|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ne, dapače, mota najnormalnije. no, u Singapuru je sve sam ne normalno. podesima auto na maximum downforce, nebi li izbjegao zakucavanje u zid i smooth prolaženje kroz zavoje, ali makaki. ekipa ispred mene prođe sa 120-13 zavoje koje ja prođem sa 90 jedva i još hvatam bolid na izlazu da ne pogodim zid. Zato maksimalno izbjegavam tu stazu i nikad ne računam na neke bodove ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom brišem igru jer mi je sad dopizdila pošto mi save ne radi!!!! Vozim istambul već peti put i nikak da save-a. Popizdio sam i obriso taj šit jer mi se neda treći put krenut iz početka! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
oprostite na ovome sto cu sada reci, ali to sto vi igrate F1, ili bilo koju drugu simulaciju voznje na gamepadu, tipkovnici ili ne znam cemu, je isto ko da i jedete cevape bez luka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Stavio patch i primjete se neki fini pomaci, da su ipak nešta radili. Load u igru i u utrku je sada puno brži, dobio oko 10 fps-a, ff sa volanom sada radi uglađenije, gume sa brže "čiste" kad odete na travu, pit za sada dobar ali testiran na jednoj utrci, puno teži tyre puncture. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
patch nisam stavljao jer iskreno, strah me da se nesto ne pojebe ![]() ![]() inace nocas sam odvozio brazil, sao paulo...... ma to je staza, koreja mi nije losa bila uopce, ali brazil sa tamo-amo po laganim nizbrdicama/uzbrdicama, pa okini na ravnicama dobrano preko 300km/h, pa pravovremeno kociti prije zavoja koji je 120° i onda opet lijevo-desno sa prakticki full gasom....... zaljubio sam se u stazu, do sada najbolja od svih. dosta staza sam inace "odvozio i znam" iz grida, ali tamo nije bio brazil ![]() tako da jedva cekam sutra prave kvalifikacije. i da, ja vozim sa tipkovnicom, i vozim sa tipkarusom od kada znam za sebe, pa mi nije problem. ali zivcira me sto imam osjecaj kao da ne mogu dovoljno jako skrenuti jer koristim tipkovnicu a ne volan ili joystick, i lagano kao zakasnjenje kod lijevo-desno. gas i kocnica mi reagiraju savrseno, tu sam se ispraksao ko' veliki, ali mi dode da bacim cijeli komp kroz prozor kad produzim sa staze u PM negdje sa strane........
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Sa Force Indiom sam sad ponovo bio prvi uz pole, best lap, nekih 1:15:1xx sam odvezao A glede patcha...ne znan...najviše me živcira šta ne mogu reć, jesu popravili su, nego ono, nekad radi, nekad ne radi ![]()
![]() |
![]() |
#585 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Banned
|
Citiraj:
i P.S.-Montreal nikako nemogu ispod 1.15xxx proči....grrr...svaka ti čast ako ideš 1.13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#590 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Mozda bi cak i igrao F1 2010, kad bi moga kalibrirat volan u igri (genius speedwheel pro 5), i da mi ne trza igra svakih pola minute na pola sekunde (ma i manje, ali iritira). Citiraj:
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Na rFactoru se dade grafika skroz fino poštelat. F1 2010 je sasvim solidna igra...a šta se tiče vozača...ko tebi brani vozit single race sa kim god oćeš, inače u rFactoru sigurno nećeš vozit Championship. E, i da, ako je tebi igra preteška to ne znači da je igra loša, nego da ti ne znaš igrat i nemaš volje za naučit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Konacno nabavio igru. Uzeo sam HRT najtezi protivnici,assisti tc,automatik i abs (dok se nepriviknem na igru ![]() ![]() U Bahreinu kvalificiram se kao 17,u utrci budem 8 ,krug prije kraja napravim vrijeme 1.59.6 (najbolje moje tog vikenda ) ,i onda u sljedecem krugu mi gume postanu narancaste te se izvrtim 2 puta i zavrsim kao 11 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Torrent freek
|
Evo čisto zavrtija iz gušta 2, 3 kruga, neman volje za više, čeka me VN Njemačke ![]() ![]() ide još bolje, u trećem krugu sam imao skoro -1,0 ali sam se zabio u zid prvaka ![]() EDIT: Njemačka pole pa pobjeda, dosta lagana ali zajebana staza, doslovno je svaki zavoj opasan pogotovo kad gume popuste... Pa sam se vratio kanadi još malo, najviše me jebe prijelaz između Force India na RB, ali ipak spustio za gore spomenitih skoro pa -1:000 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 07.11.2010. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
1:13:5xx i najviše problema imam s zavojem 8, taman kad dobar prvi dio staze napravim, onda prođem pasicu tako da me baci u zid i ne dobijem samo invalidated lap, nego i invalidated next lap pa izgubim volju brzo. Al skinut ću na 1:12:xxx pa makar mi to bilo zadnje ![]() EDIT: Malo podešavanja bolida i voila... 1:12:345 Čekam da me netko sruši... ![]() ![]() EDIT2: 1:12:021 Čini se da bi moglo i ispod 1:12 uz još malo podešenja ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.11.2010. u 02:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ne pomaže -->
stavio patch --> ne pomaže read only na replay --> malo bolje skoro neprimjetno raptor zvuk promijenjen u software --> mizeran pomak... repair igrice iz dvd menija --> 0 bodova kompletni reinstall --> probat ću večeras ako niko nema ideja... reinstall windowsa --> hmmm Inače konfa je slična recomended settingsima tako da WTF? Dual core E5400@3,7Ghz Asus P5N-E SLI (refurbished još u fazi testiranja, mada kod ostalih radnji za sada ne pokazuje neke bugove) Gigabyte GT9800OC@stock 2 X 2Gb Kinmagx 800@920 Win7 64bit Ima kakav patch ili workaround za ovu situaciju? Jedno pitanje ako neko ima slična iskustva .. ili je imao...
Znači desilo mi se nakon 3/4 sezone da mi odjednom frame rate postane mizeran i igra postane neigriva (i kroz menije i u vožnji) te se vuče od samog učitavanja... Tražio malo po netu ... Bili generički driveri za grafu od winsa 7 gore... zamijenio sa najnovijima od nvidie --> ne pomaže stavio patch --> ne pomaže read only na replay --> malo bolje skoro neprimjetno raptor zvuk promijenjen u software --> mizeran pomak... repair igrice iz dvd menija --> 0 bodova kompletni reinstall --> probat ću večeras ako niko nema ideja... reinstall windowsa --> hmmm Inače konfa je slična recomended settingsima tako da WTF? Dual core E5400@3,7Ghz Asus P5N-E SLI (refurbished još u fazi testiranja, mada kod ostalih radnji za sada ne pokazuje neke bugove) Gigabyte GT9800OC@stock 2 X 2Gb Kinmagx 800@920 Win7 64bit Ima kakav patch ili workaround za ovu situaciju?
![]() |
#600 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|