|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Može preporuka screen protectora za S2? Nabavio sam par komada nekog antiglarea ali mi je katastrofa. Kao da je mastan ekran od ispod a nije, sve detaljno počišćeno, probao sam stavit još jedan i ista stvar. Ne znam jel to zajedničko za antiglare protectore jer ih prije nisam imao... |
![]() |
![]() |
#572 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Za S2 trenutno imam nekoliko tvrdih folija koje se dosta lakše montiraju, ali dobio sam ih s mobom pa ne znam koje su to točno. Prije sam imao obične mekane tanke folije i uvijek bi pokoji mjehurić ostao zarobljen. Ako ti je antiglare došao s 2 naljepljene folije na njemu, jesi li pazio koja strana ide prema ekranu, a koja ne?
![]() |
![]() |
#576 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
pretpostavljam da si koristio CF-root metodu, vjerojatno uzevši krivi kernel, čime si došao do problema. Nema veze što nema ext card u recoveryu, stavi na internu sd karticu zip datoteku i instaliraj rom.
#577 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Pozdrav, Kao prvi android mob nabavio sam Galaxy S3 Mini. Mogu reci da sam jako zadovoljan s istim, jedino sto me muci jedna stvar vise vezana za contact magagement od jelly beana. Naime, linkao sam svoj google account sa kontaktima u mobitelu i jedini problem je u tome sto se syncaju svi kontakti, ukljucujuci i 'other' contacts koji nit imaju broj moba uopce, nit su mi bitni (to su kontakti na kojem sam mozda jednom uzvratio mail) Da li je moguce podesiti da se syncaju samo My contacts (koje bih uredio) ili samo kontakti sa brojem mobitela? |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Postavke - Računi i sinkronizacija pa tamo odaberi šta će se sinkati ili dodaj neki novi račun. EDIT: Sami potvrdio rikavanje S3 http://androidcommunity.com/samsung-...date-20130102/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 03.01.2013. u 18:02. |
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Potvrđeno da XELLA ispravlja problem iznenadne smrti isto kao i exynos bug. Zadnje izmijenjeno od: Mihael. 05.01.2013. u 00:24. |
|
![]() |
![]() |
#580 | |
Registered User
|
Citiraj:
Na S3 miniju ima samo ovo: Settings/Accounts/Google/"Ime računa"/Sync Contacts i tu se sa kvačicom stavi da ili ne, ali se nemoze birati koje kontakte se moze sinkronizirati nego on po defaultu sinkronizira sve. Nevjerojatno mi je da se to nemoze podesiti? Pa tko bi htio nekoliko stotina kontakata u mobitelu, od kojih je 80% onih koje je jednom kontaktirao i cak nemaju ni broj telefona... |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#583 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#584 | |
Registered User
|
Citiraj:
Kad otvorim kontakte ima i kliknem lijevu kapacitivnu tipku dobijem izbornik sa: Delete Import/Export Merge with Samsung Merge with Google Accounts Speed dial settings Send email Send message |
|
![]() |
![]() |
#585 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ajde kad otvoris taj izbornik skrolni malo prema dolje, ima jos opcija...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
http://mob.hr/samsung-galaxy-s4-proc...a-fotografija/ http://www.sammobile.com/2013/01/04/...release-shots/ Ako je ovo istina onda imamo novi stari Note 2 ovaj SGS4 ![]() Za godinu dana i nakon izlaska još par ovih 'telefončića' neće biti razlike između smartphonea i tableta. ![]()
#588 | |
Registered User
|
Scroll? Tko bi se toga sjetio... ![]() Hvala, hvala i hvala!!! Sad sam nasao i Contacts to Display i Settings koji rade ali polovicno. Naime, kad podesim da se prikazuju samo odredjeni kontakti to ce i biti tako ako udjem u kontakte i pregledavam ih skrolanjem. Medjutim, cim pocnem searchati neko ime utipkavajuci samo prvo slovo on vec prikazuje sve kontakte ukljucujuci i 'other contacts' iz gmail kontakata. Ne znam da li je to neki bug, ali meni to nikako nema smisla. Dodatno pitanje. Kad po prvi put stavljam gmail account na mob, da li tada pita koje kontakte zelim syncati? Jer u tom slucaju bi sad pobrisao sve kontakte i removao gmail account i ponovno ga dodao i odabrao samo 'my contacts' ako mi daje tu opciju prilikom prvog podesavanje sync opcija. Citiraj:
Samo kod pregledavanja kontakata prikazuje ono sto je podeseno u settingsima... Zadnje izmijenjeno od: tor. 07.01.2013. u 08:00. |
|
![]() |
![]() |
#589 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ajde jos u tom izborniku odi na OPCIJE ZASLONA, pa se onda poigraj sa "Odaberite kontakte za prikaz" opcijom...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
|
#591 |
Guest
|
Concept render ![]() Meni je super kako ekipa kuka kako "već" izlazi novi model nakon samo godinu dana ![]() |
![]() |
#592 |
Registered User
|
Ma podesio sam prikaz samo 'My Contactsa' i tako se zaista i prikazuje u kontaktima, sve dok ne krenem searchati (a to je prakticno jedini nacin na koji koristim contacts) a onda prikazuje sve moguce kontakte. |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
|
@mad duke Caka je u tome da većini ugovori izlaze oko Nove godine tako da sada moraju uzimati 'stari' S3. Ne dopuštaju više da uzmeš mob u toku trajanja ugovora, nego odmah kad ga produžuješ (VIP, ne znam za teletinu i t-mobile).
#594 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Da, ali ti možeš uzet uređaj (produžit ugovor) 90 dana prije isteka, pa sve do nekoliko mjeseci kasnije (3 mjeseca najkasnije ako si vezan nekom akcijom, koja se može nastaviti produženjem ugovora - tipa Sve za mene). |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
|
Rekli su da da se može produžiti samo 1 mjesec nakon isteka (tarifa Sve za posao, Božićna akcija '10).
#596 |
Samsung Mob!ler
|
Moja saznanja su drugačija, jednoga od nas je lagalo, a pošto je meni ovo prijatelj i kolega koji radi u VIP-a rekao... Sad, moguće je da je to do poslovne tarife, al moja majka ima službeni broj, a pretplatu je produžila pola godine nakon isteka i uzela uređaj u TMobilea. |
![]() |
![]() |
#597 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Sasvim deseti su uvjeti kod tlopova i kod vipa. Da ne nabrajam, između ostalog i to da u tmobileu nemoš ni dan ranije produžit ugovornu obvezu, a u vipu možeš tri mjeseca ranije... Fora s ovim u vipu ti je da ko god ima neke 'stare' tarife u vipu (i sam sam takav ![]()
![]() |
#598 |
Premium
|
Yep, u pravu si jopis. Ako želim zadržati 50% popusta, moram potpisati novi ugovor u roku od 30 dana od isteka starog. I ne mogu produžiti ugovor bez uzimanja novog moba tj. ugovor se produžuje kad dobijem mob.
#599 |
Samsung Mob!ler
|
Vidim da ne čitate, ja govorim i o VIP-u i o T-Mobileu. Meni je rečeno 3 mjeseca od isteka ugovorne obveze kako bi ostvario pravo popusta. (VIP) To mi je rekao prijatelj koji radi u VIP centru. Za TMobile sam rekao da mi je majka uzela uređaj pola godine od isteka ugovora (istekao u 4. mjesec, ona produžila u 11.) |
![]() |
![]() |
#600 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Dobro jopis kaže, u Tmobile-u se više ne može produžit pretplata ni dan ranije. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|