|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ali za dvd nije imala jedna firma monopol kao sto je slucaj sa BR, ako si zaboravio mini disc je propao radi toga sto majmuni nisu htjeli da spuste cijene godinama, jedini spas su nam kinezi ne da ih kupujemo nego da prisile ostale da spuste cijene isto kao sto je bilo sa dvd-om, nikada nebi pojeftinio niti blizu kao sto jeste da nisu kinezi poceli da ih stancaju po 30-50 Eura.
![]() |
#32 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Za tri dana. ![]() I kolekciju 'njave. Sve na hardovima. Glede i unatoč provjerenom DVD standardu i medijima za tri krznate životinjice. Koje možeš snimat na x20...a ne x2 ![]() Nego-kad smo već kod toga, koliko dođe u svijetu medija BR prža?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Tu blizu mene u IT je 380€. LG.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Super Moderators
|
![]() |
#35 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ne ja sam gotovan zato sve imam na hardovima ![]() ![]() ja sam rekao da ako i izgubim podatke sa harda i nekim cudom dvije kopije dvda umru onda me boli briga skinuti cu sve ponovo. teoretski max mogu povuci 18gb u 24h dakle 54 gb roknem u tri dana . kao sto rekoh hebiga volim imati sve pri ruci nikad neznas sta ce ti zatrebat jel ![]() neam pojma koliko kosta br prza cak mislim da je ni nemaju vec imaju samo playere. al opet nemoj me drzati za rijec neradim tamo vise .
![]() |
#37 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Gle, javio se jako objektivni "Pioneer je zakon a svi ostali playeri smeće" korisnik ![]() Za krepat...
![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma da nebi. A kad se sjetim da sam za Plextora CDRW dao 1200kn, i to na sniženju - do tad bio po 1500. No, taj plexi i dan danas radi i prži, na rezervnom kompu. Nekako sumnjam da bi današnji optikaneri izdržali to sve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pioneer jeste zakon za Vivax, quadro isl. i uvijek ce biti to sto vi sve gledate kroz glupe divxe to je vas problem.
![]() |
#40 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jelc, dao si link na combo BR citac/dvd rw. Ja sam naveo cijenu za BR przu i to 6x BR burning. http://www.pcworld.com/article/id,14...a/article.html
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Imaš pravo-prža je samo za DVD-e... Znači da je stvar još skuplja nego kaj sam mislio, nije ni čudo da ljubitelji Blu-Ray-a ne izlaze sa cifrom ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Taj BR ima da se načeka dok si to ne kupim, neznam... prije dok je net bio običnom modemu sam sve živo arhivirao, skupljao no pojavom flata i kako sam sad na njemu jednostavno mi više nema smisla raditi toliki beckup, bar što se tiče mp3-ca i filmova. Skinem, pogledam/preslušam, malo držim na kompu dok se ekipa ne ogrebe/odnese i obrišem. Tjeraj dalje... Jedinu korist vidim ako bi eventualno za svoju dušu recimo napravio kakvu kolekciju software-a ali i to se često mijenja. Možda da strpam 7 sezona Star Trek-a ili tome slično. Za sada još uvjek, dvd majka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ili ko ja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Evo pravog grobara na djelu http://www.cdfreaks.com/news/Microso...th-HD-DVD.html zabio nadgrobni kamen ![]()
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
neznam koliko je istinito, ali evo http://www.index.hr/vijesti/clanak/m...ja/378214.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Kurve, valjda ovako hoce nadoknaditi pusionu koju su imali sa baterijama i ostala sr****a u zadnjih par godina Sudeci po tome moj LiteOn DVD ce raditi jos koju godinicu, morat ce htio, ne htio ![]()
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
moram reci da nista manje nisam ni odcekivao. hebiga. valjda ce ljudi naucit da treba koristiti otvorene standarde (iako u ovom slucaju nije bilo takvog izbora). sad se treba dokazat s OOXML-om i HDMI-jem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|