|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Zanima me kasnije ako bi uzeo novi monitor (LCD), dakle kakve bi bile perfor. s tom grafickom (1950GT)..oce bit dosta tih 256MB..ili kako se to vec gleda..neznam kak da se sad izrazim, pomozi mi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Za 19" bit ce dosta 1950GT za normalno igranje. Preporucil bi ti da nejdes ba 19" wide nego na obicini 4:3.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Budžet koji misliš odvojit za želje je jednostavno premali. S obzirom koliko misliš uložit novaca Logika sama govori za sebe, računalo može biti za igre ili za posao a ovo tvoje bi trebalo biti "tetkica" za sve. E neće moći. Dobit ćeš računalo koje je za sve po malo a za ništa kako spada. Ne vjeruješ ? Uvjerit ćeš se u svakodnevnom radu. Ovo je dobronamjeran savjet koji bi te trebao potaknuti da vidiš u kojem smjeru razmišljaš. Vidiš... ovdje već gledaš u budućnost i onda grafa koja bi trebala omogućiti igranje na 1024x768 sa takvim monitorom ( pogotovo WS ) se nikako ne uklapa. Konkretno: Da bi se normalno igrao i radio u Photoshop-u itd... trebaš ići na bilo koji C2D sa (minimalno) 2MB cashe-a i bilo koji rade 3850 sa 512MB te bi se tek onda reklo da si možda miran sljedeće 2-3 godine i da ti promjena monitora neće zahtjevat dodatna ulaganja u komp. Ili se baziraj na posao ili na igranje ali s ovim budžetom ćeš dobit računalo koje je u svakom slučaju debelo bolje od onog što si do sada imao ali i NE ono što ti zapravo želiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
No, daljnjim pretrazivanjem mogućnosti i svega ostalog, taj buđet se proširio, i mislio sam promjenit uvjete postavljene na početku...no nisam..a morat ću vidim, idemo korak po korak.. ako treba i do 4000 i preko... pa ćemo promjenit ime teme/uvjete (necu sad otvarat novu temu bezveze)...ipak ste eksperti i moj zadatak je ovdje vaše mišljenje. Sa skromnog početka do preinaka...idemo dalje. Stuc, nadam se da te sad nisam rasrdil ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: McT.. 12.02.2008. u 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ne, čemu to ? ![]() ![]() Čisto sam ti htio ukazati da nemoš imati "i ovce i novce" sa takvim proračunom/zahtjevima. Pročitaj ovaj post od @McG, ako je itko stručnjak za sastavit konfu onda je to on. http://forum.pcekspert.com/showpost....19&postcount=5 I sam sam neki dan sastavio jednu njegovu konfu ( uz sitne izmjene ) koja evo radi ko zmaj a vlasnik misli da ima najbolji komp u selu ![]() Obrati pažnju na zadnji prijedlog Intel konfe. Promjeniš procesor, hard, kućište i možda memoriju tj. ubaciš svoje i to bi onda odprilike bilo to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Da budem siguran ![]() Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: McT.. 12.02.2008. u 19:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Update: Evo, nakon gomile private mess. na elvisov i crash-ov inbox, sve komponente su kupljenje. Iako sam se lomio oko matične i proca uzeo sam sljedeće: CPU: Intel Pentium E2160 BOX Dual core (m0) MB: Gigabyte P31-DS3L (rev1.1) Memo: 2 x DDR2 1GB PC6400 (800MHz) Kingmax HDD: Seagate 250 GB 16MB, S-ATA300 OD: SAMSUNG SH-S203D crni VGA: Powercolor Radeon X1950Pro PCIE, 256MB sa AC2 coolerom PS: FORTRON 400W PNF Case: Gigabyte GZ-X5BPD-100 crno Sveukupno: 3200 (i neš sitno) kn Moglo je ispast manje da sam uzeo jeftinije kučište, slabiji PS ili više da je bio E4500 i P35 ploča...sve u svemu, nadam se da je izbor dobar (u to ću se vrlo brzo uvjeriti). Javit ću se s dojmovima kad zmontiram sve. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|