|
![]() |
#571 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() samo se bojim cijene, sigurno nece bit 1500 u oglasniku ko i ova. da iskoristim ovaj post, trazim neki mob do 2000 kn, normalno ne u ducanu ali da je nov - gps, wifi i da ima neki OS i po mogucnosti sto veci ekran. 5800 mi se svidja, cijena je razumna ali mi je nekako plasticno krhka u ruci. naspram toga trenutno mi je favorit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Izišla je najnovija inačica firmware-a (v31.2.008) ! Ali nema još za moju njoku. :-( Zadnje izmijenjeno od: senior_citizen. 06.11.2009. u 23:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Registered User
|
Vlasnik sam plave nokia-e 5800xm i kupljen je preko oglasnika, nije brandiran, niti lockan, pa me zanima sta moram raditi da updateam software? Samo preko nokia software updatera ili ima neka proccedura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Registered User
|
Ima procedura. Prvi korak u njoj je da pročitaš sve stranice ove teme. Sve ti piše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Registered User
|
Nije baš sve i baš uvijek tako jednostavno ! Evo mog slučaja. Dakle, imam 5800 XM od VIP-a sa Vodafone softverom, tzv. "prilagođena inačica" v21.0.025.291.02 od 08-05-2009. godine, postav jezika je 07 (hrvatski) i vrsta aparata je RM-356. Pokušao sam promijeniti "Product code", ali izgleda da nisam uspio. Ispočetka sam se mučio s JAF-om. Javljao mi je grešku kod spajanja s mobitelom i rušio se kad sam trebao upisati novi "Product code". Onda sam instalirao "Nokia PC Suite" koji ima noviji drajver i onda se nije pojavljivala poruka o grešci i nije se rušio JAF prilikom upisivanja "Product code-a". Međutim, iako sam točno slijedio upute, nakon isključivanja i uključivanja aparata i provjere ima li novi firmware (ono, kad se utipka *#0000# itd.) uvijek dobijem poruku da nema novog softvera za nadogradnju. Pokušao sam s dva "Product code-a" (0573762 i 0559395) ali bez uspjeha. U aparatu imam VIP-ovu karticu s brojem, pa sam posumnjao da možda aparat nije zaključan samo na VIP, te sam zamijenio karticu s T-mobile-ovom i uredno radi. Nemam pojma što bih još mogao isprobati, pa molim nekoga tko ima slična ili bogatija iskustva s rješavanjem ovog problema da pomogne. Hvala unaprijed ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Nikako ne mogu shvatiti jednu stvar koju si ovdje napisao: Imas JAF a zahebavas se sa Nokia Software Updater-om? Pa instaliraj novu verziju 5800xm sa support stranice, otvori jaf, izaberi koji god product code zelis sa HR menijem i on ce ti sam isfleshat telefon od A do Z. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Registered User
|
@Bruno_Rv, s ovim telefonom, a ujedno i s tim programom (JAF) sam se prvi put susreo i ne poznajem sve njegove mogućnosti. Meni isto nije jasno zašto nije htio promijeniti taj jedan broj (Product code), a kako ti navodiš, njime se može telefon isflešati od A do Ž. Samo da napomenem da sam pokušao promijeniti taj Product code i programom Nemesis Service Suite, ali također bez uspjeha. Molim te, možeš li opisati od tebe predloženi postupak tog A do Ž flešanja, korak po korak. Trenutno treba meni, a možda će zatrebati još nekome. Hvala ti unaprijed u moje ime i ime svih potencijalnih korisnika! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
get real ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@cica_mica Svaki tudum može sam staviti Garmin na tu Njoku u pola sata i stvarno ne vidim potrebe da zbog toga plaćaš neku extra lovu samo zbog navigacije. Odi na caffe.mobil forum i nađi sticky u kojem imaš sve opisano sa slikama i linkovima na potrebne programe.
![]() |
#584 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Evo ga sluzbeno u t-mobile ponudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Registered User
|
@ hrki, hajde napiši, što je bilo problem i kako si ga riješio !? |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Maknes masku,dignes ekran,i onda je ekran na jednom dijelu povezan s mobom preko nekakvih vodova,ako nisi dobio te vodove s ekranom,odstarni ih s starog ekrana ali da ih pritom ne unistis,te stavi novi ekran i povezi vodovima,neznam dal bu ti trebala lemilica u ovom slucaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Premium
|
Evo ovako; rastavio mob uz manje probleme da skinem šarafe, stavio novi screen, sastavio sve 5, sve funkcionira osim jedne bitne stvari - naime, kad napravim poziv zacrni se ekran ali samo ako u ravnini ovog označenog senzora na slici između slušalice i prednje kamere dodje nešto u kontakt na daljini od 5 cm. Npr razgovaram i od uha mi je mobitel udaljen 5 cm i sve u redu, no čim ga približim uhu odmah se zacrni ekran i pomaže samo ako ugasim mob pa ga opet upalim. Probao sam s par stvari da približim i uvijek na toj razdaljini manjoj od 5 cm mob se zacrni. Ista stvar se desi kad zaključam mobitel pa ga probam otključat. ![]() Frend i ja smo provjerili sve te vodove triputa i čini se da sve štima. Mobitel sve ostalo radi perfektno, stvarno mi nije jasno u čem je problem. I kakav je to uopće senzor?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() eo desi mi se upravo ovo ko ovom liku kad zaključam mob pa ga probam otključat http://www.youtube.com/watch?v=vrcQqCqj8M0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pozz ekipa. Pošto sam jedan od onih koje zanima taj mob,naišao sam na njega u VIP-u za 1499 kn. Može li mi netko laički objasniti u čemu je caka u ovoj ponudi: http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=14065517&idnews=673729 ? Imam li ja ikakvih obaveza prema njima,ili samo platim fonać i to je to? Ili platim 1499 + 1200 pa mi to oni vrate? Ne kužim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
Vipme račun će ti se automatski obnavljati iznosom od 100 kn tijekom sljedećih 12 mjeseci Kao simpa mix zašto ga ne kupiš u oglasniku ili njuskalu ista cijena čak otključan a nemaš obaveza Zadnje izmijenjeno od: Router. 17.11.2009. u 09:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
I koliko im na kraju moram platiti? Ja sam VIP-ov korisnik več dugo,ali sam bio uzeo onaj njihov stick za Internet i tu imam još neka dugovanja..tako da ja mogu samo cash&carry-..nikakav ugovor niš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
*Potpisnik Zahtjeva obvezuje se unaprijed platiti iznos od 1.200 kn. Obavijest o obnovi Vipme računa bit će poslana SMS porukom u roku od 24 sata nakon kupnje telefona, kao i svaki mjesec tijekom sljedećih 11 mjeseci. + naravno cijena uredjaja od 1499kn |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|