|
![]() |
#571 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Hammer vrijedi garancija ako ga otkljucas preko htc deva za sve osim za mrtvu matičnu. Primjer, ako ti zapadne prašina pod ekran neće htc pravit probleme zbog otkljucanog bootloadera. (provjereno) Ja čekam cijene na oglasnicima i nadam se ne više od 3.500 kn. Ovo u Vipu mi ne zvuči primamljivo.. |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Već ga ima na Njuškalu po 5,5k kn. Još uvijek me buni da od 32Gb interne meme, korisniku je dostupno samo 26Gb. Ok, i to je puno, ali opet, čemu tih 6Gb? Ne vjerujem da su u pitanju OS, aplikacije i bloatware.
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ništa novo kod htc-a. Moj Evo 3d je došao sa 4gb zauzeća memorije - os, 3d igre i dosta appova već instaliranih gore.
![]() |
#574 | ||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
ako imas ROM sa relativno novijim HTC Senseom (mislim da je to podrzano od 3.0 pa nadalje?), registriras se online na HTCovom Hubu (kako li se vec zove ta usluga) i onda mozes preko HTCovog sajta aktivirati remote zakljucavanje moba, slanje SMS poruka i lociranje putem GPSa Citiraj:
prvi put vidim One X u sivoj boji.. a tih 6gb je rezervirano ko fol za sistemske fileove, tj android (ne znam po kojoj logici im treba 6gb al ajd) - appovi/bloatware zauzima preostalih 26gb btw ako je one x toliko novaca, koliko ce onda tek biti S3 i iphone5 - 6k kn? |
||
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
|
iP je uvijek bio o 1k EUR u slobodnoj prodaji kad je dolazio na tržište. Past će cijena i One X-u, jer ih trenutno ima malo na tržištu pa nabijaju cijene. Kad ponuda bude veća i cijene će pasti. Sumnjam da će u prvih par mjeseci biti ispod 4,5k kn obzirom da je vani 600 EUR.
#577 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Od tih 6GB vjerojatno nešto ode na sistemsku particiju i onu drugu, za aplikacije, aka data particiju (dosad su svi HTC-i imali 1-2GB za aplikacije). Preostalih 26GB se ponaša kao korisnička SD kartica i prostor za A2SD. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#578 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislim da na stock romu nemaš trenutno izbora.., kad htc nije razvil neku drugu vrstu zaštite kod pokretanja uređaja. |
|
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
|
Da, Tele2 je u pitanju i znači u tome je fora. Hvala ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
#582 |
Fresh Juice
|
https://play.google.com/store/apps/d...mNvbS5wcmV5Il0. - SIM change detection. Samo što je ovo aplikacija Mana tvoje solucije je da je moguće samo na rootanima(s-off) uređajima |
![]() |
![]() |
#585 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
kao sto je vec netko napisao vec postoji aplikacija koja radi slicno a naplacivati skriptu koja moda kernel koji je pod GNU licencom je mislim nezakonito ostaje ti jedino da izbacis puno bolju aplikaciju od one postojece ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Nije mi prva aplikacija, znam već kako to ide. ![]() A merđu već imam ![]()
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 11.04.2012. u 14:31. |
|
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#588 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji bi onda trenutno HTC-ov mob mogao biti najbolji u rangu do 3k kuna? |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Neznam koliko je ovo još aktualno, ali lagano upozorenje za vlasnike HTC androida (neki Sensationi, EVO 3d, Evo 4d i sl..) Nemogu vjerovat šta sve curi van iz HTC mobitela..treba rootat mob pod hitno i brisat loggere..damn HTC!! Jel uopćeizašao kakav patch u međuvremenu?! http://www.androidpolice.com/2011/10...ses-much-more/ Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 11.04.2012. u 23:47. |
![]() |
![]() |
#592 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#594 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#599 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Ima u njuskalu za 500 eura.. ![]() Piih, vipove tarife su genijalne!! 100=200, 200=350kn One S će biti best buy mob do 2500kn, sigurno!! Zadnje izmijenjeno od: dean225. 12.04.2012. u 15:29. |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
Pozor! HTC One S ima problema sa bojom kućišta. http://www.theverge.com/2012/4/11/29...pping-response
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|