|
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
kada ideš u hibernaciju, wini spreme cijeli sadržaj tvog rama na disk. Provjeri imaš li dosta slobodnog prostora na c disku (to bi valja trebalo sada biti 2 gb prostora) + još nešto slobodnog... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
he he, tek sad vidim.. ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
a znam sta se dogada sa hibernacijom...imam vise nego 5 gb slobodno na HDD uvijek ali mislim da ima veze sa grafickom za koju mi pise na netu da ima 512MB,a uz 2 gb rama 1gb pa da li ima veze s tim |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
jedno nevezano pitanje dali je moguce iz laptopa gericom 2.6 izvadit procesor i memoriju i ugraditi u lap ibm R30 intel celeron 900 mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pozdrav, evo pitat cu tu da ne otvaram novu temu. Imam ovaj laptop, samo sta nema 2x512mb memorije kako pise pod specs na hp stranici nego 1x512mb ddr2 pc5300, proizvodac je Hyundai Electronics. E sad, kao sto pretpostavljate, zelim dodat jos 512mb pc5300 memorije. Ploca podrzava dual channel pa me zanima dali bi neki transcend ili kingmax sa ovim hyundai-em radio u dual channelu ili bas moram dodat tu istu memoriju. No naravno tog nema nigdje za kupit i vjerovatno je smece ionako ![]() tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Poneses lap pa probas direkt u trgovini. Trebalo bi radit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Ajde ljudi, i mene zanima što bi trebalo biti 100% kompatibilno sa tom Hyundai Electronics memorijom? C-puž kazuje da je to DDR2 na 333 Mhz (PC2-5300)....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
RisingPower, ako nece radit sa transcendom/kingmaxom i drugima, mozemo se dogovorit da ti ja dam svoj hyundai a ti meni te 74kn il kolko vec kosta pa ja kupim 2x512mb kinga il cega god zasto ti dobis hyundai, a ja neki drugi? zato jer sam se ja tog sjetio :P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovak, gledam malo cjene SO-DIMM memorije za prijenosnik i vidim da je poprilično jeftina u Ve-Milu. 1 GB DDR2 667 - cca. 150 kuna. Sad me zanima, lap je pod garancijom - smijem li ja to sam onda ugradit? Vidim ima neki zanimljivi vijak od ispod prijenosnika, a kak mi je ostala navika šaraufat po kompu onda bi ja to sam.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: tutix. 12.09.2008. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
najbolje lap pod ruku i u dućan, lijepo ti oni tamo pred tobom ugrade memoriju, istestiraju i nemaš brige, ne moraš poslije reklamirati i zajebavati se, cjena ista i ne gubiš garanciju, u hg spotu 1 gb 667 kingston 147 kunića |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
imam isti takav i dvije pločice od različitih proizvođača normalno rade, trk u dućan s lapom i provjeri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |