|
![]() |
#571 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Slažem se. Bigfoot nije loš borac, da se razumijemo, trenutno je bolji od Sylvie, daleko, no nema baš neku brzinu, telegrafira udarce, kaj baš protiv Fedora ne prolazi. No sve je moguće, naravno. Ray Sefo je legenda. Nisam znao da je ušao u MMA. No, dosta je lijen, znalo mu se desit u prošlosti da dolazi s previše kila te bez kondicije ikakve. Vidjet ćemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Jeli mi moze netko pm-at link za SF koji ce radit ,jer gledam na netu to ce sve biti po nekim blogovima a njih 90 % bana prije pocetka ,ne bih zelio riskirat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo dobrih vijesti za sve koji imaju Eurosport 2. Dakle, imate prijenos Strikeforcea. http://www.profightstore.com/novosti...skoj/6722.aspx Ali to važi samo za ovaj nas regionalni Eurosport. Zapadnoeuropski nema prijenos. A za sve nas koji nemamo, skinete TVU player i odete na kanal 24267. I tu bi trebao biti prijenos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
Fedor Emelianenko (230lbs) vs. Antonio Silva (264lbs) ![]() A imam dobar osjećaj da će završit slično ovome. http://i56.tinypic.com/14mcjrd.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Predstavljanje svih boraca. ![]() http://strikeforce.com/media/videos/...eigh-in-video/ Samo Fedor ima sala! CAR! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Piše na Eurosport2 "Mixed Martial Arts Strikeforce USA" od 04.00-06.00
![]() |
#580 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Pa na maxtv-u sam i gledal ![]() ![]() http://tvprofil.net/ Mi valjda primamo ovo kaj piše "Eurosport 2.rs"
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 12.02.2011. u 21:47. Razlog: Nadopuna posta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Privatni HD stream: http://vip-entertainment.yolasite.com/vip-tv-1.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Guest
|
Dečki, to je preko 20kg sirove snage više. Fedor se izvukao skoro iz nemoguće pozicije, no, oko nije izdržalo. Ako ide u mirovinu, ovo je najbolje vrijeme za to. Fizički je puno slabiji od većine današnjih gigantskih "gladijatora", kreće se uvijek oko 105kg, s tim da je dosta nizak za teškaša, a najbitnija stvar, ostario je, kaj je i sam rekao. Svaka čast Fedoru na svemu kaj nam je pružio tijekom ovih godina! |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Pod naletima kopita zla
|
Subjektivno, Fedor je najbolji MMA borac, objektivno Fedor je najbolji MMA borac. ![]() ![]() Fedor se barem potrudio i muški izgubio za razliku od Mirka koji se ko zadnja curica vucara po oktogonu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Steroidi ce usrati ovaj sport.Ne kazem da ih silva koristi ,ali ce ih pocet koristiti sta vise boraca i treba ce im ograniciti kilazu do 110 kg i jos jednu superheavyweight uvest skupinu.Jer ima puno cak previse ekipe sa preko 2 metra i 115 kila. Ža mi je Fedora ,ali se u ringu stvarno vidia nedostatak snage,izgleda da te 20 godina treniranja umori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Guest
|
Slažem se u potpunosti. Na noć borbe, Silva je imao oko 127kg (kako su komentatori govorili), dok je Fedor imao 104kg. To je preprevelika razlika, a i s tim da Silva zna dobro iskoristiti tu prednost. Puno je kompletniji borac od svih dosadašnjih gromada s kojima se Fedor borio. "I left everything in the cage tonight. Thank you to all my fans and to God. Tonight may have been my last time." - Fedor |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Jos samo fali da overeem ispusi i onda ce mi zanimanje za cijelokupni turnir pasti za kojih 50% inace navijam za kharitonova |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Opet odlican, ali i tužan Strikeforce event. Šteta za Fedora. Već prije koju godinu je jedan njegov trener pricao da nije vise ni priblizno brz kao prije i da zbog toga više mora igrati na kartu iskustva. Nazalost kad se brzina izgubi, to iskustvo ocito nije dovoljno kad se covjek bori s ovakvim mrcinama koji bi mogli biti dvije kategorije iznad njega kad bi te kategorije postojale. Uvijek je teško gledati kad neki sportaš stari, ali u borilackim sportovima je to posebno izraženo. Uglavnom, svaka cast Silvi na pobjedi i sretno dalje u turniru. A što se tice Fedora, nadam se da ce nam pružiti jos koju borbu, iako je vruce glave najavio povlacenje. Griggs i Villante, Del Rosario i Jonson, odlicne i atraktivne borbe. Arlovskog je bilo tužno opet gledat onako brutalnog nokautiranog, ali navijam za Kharitonova i drago mi je da je prošo u drugi krug. A Sefo bi se trebo povuc u penziju ili držat k1. Što se tice povratka Gine Carano, jedva cekamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Neznam kolko se sjecas prije 5-6 godina je i veće od tog brazilca složio u roku keks,kakve veze sad veličina ima u heavyweightu pobogu?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Gledao sam snimku i nekak mi se čini da to nije onaj Fedor, koji kad krene večina udaraca sjedne di treba i dobiješ ih praktički u trenutku. Šteta za oko, makar je on uvijek imao nježno lice/kožu koje se sjebalo od par udaraca ![]()
![]() |
#597 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Ma borba nije trebala bit prekinuta. Da je pustio sudac slijedeću rundu, sve bi se riješilo u 30 sekundi, najvjerojatnije u Fedorovu korist jer bi išao na sve ili ništa. Sudac peder.
![]() |
#598 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, istina je da je sporiji, istina je i kaj je rekel da se nije odmah na početku uspil prilagoditi situaciji, stariji je, sporiji i eto. Otišao je u stilu, dao je sve od sebe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Kakve veze ima veličina? Pa razlika je kad de netko od 100kg lupi šakom u glavu ili netko od 130kg. ![]() Isto tako moraš računati da je u kličnu teže Fedoru maknuti Silvu od 130kg nego Silvi Fedora od 100kg (karikiram težinu ali su tu negdje). Pogledaj malo i vidjet ćeš da Silva ima veći doseg rukom i nogom (naravno). Vidim da je Arlovski opet epohalno završio fajt na način da je nokautiran. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Kilaža tu nema ništa veze s vezom,osim toga,taj mongol od brazilca mu je držao choke s desnom rukom dok ga je rokao s lijevom,u više navrata. Što je po pravilima kolko je meni poznato....nasjtrože zabranjeno. Drugo,obrana od rušenja u parter....loše!! Veoma loše. Drugi put je Fedor njega odvuko u parter,a sa tim i sebe u povijest MMA. Isto tako će taj mongol pobrat neviđenih batina od Alistera(pošto su rekli,ne,da Alister ide na pobjednika Fedor-Mongol). Dajem okladu u pivu da ce past nokaut brzopotezni ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|