|
![]() |
#31 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Niko ne daje winse zabadava, ako ih se dobije s konfom onda budi siguran da si ih i platio, nemoraju ti uopće davati CD od windowsa ako je garancija na komp kao cjelinu data i ako ima OEM stiker sa serijskim brojem gore, CD se ne dobiva niti sa masom laptopa koji dolaze sa predinstaliranim OSom...
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne moraju. Postoje tzv. Windows/Bart PE koji se ne instaliraju na hard već se pokreću direktno sa cd-a. Na sličnom principu radi i Hiren's Boot CD, a na njemu alata za testiranje k'o u priči. Kao što je netko već naveo, kada da kupuješ određene komponente (proc, hard) imaš pravo kupiti vindoze po OEM cijeni.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
doslo je do ''male'' promjene. Nakon puno nagovaranja od strane frendova i znalaca ipak cu preci na intelov proc. Ovako sam slozio konfu sa njihovim nekakvim savjetima. Jel to sad ok?? i jel trebam uopce cooler za proc?? to je konacno,u pon idem po njega ako se slazete. ![]() da li se isplati dati 90kn vise pa uzet umjesto E6750 - Intel Core 2 Duo E8200 BOX, 2×2.66GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
Uzmi jeftiniji procesor (npr. Intel Pentium E2180 BOX Dual core, 2.0GHz, 775-pin, 1MB 526,52 Kn, pa ga klokni na 3GHz) i bolju ploču za klokanje (npr. MB Gigabyte P35-DS3R, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN 729,01 Kn). Za gaming i više nego dovoljno, vjeruj mi. A za hladnjak uzmi Thermaltake CL-P0310 BigTyp 120 VX AlCu Cooler 389,00 Kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
ma nezelim ja clockat proc,nisam nikad to radio a cisto sumnjam da cu i sad radit. uzeo bi jaci proc tako da sam miran sljedecih par godina. nego sta mislite jel dovoljno dobra maticna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|