|
![]() |
#571 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() Kupio bi neku bolju karticu da sam htio s ventilatorom :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Zalman VF900/VF830 na minimumu je skoro pa necujan, meni nagluhome i je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
9600gt 512 gddr3 Silent Cell
pozz, pitanje glasi, dali bi bil dobro namontirati na taj pasivac jos neki vent ili nesto tome slicno? Svako misljenje ili preporuka je dobro dosla (osim skidanja pasivnjaka, to ne dolazi u obzir) http://multimedia.agito.pl/image/700...x.207229.2.jpg hvala! lp
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
iskreno frend ti je masno popušio,ak je ddr2 i 128 bitna onda se kloni tog,ta giga je beskorisna na toj karti,9600gt ti tu na forumu ide po 400kn(256bitna ddr3 verzija) i to s garom(čemu davat 700kn za to čudo kad kupiš 4850 ili nešt slićno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
700kn za to = bacanje love u vjetar |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nisam to ni mislio uzimat ;-). Rekao mi je da prodaje 8500GT jer je kupio novu 9600GT, i da ce mi u kutiji od 9600GT poslat. Poslao je, i ja na kutiji vidim ddr2 :S. 9600GT i ddr2 i to 1gb (nepotrebno). Pitam koliko je platio, 700kn... Pitao sam ga zasto je uzeo od te, meni nepoznate, marke 'Palit' on je rekao da je to nesto drugo a kartica je ASUS... Mogu i slikat kutiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tipican primjer naivnog kupca. Dolaze i kod mene takvi. "Trebam jednu grafu sa 512mb ili sa 1gb" Ma milina. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da. Za proc sumnjam da bude tjerao nju kak spada, mozda da neki x2 nabaviš. A za memoriju lako ![]()
![]() |
#598 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Glede Pentiuma 4 bit će i više nego dovoljna grafa tipa 7900GS/1950GT-Pro modeli, a za E7200 od 9600GT kao i bilo koji jači model grafe tjerat će bez problema pogledaj pod "moj komp"-radi na 3,6GHz trenutno i ide još jača grafa gore ali trenutno se nema krznaša, a iskreno i nije potrebno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
9600GT ventilator
E ovak, imam XFXovu 9600GT karticu koju koristim na računalo koje mi je spojeno na LCD TV i istovremeno sluzi kao media centar, e sad budući da ga koristim kao rekorder, to računalo bi trebalo bit vecinu vremena upaljeno al kad ništa ne radi treba bit u standbyu ili hibernaciji, to sam sve uspio podesiti kako mi odgovara ali imam mali problem s ventilatorom na kartici naime kada driver nije aktivan, npr ako nije uopće instaliran ili dok se boota njegov ventilator jako buči, čim se windowsi bootaju i driver se aktivira on se smiri i postane nečujan, sad problem je u tome što taj ventilator tako buči kada se računalo prebaci u standby ili hibernaciju, pa me zanima ima li netko neki savjet kako da ga smirim? Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|