|
![]() |
#571 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam skuzio da nekad padne framerate za duplo, dakle oko 15 frejmova i imam jako losu sliku i crno nebo, kao bez uopce iscrtanih oblaka i to sto ide on the sky, samo crnina...ima netko takvih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
da to i meni nekad zna napravit (crno nebo tj nebo bez tekstura) ali framerate ostaje kako isti najžešće je kad jetak crno nebo a onda samo odjednom zapiči sunce i sve blješti od HDR-a ![]() prvo sam mislio gle noćna utrka... kak kewl... kad ono figa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 |
Moderator
|
ja imam nevidiju ona ne_vidi razliku između ''crnog'' i ''normalnog'' neba pa ne pada frejmrejt ![]()
![]() |
#575 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni se dogodi da cijela slika bude crna, stisnem esc, meni se vidi savršeno, restartam trku i radi normalno. Samo jednom mi se dogodilo... Jel itko od vas fino podešava auto?
![]() |
#576 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() I na 9800GT i na 9600GSO mi se zna "zamraciti" i frejmrejt osine za sigurno pola. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni se sve vise igra sviđa ( kako apgrejdam corrollu ae86 sve vise ), Nurburgring je preljepo napravljen, kad sam sam na stazi dozivljaj je odlican, dobivam konstantno preko 50 fps-a i igra neodoljivo podsjeca na GT4 na kojem sam tu stazu naucio napamet ![]() Drift sam probao, nemoguce ga je za vozit na gljivama, kamoli na tipkovnici, tier 3 auti pa na dalje mi se ne sviđaju nimalo, prebrzi su i predobro drze cestu -.- (osobno sam protiv auta jacih od Porsche-a 911 u NFS-u )
![]() |
#580 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 |
Banned
Datum registracije: Jun 2009
|
eh to je ljepo cut, nemam ga jos, al cu ga probat nabavit oriđiđi u buducnosti ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: UltimatGamerXFX. 20.09.2009. u 22:56. Razlog: jedno slovo krivo :D |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Krasno, igra radi dobro, ali ne smijem smanjivat detalje, na Medium mi radi sve oke, ali trza igra, ako smanjim na Low onda se igra ruši. A baš mi se sviđa ovaj NFS, puj hebemti!
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ja s ovim kompom imam od najmanje 20 fpsa do najvise 50 fpsa na 1680X1050, sve high, 2X AA. Neznam zašto tako loše radi, pogotovo na početku utrke kad ima puno auta bude 20-ak fpsa. Izgleda stvarno da je problem grafe HD4850, jer vidim na forumu da se dosta njih žali da na ovoj grafi slabo radi. I još me u ovoj igrici živcira loading koji traje 40-ak sekundi što je puno, bar meni. Valjda će te probleme riješiti EA i Ati u duetu. Jeli možda netko jeli postoji neka caka da se skrati loading? |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Do ATI-a je ili do slabe podrske za ATI kartice u igri, nije samo do 4850, Evo pogledaj malo tu http://forums.amd.com/game/messagevi...VIEWTMP=Linear i tu http://forum.needforspeed.com/eaforu...60/304149.page |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#588 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Izgleda da ti komp dobro vrti igru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jel moguce negdje upalit/iskljucit physx da vidim razliku?
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Instalirao igru kad je izasla, dosta dobro napravljeno vuće na simulaciju. Loading užasno spor i ne baš velik framerate na mojoj grafičkoj ali koliko vidim postoje neki problemi sa atij-em, možda se malo kasnije i popravi nakon nekog patcha ili drivera. Igrao sam sa Rumblepadom 2 dosta bolje nego na tastaturi ćeka se da dođe Logitech Formula Force EX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Bazinga
|
![]() |
#594 |
Moderator
|
![]() |
#595 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
EA sjebao stvari opet, i to s kontrolama i kontrolom nad autom, evo 2 fixa koji popravljaju, al je problem sto u PC verziji ne mozes ici ispod nule, a to s Oversteerom sam upravo probao, i da auto je lakse vozit Evo link: http://forums.xbox.com/29123795/ShowPost.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Jučer instalirao, igram svaki slobodni trenutak i prezadovoljan sam. Jedino što je s experienced postavkama drift neigriv, ali to ostavljam za kraj. Friško instalirani Win 7 Pro, 1680x1050, sve na high, vsync on, 2xAA i imam od 45-50 FPS-a cijelo vrijeme. Mislio sam da je i više pošto je savršeno igrivo i glatko, ali ne žalim se. Igra me oduševila zasad.
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li itko zna gdje da promijenim, da mi ne rotira kameru u voznji kad stiscem na numpadu 4,5,6,8? ![]()
![]() |
#598 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Baš ću pogledati kada budem u prilici, sad ne mogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni igra malo čudno radi, u principu leti na max settinzima, međutim zatrzava...a zašto? Ne zbog grafike (gtx 280 je i više nego dovoljna za ovo) već prokleti procesor iz nekog razloga stoji uvijek na 95-100% iskorištenja (vidim na LCDu od tipkovnice). I kad dođe do 100% naravno da igra počne štucat i zastajkivat jer CPU više ne može pratiti GPU ili što već... Ista stvar i sa Batman: Arkham Asylum. Dok Resident Evil 5 (ništa manje zahtjevan i grafički impresivan drži proc na 40-50% iskorištenja). Malo mi je to čudno jer sve igre koje sam dosada igrao (a to su sve poznatije) nisu cuclale moj proc više od navedenih 40-50%, rijetko preko toga. Sad odjednom ove dvije ga gaze maksimalno, wtf?? Mislim, E6600 clockan na 3.2GHz bi trebao biti i više nego dovoljan za sve. Tako da mi nije baš najjasnije... ![]() Možda ima veze s tim što i Batman i NFS vrte taj vražji Fiziks? Iako, batman je tako štucao i prije nego sam instalirao Physx patch 1.1.
![]() |
#600 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() No provjeri da nisi slucajno iskljucio... Meni je NFS tolko tecan da je to grijeh..... Nikak da se odkeljim od fuckin kompa. . ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|