|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
U americi je Dell XPS M1530 nekh 6 tisuća kuna, dok je kod nas taj isti laptop 9500kn + PDV. Pa si ga sad ti kupi. Imaš i jedan još jači gamerski XPS, al ti kod nas on košta 22tis + PDV Naravno, imaš još i alienware laptope, ali ne znam ni gdje bi to kod nas uopće kupio. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Već par dana pokušavam naći neki dobar laptop do 9 soma kn, ali sam stalno u dilemi izmedju ruznih poslovnih i losih lijepih kucnih...mislim htio bi lijepi poslovni :-) Super mi je Lenovo R61, al mi je tak nekako "ruzan" tj. preklasičan. Jel mi moze netko savjetovat neki lap, dobar ko R61 (bar priblizno), a da bolje zgleda! Thanks in advance! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Ok mozda izraz "lova ne igra presudnu ulogu" nije bilo pametno napisati. Mislio sam na cifru do kojih 9000kn max. iz principa ne dam više. Ne mislim ga nositi na ramenu, veliku većinu vremena laptop će provesti u avionu (vibracije,turbolencije) zato mi je bitna robusnost, a koliko čujem Toshiba je tu car, zato je ona u prvom planu. 125fps nemam niti doma, niti mi treba, niti mislim imati toliko, 30tak mi je dosta. Eto,malo sam smanjio opseg ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|