|
![]() |
#31 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako imaš garanciju i račun, a nemaju više npr. na skladištu te grafe, trebao bi dobiti/izabrati nekaj u vrijednosti same grafe onda i onoliko koliko je bila plaćena. Tako se to barem prakticira. EDIT: vidim da je router već odgovorio, malo forum šteka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
7600gt nikako nije precijenjena kartica. Spominje se da je slabija 70% od 7900gs, ma dajte ![]() I danas vrti apsolutne sve naslove (moja neklokana pasivna), ne patim na detalje kao i na rezolucije pa i ne štuca. To što se neki oslanjaju na ČMarkove to je vaša stvar. Kao i oni koju ne mogu igrati igru koja nije iznad 80fps-a. IMHO za 300-350kn nema bolje kartuše!
![]() |
#37 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa prije bih rekao da je u rangu sa X1650XT. EDIT: Sorry, nisam znal da ima 24 pixel shaders, mislio sam da ima 12. Ali PEAK baš se ne može uspoređivati sa ostalima. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 26.02.2008. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Vrti sve naslove, pa naravno da ce vrtit,vrti će i još dugo godina, samo pitanje u kojoj rezi 640x480?low? tako oce, zato i postoje kartice od 200 kn i 2000 kn, da bi mogao istu igru igrati na boljoj grafici i pritom imao veći doživljaj same igre.I to što ti navodiš "patnju" za vece reze i detalje...to nije patnja, nego eto ti jebiga nemozes pa to tako prikazujes..istom logikom bi mogli ici ja ne patim za ferrarijem.Da ne patim, jer znam da ga nemogu kupit. btw. ja nemam 3dmark, nikad ga nisam ni instalirao.Niti se palim na te bodove.Ali ono..ovakve komentare sam u posljednje vrijeme cuo dosta, pa mi lagano dize tlak. ontopic: 7600gt pcie sa garancijom vrijedi realno 300 kn, agp 50-100 kn vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ajde ajde... Sada se usporedjuje nemogucnost kupnje jace graficek sa Ferrarijem... Onaj koji stvarno pati na Ferrarija u vecini slucajeva ce patiti do kraja zivota.. Onaj koji pati na neku jacu graficku cak ako je i ucenik/student zaradit ce ju za 3 tjedna honorarnog posla... Tak da sada ne fantazirate o ljubomori vlasnika 7600GT na one koji imaju, nes ti bogatstva, 8800GT
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#42 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Nope, ako ti crkne grafa regularno je odneses na reklamaciju (pod uslovom da imas garanciju). Ukoliko ti ne mogu nabaviti istu takvu dobijas ili onaj iznos koji ti stoji na računu ili novi proizvod po toj cijeni koja je navedena na racunu. Pogledaj malo po forumu bilo je jako puno rasprava na tu temu.
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
uffff, stari thread ali tek ga sad vidim a moram neke stvari komentirati.... prvo one price o razlici izmedju 7600gs i gt i o nekoj velikoj razlici.....sjecam se jos dok sam imao onu galaxy 7300gt, zamjenim je za 7600GT i primjetim napredak u jednoj jedinoj igri (vegas i to samo par FPS koji su eto onoj galaxy falili da mi pruzi zadovoljavajuci framerate na postavkama koje sam zelio), sve ostalo isti k. kasnije kad sam se rjesio te 7600gt imao sam par dana gs. nista primjetio, framerate je vjerovatno bio nesto nizi no usprkos tome sto mi je prikaz istog stalno upaljen preko ntt nista dramaticno nisam primjetio. spomenuti vegas je izgubio 2FPS.....ono, wow ![]() davno je kolega prodavao 6600gt. nazove nas lik, taman u gradu na cugi bili, koji bi ju kupio ali da ju isproba. kako kolega vise nije imao agp plocu dogovorimo se da mi dodjemo kod lika pa nek ju isprobava u svojoj kanti. kad ono lik ima 6600. nista nam jasno nije, koji k misli da ce dobiti s gt? ubode on to, pokrene neku igru i odvali postavke gore i igra, sve trza. nas dvojica se gledamo u cudu, vec razmisljamo kako treba naci novog kupca za graficku jer ju ovaj ziher nece kupiti kad lik kaze da je sve ok, da nam lovu koju su dogovorili i pozz. dijagnoza? ludjak? noob? slijepac? ne, samo jedan od tisuca nevine djece pod utjecajem marketinga koji nas sve zeli uvjeriti da je 4% brza kartica vrijedna 30% vece cijene ![]() i na ovom forumu gledam kako ljudima preporucuju x1950pro i nvidine kartice iste klase po nekim cijenama od 750-800kn, pogledam vemil a ono 1950gt 540kn i pitam se tko je tu lud? da li ce netko zaista biti glup kao sto sam ja bio glup kada sam kupio moju pro i zbog nesto sitno FPS vise dati 50% vise love? OMG sto se tice reklamacija kartica koje su EOL imam svjeza iskustva. poslao moju gecube x1950pro na reklamaciju, msan vise nema takvu i nece ju vise ni imati, kartica se vise ne proizvodi. pokusali su mi uvaliti 2600XT u zamjenu koju sam naravno s gnusanjem odbio. nakon toga se nisu javili tri tjedna. tek nakon sto su ih iz trgovine gdje sam karticu kupio zvali nekih 10x i poslali par mailova danas konacno odobre povrat love. kako ova trgovina nije hgspot pa da mi vrate lovu (iako bi trebali no ja ih nemam srca traziti jer je stvar kupljena na kredit pa bas nema smisla, nisu jebena banka) mogao sam birati za tu lovu sta cu kod njih kupiti. malo sam se premisljao i uzeo ovo smece od 9600gt, valjda ce trajati duze od one x1950pro inace, cijela zabava je trajala 48 dana (da, tri duze od roka) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|