|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ja bi ga kupio da sam imao love... ali prodajem monitor vec 2 tjedna i tek danas sam uspio prodati... inace bio sam u linksu danas i tamo je viewsonic, ali ne ovaj gore navedeni (VG2230wm) nego VX2235wm i mogu reci da je slika puno bolja nego na samsungu 226bw (iako mislim da s tim samsungom sto je izlozen nesto nije u redu jer je slika katastrofalno losa naspram 206bw kojeg brat ima doma...) i negdje u rangu sa 226cw za sad mi se taj VX2235wm cini kao dobar izbor... takoder bio sam i u ve-milu i primjetio sam da philips 220WS8FB ima sliku usporedivu ili cak mozda i bolju malo nego 226bw (s tim da je ovaj 226bw imao bolju sliku nego onaj u linksu...) sto me ugodno iznenadilo (sto se tice philipsa) jer je taj monitor dosta jeftiniji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam svog asusa kupio u svijetu medija u dubravi za 2099kn. Čak sam se dvoumio između njega i sony bravia telke KDL-20S4000 ali kad su mi dečki koji tamo rade spojili na računalo i taj televizor i asusov monitor ipak sam se odlučio za asusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam svog asusa kupio u svijetu medija u dubravi za 2099kn. Čak sam se dvoumio između njega i sony bravia telke KDL-20S4000 ali kad su mi dečki koji tamo rade spojili na računalo i taj televizor i asusov monitor ipak sam se odlučio za asusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|