|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Zadnje izmijenjeno od: begi. 01.07.2013. u 00:04. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kakva tekma ![]() neymar je stvarno odlican, ali hej, na strani je di je arbeloa, nemoras biti neki majstor da ga nadigras ![]() brazil opet ima dobru repku, jaka obrana ( silva i luiz ), paulinho je otkrice, hulk neymar krila, jedino je fred najtrapaviji ![]()
#574 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#576 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
gaženje, k'o fap žabu ![]()
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#580 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Genijalan je igrač, ali mi se ne sviđa zbog par stvari. Barcelona ™ ® simuliranje i gestikuliranje nakon što traži loptu, a ne dobije je. Čini mi se egoist, kao i CR i srećom da ide u Barcelonu jer ne bih htio da ode u bilokoji od meni dragih klubova. Već mi je i Guardiola u Bayernu previše. Natrag na tekmu... Španjolce i njihova bacakanja sudac ne ferma nimalo ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 01.07.2013. u 01:43. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Više brine što su i Škotska i Belgija odigrale dobre utakmice (koliko sam pratio za vrijeme naše i kad je naša završila). Ne piše nam se dobro ako ovako nastavimo. Ta obrana je užas užasa. Stoperi su solidni čak, ali Srna i Milić katastrofa. Kasnije Pivarić kako tako, možda zato i jer smo izmorili uvijek neugodne Lihtenštajnce ![]()
#587 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bez ikakvog pretjerivanja, velike dijelove utakmice naša obrana je bila na razini hrvatske treće lige. Ni naprijed nije puno bolje. |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
Dobro je bilo brušenje forme pred kvalifikacijske oglede, neznam zašto se uopće trudimo :P Baraž nam ne gine igrali mi dobro ili loše, pošto smo svoje šanse davnih dana prokockali ![]() Jedino mi je uvijek drago za Eduarda ![]()
#589 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Edo je Edo, ja bi bio neopisivo sretan da se vrati u Dinamo a ne da trune na klupi a ima toliko potencijala. Bolje je biti netko i nešta u malom klubu nego nitko i ništa u velikom.
#590 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja sinoć gledao BiH, na poluvremenu Hr. Prenos bio na Eurosport 2 HD, slika fantazija. Poslije 2:0 za Bih rekoh super doživljaj, kad trener u drugom poluvremenu ubaci tuce novih igrača (podcijenio protivnika), kad Ameri okrenuše na 3:4. Bolje i sad da izgube nego kasnije u kvalifikacijama. Hrvatska skroz loša, čini mi se da je BiH te nakantala 7-8 razlike. |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
8:1 ![]() Prijateljske tekme ne volim komentirati jer znamo da se taktika na takvim tekmama ne pokazuje/razrađuje, ali malo smo ih podcijenili.. Sve u svemu bila je ok tekma, 5 golova, vidjelo se što i kako, pa se nadam pravoj tekmi protiv Srbije.. |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Teško da će biti dobra tekma , igra Hrvatske je loša već jako dugo . Mora se nešto bitno i hitno mijenjati u reprezentaciji i oko nje . Reprezentacija je privatizirana , a malo još koji igrač igra za čast i slavu naše nam drage domovine . Izbornik je dobar sukomentator ali reprezentaciju ne vodi dobro . Igrači su bili bezvoljni i izgubljeni , niti glave niti repa , čast pojedincima ( malo ih je ). Eduardo Da Silva - Hrvat sa največim srcem i željom za pobjedom jučer u reprezentaciji . Mislim da to sve govori o stanju Hrvatske reprezentacije. Kola su krenula nizbrdo , pitam se koliko će vremena proći da se dostigne stara slava i respekt koji je Hrvatska nekada imala ?! |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
|
Repka je često znala podbaciti u ovim friendly tekmama. Našim ''zvijezdama'' se rijetko dalo igrat u takvim situacijama, to je stara stvar. Mada je ovaj rezultat bruka na kvadrat ![]() Što se ozbiljnih tekmi tiče, tješi činjenica da je Srbija i dalje u problemima, i da im je izbornik veći panj od našeg ![]() Obrana nam postaje sve veći problem, Ćorluka je jedini tu ok, Šimunića već stišće starost i sporost protiv boljih igrača, Vida previše luta, Strinić je nula na boku... Za Srbiju i Belgiju moramo pojačati zadnji red. Čak možda i na bokove ubaciti braniče (Ćorluka, Šimunić, Lovren, Vida), a Srnu prekomandirati u vezni red s Modrićem, Rakitićem i Vukojevićem (Kovačić ako se oporavi). Naprijed Eduardo i Mandžukić. Možda čak odigrati i s liberom (kad već imamo sporu obranu), fućkaš što je demode taktika, ako daje rezultata ![]() Gledao malo Belgiju, ovi idu ko navijeni cijelu tekmu, čak i kad su zamjene napravili nije se puno promijenilo. Imaju izvrsne igrače, uigran kolektiv i dobrog izbornika. Od sredine '80 kad su igrali polufinale SP (Scifo, Gerets, Nilis, Proud'homme) nisu imali ovakvu ekipu. Teško će kiksat negdje, a mi ako ne izgubimo u Srbiji baraž je realnost.
#594 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Nemamo igru nazalost bas neku, u silaznoj smo putanji cini mi se. Naravno, poznavajuc nac u dodatnim kvalifikacijama cemo zabljesnut na jednoj tekmi i proci dalje (pozdrav komsijama koje bi nas nakantale 8 razlike a u zivotu nisu gledali SP ili EP blize od crno bijelog Gorenje televizora) u skupini cemo igrat solidno ko i protiv SPa i ITA al ce opet naic neke dvije bolje momcadi s kojima cemo igrat x-2. U skupini imamo tu Belgiju koja je jednostavno na vrhu forme, igraci im lete, mislim da im se vise nemoze uzeti prvo mjesto, treba se koncetrirati, eventualno probat igrat na najbolje drugo makar i to mislim da nismo bas blizu.. |
![]() |
![]() |
#595 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Valjda će se nešto promijeniti, teško da možemo biti prvi u grupi, ali nije ni tolika tragedija ako ne budemo. U baražu onda može svašta biti i prvenstvo nije tako daleko. Šteta naravno da smo kiksali s Škotima ali šta je tu je, sad treba spasiti šta se spasiti da. Samo da još izbornika vratimo na komentatorsko mjesto (i da pri tome ne dođe Kruno Kurčić) i bilo bi super ![]()
![]() |
#596 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
And now ladies&gentlemen's, the national anthem from CROATIA!!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
|
Najjaca utakmica ikad, kad Cico zaplače onda znaš na čemu si ![]() Nego nino, kakva je pizza na repertoaru danas ![]()
#598 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
|
Očekivani sastav: Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Lovren - Rakitić, Vukojević, Modrić, Perišić - Mandžukić, Olić Znam da će me većina popljuvati, ali mislim da je Lovren dobar izbor, jedino bi ja Čarlija stavio na beka jer je već pokazao da to može jako dobro odigrati (i lijevo i desno), a Lovrena s Šimunićem u sredinu. I Kovačića umjesto Perišića.
#600 |
Premium
|
Da, tako će i biti, što je odlično rješenje. Ne sviđa mi se solucija ni sa Perišićem, niti sa Olićem, mislim da je njegovo vrijeme prošlo, ona asistencija iz Maksimira je jednom u 10 godina, neće dugo sad opet
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|