|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne bih rekao da ce se dugo igrati mod. Sto se standalone bude vise peglao mod ce polako izumirati. Naravno mislim na sluzbeni DayZ mod a ne ove "DayZ" modove moda tipa Epoch koji ce ionako uvijek biti drukciji od ideje sto bi DayZ trebao biti pa ce stoga i imati svoju publiku i nastavit se razvijat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Evo skidam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
|
Svakom svoje, jel' ![]() Uspio sam odigrati 2h do sada i po ocekivanju, potencijal je ogroman. Vecina negativnih strana do sada su samo bugovi, kojih ima. Ocekivao sam rusenja igre, servera itd ali za sada sve stabilno radi. Novi sistem inventorija je odlican ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Za sad je dobro, bugova ko u prici al' ne kvare dozivljaj u tolkoj mjeri. Doduse popi*dio sam kad sam dobio batina od zombija a meni u ruci lopata, jer je djubre zbugano pa ne mlati po Zedu kad joj kazes ![]()
![]() |
![]() |
#575 |
Drive. vruummm,shatatataa
Datum registracije: Jan 2008
|
evo baš gledam na dayzcomanderu epoch ima najviše servera ako se ne varam. valjda i to govori da valja pa da se igra na njima. ima na steamu dayz early access jel netko probao to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Vidi se da nemaš pojma o DayZ-u. Na bilo kojem poštenom private hiveu cheateri su iskorijenjeni a sve ostalo mogu biti njihovi blijeskovi koji se brzo poprave. Ja bih prije rekao da se još dugo neće igrati Stanalone, jer se u njemu trenutno nema što raditi. I ne vjerujem da će se skoro imati što raditi. Citiraj:
![]() Citiraj:
Ono što si je Dean zamislio? Čovjek koji bana u igri crvene i pink smoke granate a ne bana M1A1 Abrams i Apachea, ili TWS... ![]() A ako je trebao biti harsh survival sandbox, to više sigurno neće biti u SA. Barake posvuda, od Balote do Zelenogorska ima 7 baraka i 2-3 one velike high military loot zgrade. M4-orke posvuda, a ni ammo nije rijedak kad imaš toliko baraka. Očito nikad nisi igrao Epoch... presmiješan si. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Sigurno nije trebao biti ono sto Epoch jest sada ![]() Ne brine ne previse broj baraka jer je broj oruzja u igri trenutno vrlo mali pa je logicno da su M4-orke posvuda. Svidja mi se ovo sto pokusavaju sa lootom koji se ne respawna. Hrpa ljudi se zali da ne mogu nista naci a malo gore sjeverno loota k'o u prici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
kako se nema sta radiit u standaloneu? istrazuj i reportaj bugove, nisi valjda kupio alphu igre da se zabavljas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ima se kaj radit u standaloneu. u jednom pištaću su mi ostala samo dva metka jer sam 10 komada potrošio na jednog lika kome sam uzeo masku koju nosim. Nisam htio pucat u glavu jer bi oštetio masku...kasnije sam našao još takvih maski. Bilo mi žao metaka. moj lik tek sam počeo skupljat stvari ali ono bitno je tu... nego do sad sam vidio samo zeca.....Jel zna netko jel ima većih živina u alpha verziji? Trebam mesa jer mi je krv nisko. Il ču čekat frenda s infuzijom. Sad sam kod Elektra i idem prema Chernu. Sviđa mi se kaj je lootat puno teže nego u modu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Samo je zec tu, ali on je besmrtan ![]() Krv možeš obnoviti tako da se preždreš i prepiješ do sitosti, mora ti izbaciti poruku "My stomach feels full" ili tako nešto. I tada ti u inventoriju pored glave napiše healing. Ako ne piše onda znači da imaš pun blood ili nisi dobro izbalansirao prehranu. :P Nemožeš se samo prepiti jer onda nećeš moći jesti bez da lik povraća, i vice versa. A trebaš hunger i thirst dovesti na 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Sremium
|
Citiraj:
Neki sam dan smaknuo dvojicu od 3 kampera kod Balotinog aerodroma...srce lupalo ko blesavo jer nisu bili njuberi....uglavnom, dayz is back....čak i u ovom krnjem izdanju.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Sremium
|
neku večer mi je neko počeo šaputat u blizini dok sam lootao po Černu. I ja se okrenem kad ono neki lik u gaćama mi se šulja...I baš kad sam ga mislio pustit jer nije imao niš na sebi on meni počne "Hit me in the face...hit me please...in the face!". Rokao sam ga sa sjekirom (smijući se ko budala) samo da začepi... ali kaj su doživjeli obi ljudi e još jače: LINK |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Ninja
|
http://forums.dayzgame.com/index.php.../#entry1677908 Najava za novi patch SA.. Šo mislite o beta branch -u ??? I dolaze full oke stvari... |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Ninja
|
Ne znam ali Frenkijeve ep. od SA su mi dosadne dok Rhinocrunch ima prepredobre ep. pogledaj si : http://www.youtube.com/user/RHINOCRUNCH |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Sremium
|
Citiraj:
hvala na gornjem linku..odlično |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Ninja
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Igra se ovo još?Se kaj popravilo u zadnje pola godine koliko nisam pipnuo...?
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ekipa moja i ja igramo svaku večer podosta dugo. Ima nas oko 10. Ja ne bih znao da li se što mijenjalo jer igram tek mjesec dana. Sinoć smo baš skinuli DayZ Overwatch i prezadovoljni smo kakvih sve novih stvari je došlo. Što oružja, vozila do novih odijela vojnih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Tehnicki dosle su kozmeticke promjene u obliku vozila, skinova i ostalih kerefeka. A i svaki od modova je popravio nekoliko gresaka u vidu da zombiji mogu tuci ljude u krosnjama stabala i ostalih stvari vezane uz zedovi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|