|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Znači odprilike za 2.god 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
trunku offtopic. Da li posjeduje tko (i aktivno igra cs go) creative zvučnu karticu s EAX podrškom. Zanima me da li još uvijek (uz sve moguće update-ove) funkcionira dobra stara eax podrška preko creative alchemy. Želi netko isprobat? Upute: 1. u alchemy dodat root folder za cs go sa sljedećim: a. buffers 5, b. duration 10. 2. u creative control panelu (ili čemu god već) uključit cmss3d 2. u igri ukucat u konzolu naredbu: snd_legacy_surround "1" (isto se može i preko autoexec fajla) 4. u igri u audio postavkama uključit 5.1 zvuk (obavezno bez obzira na stvarno hardversko stanje). Moja je x-fi riknula, pa neznam da li mi se isplati opet uzimat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
btw. ti ko da pricas o 130€, a ne 6€ http://www.allkeyshop.com/blog/buy-c...bal-offensive/ btw. takvim postovima, nece dobit sto prije clanstvo na trznici nego ban, smiri se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto, zbilja nisam znao ![]() ![]() ![]() Citiraj:
Onda igraj među nama ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#583 |
Antimićanin
|
Di bi ja igro sa vama, bokte ![]() You are 28% addicted to Counterstrike. Cssss... di je to od tvojih 70% ![]() Ali ako oćete, možemo bacit koju Italy ili Dust (na ostalim mapama se ne snalazim baš jer ne vidim najbolje ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.11.2017. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Antimićanin
|
adaskinjo me nagovorio na CS:GO pa od danas me možete naći na serverima ![]() Upravo jednu odigrao, bio drugi sa 9/5 K/D. Skoro pa turkey shooting. Ekipa samo čuči sa snajperima... ![]() I Rank mi je porastao sa 1 na 2 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Antimićanin
|
Ne znam. Zašto se ne čudiš ![]() ![]() Citiraj:
![]() I ne zaboravi, ja sam Rank 2 i nemam ni 60h gameplaya. Vi imate preko 2-3 iljade sati utučeno u to, pa uzmi i to u obzir prije nego me kreneš sprdat ![]() ![]() Kao da ja tebe krenem prckat kad mi kažeš da su te u Stalkeru odma nakon prvog sela ubili veprovi. ![]() ![]() Edit: @Mommistake Jebiga, teško vidit bold u tapatalku ![]() Sent from Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 06.11.2017. u 07:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Mislio sam da možemo zajedno odigrati partiju.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Aj dodajte ako treba za MM, mada upozoravam, nisam igrao godinu dana (jesam casual možda sve skupa 10 mečeva u godinu dana). Igram na TV s 5 metara udaljenosti. Bio sam MGE rank, sad sam radi neaktivnosti boga pitaj gdje. Imam želju opet odigrati dnevno 1 2 meča, ali neda mi se solirati. Steam ID je ddoxy (nick DoxyTheCroat). Možda bacim i livestream iz zabave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Problem s igrom
Danas mi se pojavio sljedeći problem s igrom, ne vidim chat poruke, ali čujem kad ih netko pošalje (u konzoli ih normalno vidim). Također, nakon nekog vremena vidim da ja kao igrač spamam u chat sljedeću poruku: Fragcache Free CSGO Hack 2018 28. I nikako se toga riješit. Pokušao sam reinstall igre, ali ne pomaže. Možda nije loše ni napomenut da se ne bavim hackiranjem i ostalim glupostima... Zna li itko kako se riješit ovog govna? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|