Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.02.2008., 17:14   #31
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
ja bi ga kupio da sam imao love... ali prodajem monitor vec 2 tjedna i tek danas sam uspio prodati...

inace bio sam u linksu danas i tamo je viewsonic, ali ne ovaj gore navedeni (VG2230wm) nego VX2235wm i mogu reci da je slika puno bolja nego na samsungu 226bw (iako mislim da s tim samsungom sto je izlozen nesto nije u redu jer je slika katastrofalno losa naspram 206bw kojeg brat ima doma...) i negdje u rangu sa 226cw

za sad mi se taj VX2235wm cini kao dobar izbor...

takoder bio sam i u ve-milu i primjetio sam da philips 220WS8FB ima sliku usporedivu ili cak mozda i bolju malo nego 226bw (s tim da je ovaj 226bw imao bolju sliku nego onaj u linksu...) sto me ugodno iznenadilo (sto se tice philipsa) jer je taj monitor dosta jeftiniji...
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 05.02.2008., 00:01   #32
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ja sam svog asusa kupio u svijetu medija u dubravi za 2099kn. Čak sam se dvoumio između njega i sony bravia telke KDL-20S4000 ali kad su mi dečki koji tamo rade spojili na računalo i taj televizor i asusov monitor ipak sam se odlučio za asusa
darkijas je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.02.2008., 00:13   #33
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ja sam svog asusa kupio u svijetu medija u dubravi za 2099kn. Čak sam se dvoumio između njega i sony bravia telke KDL-20S4000 ali kad su mi dečki koji tamo rade spojili na računalo i taj televizor i asusov monitor ipak sam se odlučio za asusa
darkijas je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno