde a drugi puta zenska me trazila djevojacko prezime sukunbake
A i prijasnja iskustva sa ovlastenim serviserima za Sony i nisu bila toliko ugodna, no toje bilo daaaaaaavno, moguce da su se malo i otrijeznili...

offtopic: proslo mi je par slony mobova u zadnje vrijeme kroz ruke i mogu reci da ovaj Honami zeljno iscekujem....
To je bilo doba kad nije bilo sonyja oficijalno u hrvatistanu, već je to sve bilo prepušteno servisima i telekomima.
Ovako lijepo za sve se obratiš sonyju jer samo ti oni mogu odobriti novi uređaj. Ni telekom, ni servisi.

Iphone je nekaj drugo, nije ista politika i procedura.
Brko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno