|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ajde super... deathadder mi vec cvili |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kad će više ^^ Deathadder veselo guli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zainteresiran, mx518 poceo gulit pomalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
@ mar : Kad bi to moglo doc ? - vec se poprilicno oteglo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nisam htio ništa prerano javljati... Trake najvjerojatnije stižu sutra, ako ne onda u petak. Dakle, ekipa iz ZG (ili odakle već) neka se dogovori i skupi pa ću vam svima poslati u jednoj pošiljci da uštedite na poštarini. Kako stvari stoje cijena će biti 20kn za 20cm.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Super. znaci ja predlazem sljedece za nas iz ZGa. Uplatimo svatko POSEBNO za sebe pare covjeku plus koja kuna za postarinu. znaci neznam umjesto 20kn, uplatis 22kn i kazemo mu jednu adresu od nekoga pouzdanog od nas. Tak svejedno tko i nadjemo se kad stigne negdje na kavi / whatever da nam je svima lako doci do tamo. Predlazem tresnjevku ili nesto slicno di ima neki birc. Ajmo se popisati: Fleks |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo i ja se ponovo javljam i uzimam 100 %, samo ce mi neko morat objasniti kako uplatiti novce ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Eh, ja uzimm 100% i platit ću 22kn, al jel mi može netko iz zg-a poslati to u zagorje? Mislim, nije sad neka cifra. Max 6kn, al dal ima netko volje za to?
![]() |
#45 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ej, i ja bih jedan...jel ih ima??
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Kome i kako uplatiti zasebno? To je malo problem. Bolje je da jedna osoba uplati za sve (sa svojim novcima), i kupi koliko nas ima u ZG. Kasnije se s tom osobom nađemo negdje, te damo pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Aj mar posalji nam svima na pm sta, di i koliko triba uplatit, a mi tebi adrese. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ma jok i onda neko da pare i ostane sa 1m teflonske trake viska ![]() Kad mar pukne broj tekuceg racuna ovdje kak uplatimo tak se popisujemo tu. I onda se nadjemo na crnomercu. Birc troters ima velko parkiraliste od konzuma i bok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Suit up!
|
Evo ovako: Traka je upravo stigla, to je deluxe verzija koja je 10mil debljine (nije tanka tako da je super durabilna), još je ojačana fiberglasom ![]() Totalno heavy duty.... hehe. Sad, bi bilo najbolje da mi uplatite na račun u PBZ-u i navedete svoj nick prilikom uplate tako da znam tko je platio. Mogu vam poslati svima odjednom da uštedite na poštarini ili mogu poslati busom pa se nadjete u gradu i pokupite to (recimo da fleks to pokupi pošto je slobodan ![]() Sad cu poslati PM svima koji su se javili na ovaj topic da bi uzeli i neka mi odgovore da li uzimaju ili ne tako da vidim koliko primjeraka trebam slati.
![]() |
#50 |
Suit up!
|
PM-ovi poslani slijedećima: Kundak ; Fleks ; Mikeyy ; Punio4 ; Nick praskaton ; Gunther ; Gnjurac ; Spoljarik ; Rak21 ; Tomy9 ; Lacy ; Drupci15 ; Zmaj; Vejita ; Matt ; domy1 ; Buraz20 ; Karlo2304 ; tech ; kkljajic ;
![]() |
#52 |
Suit up!
|
Nije 10mm... nego mil (1/1000 dio inča... nije debelo ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Thou_%28unit_of_length%29 Ovo je nenormalno... baš sam ih zalijepio na stari Microsoft Intelli mouse 1.0 i klizi kao da je na ledu ![]() Klizi bolje nego novi MX revolution ![]()
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 13.03.2008. u 15:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ništ se nebrini, i ja sam zabrijao da je 1cm... EDIT: http://www.google.hr/search?hl=hr&cl...a%C5%BEi&meta= |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Suit up!
|
Od ovih koji su se "predbilježili", slijedeći su potvrdili kupnju, a neki su bili brzi pa su već i uplatili ![]() Kundak ; Fleks ; Mikeyy ; Nick praskaton ; Rak21 ; Matt ; tech Bilo bi super kad bi ostali koji su se javili u ovaj topic potvrdili do sutra oko podne tako da mogu poslati što više pošiljki u iz jednog puta.
![]() |
#57 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Koliko bi to ljudi uzimalo iz Zagreba da Mar nešalje svakome zasebno pa da pošalje meni jer koliko vidim da nema niti jedan dobrovoljac za to, a mi se najdemo negdje ( ili gdje je Fleks predložio).
![]() |
#58 |
Suit up!
|
Još mi se nisu javili: Punio4 Spoljarik Tomy9 Lacy Karlo2304 kkljajic Molim navedene da se jave na PM ako žele da im sutra pošaljem ![]()
![]() |
#60 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Ja sam isto zainteresiran Edit: Bilje je blizu Osijeka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|