|
![]() |
#32 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
Sudden Strike Juiced 2 Autobahn Raser IV Ove tri su mi ostale u sjećanju..imao sam noćne more |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Po čemu je tolko SOF2 loš ? Igra je bila među top 3 iz 2002 godine. -GHOUL tehnologija - djeli model na više djelova od kojih svaki ima svoju vlastitu damage animaciju. 36 damage zona što ranjavanje protivnika čini hyper realnim. Dok ih meci pogađaju, ranjeni bježe šepajući, malo teže ranjeni padaju na pod, trzaju se i zapomažu, iz prostrijelnih rana šica krv, iz onih većih vire kosti i komadi mesa. -na najnižem stupnju težine AI jako dobar - Neprijateljski vojnici se kreću polako i pametno, šuljaju se u gustom raslinju, skrivaju iza stabala i ruševina starih hramova. Za kraj : Kad pogledamo igru u cjelini, bez obzira na moje opširno izlaganje o ružnim texturama čija se loša kvaliteta u biti i ne zamjećuje sa normalnih udaljenosti, uz odličan singleplayer koji osim standardne igre donosi i random generator misija. Još jedan koji pati na grafiku, a ne na izvrstan gameplay. ![]() preuzeto sa gamer.hr http://www.gamer.hr/recenzije/sof2.php?id=107
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
c&c: generals tu sam igru stavio samo zbog price toliko pro-americku igru nisam u zivotu vidio (kada je izasla, ameri su bili tek na pocetku invazije u iraku..) u startu radnja pocinje sa teroristima u iraku koji bacaju biolosko oruzje u centar grada i ameri odmah dolaze u pomoc sa svojom masnerijom pfuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Što se tiče gameplaya to je jedna od najkvalitetnijih online RTS-ova.
![]() |
![]() |
#37 |
čudovište
|
Project IGI Ajd, nije toliko loša igra koliko je debilno što ne postoji snimanje igre (savegame), a svaki nivo je sve teži i teži i teži i teži... Na kraju sam odustao od tog smetja jer nisam imao živaca svaki nivo prelaziti 200 puta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Chrome, cak se ni ne sijecam o cem se radilo niti kak je zavrsilo... Dear Huner, gdm nisam nikad uspio tog jelena skinut...
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
pariz chase ![]() e igra je glupa do bola ono auti saltaju svakih 0.8 sec a saltaju na 5000 rpm ko da su dizelasi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#45 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Iron John Hawk Postal1-2 su mi bili odlični..oduvjek sam volio ubijati ljude, još sam uživao u starom carmagedonu..a što je postal nudio (skinuti nekom glavu lopatom, pomokriti se po njemu i zatim zapaliti njegovo tijelo..ili pomokriti se nekome u usta i natjerati ga da povraća) je više nego bilo koja igrica može ponuditi (barem do sada). Tako da mi je jedna od najboljih do sada..
![]() |
#46 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Neznam meni je diablo 2 jedna od najgorih igara svih vremena Jedinicu sam presao dosta puta i nikako je se nisam mogao zasititi..fenomenalna mi je bila... ali dvojka mi je koma..probao je igrat u par navrata..nemoguca misija ![]() Ali ukusi su razliciti pa tkome se svida ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U zadnje vrijeme ono sto se sjećam da mi se baš zgadilo.... JUICED2....bljaky
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Suit up!
|
Slažem se s Gemmyjem oko D2, prvi dio mi je bio fenomenalan, ali drugi - bljak totalna bezvezarija na tragu wow-a što se tiče bildanja lika ![]()
![]() |
#51 |
Banned, neopisivo
Datum registracije: Jan 2008
|
najgora definitivno chessmaster 10"edition |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pro Street |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
sto da napisem ?!
|
-true crime : NY (uzas....) -carbon i pro šit (razocaranje, prezahtjevno) katastrofa... ima ih jos samo se ne mogu sjetiti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
uhhhh...najgora od svih japanskih rpg-jeva, jos davnih dana kad sam bio u srednjoj je definitivno bila Kartia. grafika je onda bila smece vec, igrivost je izazivala frustracije(treba uspjeti poubijati preko 100 jacih neprijatelja sa nekih 5-6 likova), muzika u igri je bila ocaj. dao bi ju najgorem neprijatelju! danasnje igre, pa definitvno nfs prostreet. veliko razocaranje. gdje je nestala onda dinamicnost iz MW, mislim kaj je ovo... na kompu steka a na ps2 je prosijek(toliko o optimizaciji, sugavi EA). mjuza je bezveze. kontrola auti bez one asistencije je takoder losa, uvijek fali para...a onaj idiot od Ryo-a ili kak se vec zove(nisam prosao cijelu igru), vec me iznerviro na pocetku igre sa svojim idiotskim komentarima...cuo sam da je poslije jos bolji... sad samo cekam da se americka vojska pojavi u igri, poubija sve zivo i nezivo jer su vozaci ovakvih auti zacijelo teroristi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Nije baš najogora ikad, ali mi se zgadila: Medal of Honor Airborne Grafika je nekako preušminkana u lošem smislu. Sve se sjaji bez potrebe, a ni AI nije puno bolji. Dosta su glupi neprijatelji. Očekivao sam nešto dobro ovaj put, a dobio šit^2. Prešao sam par misija i onda mi se zgadilo. Pila me i to što neprijatelja moram propucati 100 puta da umre, a vrhunac gluposti mi je onaj "terminator" u crnom sa šarcem u rukama kojeg moraš gađati pola sata da ga raniš. Njemu ni protutenkovske bombe ništa ne rade. Zvukovi su također katastrofa...
![]() |
#60 |
čudovište
|
Opa, medalja je na tapeti? ![]() Meni je od tih Medal of honor serijala najgori bio Spearhead. Stalno moraš nekud trčat i uopće ne stigneš uživati u igri kak spada. Bombe i granate redovno zuje oko tebe... A igra je ionako prekratka. Također se sjećam onog aviona kojeg je trebalo srušiti sa zemlje pomoću neke spore protuzračne kante... To mi je dosta živaca popilo dok nisam skužio kvaku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|