|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma jednostavno dosla skola (planiram zadrzat peticu i u srednjoj ![]() Jednostavno da bi bio u toku s igrom moras izdvojit barem 3h na dan, a to mi je sada too much pa sam odustao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Naj gust mi je u gvg igrati balanced.. obicno igram modded e surgea vec neko vrijeme, samo je bed sto umirem puno. Neprijateljski monk me uopce ne voli, pa pozove 2 shock warra i 1 hammera da me istucu. A ja jadnik u 60AL armoru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
|
W00t. Nightfall world preview event ![]() jedva cekam zaigrati dervisha, strippati enhancmente zivome i nezivome.. :slin: :slin: edit: enivej - avatari su isto zakon. Pretvorim se u melandrua i nemre mi nist conditioni. Prodjem kroz ogromnu nakupinu trappova i jedino sto dobijem je dmg, inace dobijem bleeding, poision, crippled, knockdown, blind, burning.. isto tak jedva cekam nove trappove i skillove opcenito za rangera - mog najdrazeg lika ![]() npr neki trap sa deep wound il slicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Iskreno, anet potpuno pretjetuje s enchantment removalima. Okej, izfarmali smo Tyriu uzduž i poprijeko uz pomoć enchantmenta, ali količina ench. removing monstera u Canthi je izvan svake normalne granice. Cijeli kontinent je posložen tako ne bi li se monkovima otežalo ili onemogućilo farmanje. HELOOOOOU - kaj je s ljudima kojima je farmanje monstera i skupljanje dropova zabavno? A ne, ne bute vi meni farmali - trčkarajte uokolo i otvarajte chestove. FOF. Da ne pričam kako je za***ano imati energy management kao monk. Ta klasa ionako nema nekakav kvalitetan en.management, a onaj koji ima je enchantment koji ti skinu čim si ga stavio. Kao /me secondary možeš ići samo s 2 ista skilla za hex removal, na Channeling možeš zaboraviti jer je enchantment. Kao /n secondary zaboravi na elitni heal skill jer ti OoB za energy uzme njegovo mjesto. Iskreno se nadam da u Nightfallu neće biti toliko neprijateljski raspoloženi prema monkovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
|
Yebote pol sata mi je trebalo da udjem u Kaineng ![]() Nightfall kupujem cim dodje u crovortex.. btw kao da su dodali jos nekakvo zamucivanje rubova.. sta ja znam, pise na wiki da je neki novi shader.. skill balance. I to se cekalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
|
Sutra je Nightfall preview event. Bas me zanima kako su napravili elonu i monsterse.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
|
Nesto im nevalja sa bazom pa vracaju backup.. cekamo.. luxor - elona ti se nastavlja na onaj pustinjski dio tyrije, to je 1 kontinent. Treba jos vidjeti kako ce to sve skupa izgledat, al usput sam procito neku ,,sklepaj njuz u 1min'' pricicu o nightfallu, uglavnom neke horde undeadova furaju i na kraju je opet neki boss (shiro tangachi-like)..mhm bas me zanima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
Pa o tome pricam, onaj poluotok zapadno (desno) od Crytal Deserta, u pustinji su se spominjali eloniansi i kak su svi izumrli jer im je poluotok bio zatrpan prašinom blatom bla bla bla.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
|
My bad ![]() enivej, dogurao sam svog dervisha do lvl 8, odvozao par kvestova, - moglo bi se reći da je dosta bolje od Factionsa. Anet je napravio dobar posao s ovim nastavkom. Nema vise onog lvl 20 u 1 dan, kvestovi su zanimljivi, nije onak unbalanced ko kad iz shing jea dodjes u kaineng pa radis kvestove a oko tebe lvl 20 mobovi, a ti lvl 14 (jedan od razloga zašto sam odlučio malo pauzirati assasinku, budem ju furao po eloni ![]() landscape ti sliči na kao nekakav afrički teren (da, čak i hero mi ima afro frizuru ![]() jucher sam ga ipak izbrisao, treba mi taj jedan slot za pvp. Vidio sam sto me zanimalo, - oduševio sam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
|
Ruby trenutno nema nikakvu svrhu u igri, mozda je za neki buduci ultra-mega-turbo-rare-expansive armor .. zasad nista, barem kako gwiki kaze. Ja nebi prodavao.. btw šansa da dobijes to je tak malena, sto je droppalo to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma nakon nekog questa,bili neki unclaimed items i to dobio ![]() BTW tek sam lev 14 ali sad mi je veca fora igra kad se malo ufuras,jos kad pocnem igrat nightfall... a ono pvp jos nisam ni probao, nekako mi ne pase Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 17.10.2006. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
|
Primjetio sam ![]() btw, proph je bio bas pravi chapter, ono cak i kad zavrsis igru opet imas titane cistit ako ti se da.. probavat buildove jos ti i smanje i party size pa se ti snalazis.. i onda jos dodaju uw,fow, tombs, grenth's, sorrow's.. factions mu nije ni do koljena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
|
Wiki priča gluposti kao i aNet. Prije izlaska Factionsa, Gail je rekla "čuvajte sapphire i ruby jer će vam trebati" kad ono kita. Ne da ti ne trebaju već ih niti jedan jedini monster ne dropa. Barem ja nisam čuo da je ikome dropao neki monster iz Factionsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
|
Ma to je sve mutno.. zasto nadjes gwen's broken flaute oko old ascalona i tattered girl cape onda skroz tam na prijelazu kryta-maguuma? Neki prodaju maglu po forumima kaze soloas cijeli uw, droppas 250 ectosa, 250 shardsa, broken flaute i cape, sve u odredjenom redu, i prdnes, pa se stvori duh gwen i kaze sta joj se dogodilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
|
Znam.. moderatorima dodje mrak na oci kad vide ovakvo nesto na gwg-u ![]() btw, iway je izgleda skroz umro. W00T. ![]() sad se vozikaju balanced, dualsmite, rspike.. jos ima nekolicina njubova koji vozaju VIMway ali i njih lako pwnamo pa ono ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
|
Izasao novi update.. kako sada odabrati weapon/focus na pvp likovima?? :confused: btw ovo ce dosta olaksati re-rollanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|