|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam prvo probao betu, i ispizdio s njom. Nis nisam uspio namjestit da sljaka kak spada, nisam imao zvuk, internet i jos je bila spora do bola. Prije nekih mjesec dana sam opet stavio vistu i za sad sve ok. Stvarno sam zadovoljan, sve radi kak spada. ![]() Inace, gore je Vista Ultimate 32bit.
![]() |
#32 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Vista BIZNIS 32bita skoro pa pola godine trpi moja maltretiranja ![]() dali je bilo problema..da bilo je ![]() idem stavljati neke apdejtove od majkrosofta...sve se fino skine i instalira..restartam pc i ne želi mi više control panel otvoriti..ništa..uninstal apdejta i ponovni instal..nakon toga radi ![]() drugi put mi nije vista htjela nakon apdejtova prikazati my computer properties ![]() hebao me advanced firewall i otvaranje portova na njemu... sve u svemu...7/10 ocjena ![]() a ne znam kaju ljudi očekivali..nekaj revolucionarnog? mislim to je M$ nemoj previše očekivati jer buš se razočaral ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Ja ne namjeravam ići na Vistu, jer mi je fakat nepotrebno stavljati smeće. Ako mi neko dokaže sa SP1 da je dobra, istog trena idem skidat s torrenta ili nabavim prženi DVD i stavim key. Imam sve zakrpe i kodove. DirectX 10 puno sporije radi, a dokazao mi je i rođak: BioShock mu se redovito rušio, a u CoHu je imao samo 5 fps! Snimanjem XPa i DirectXa 9 je sve išlo, čak i letilo.Pa sad... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Vista x64 sa SP(RC)1 radi sasvim ok,konačno sređene neke gluposti poput onog calculation dok se prebacuju fileovi i sad radi sasvim pristojno,čak i brže u nekim stvarima od XP-a.Naravno treba podesit neke stvari ugasit npr. dosadni UAC ali eto to je nekih 1h da se baš sve podesi fino i onda nema problema ![]()
![]() |
#37 | ||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Moga bi biti ![]() Što se tiče igara dosta bolje mi idu na Visti nego na XP-u! Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo sad sam čitao na gizmodu da vista SP1 RC1 uspora vistu, znači da je ona bez SP-a brža, pa me zanima od vas koji ste isprobali koliko je to točno? Navodno su diskovi i mreža sporiji nego na XP-u? http://gizmodo.com/337768/battlemodo...shipping-vista |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Vista - instalirah, vidjeh, izbrisah... Nista posebno drugacije od XP-a, nesto sporije na novoj masini, ali zanemarivo. Ima par iritantnih sitnica, ali se i to moze tweakati. Zivcira me: - novi bootloader koji misli da je gazda na MBR-u - sidebar nije moj stil - aero je lijep za vidjeti ali ne i za raditi - directx 10 jos nije dosao do izrazaja (a i nece jer graficka nece biti kompatibilna) - ne radi driver za stari profi skener koji rijetko koristim i ne zelim baciti jer je bio skup a jos je dobar - DRM je svuda ali ga ne vidite - Microsoft zna sta radite na nji...ovaj svom kompu Dve stvari zbog koje jos dugo necu Vistu koristiti - svaki put kad zamijenite komad hardvera treba je reaktivirati - ne moze se ghostati izmedju razlicitih kompova |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako jesi je li leti ili se vuče? BTW mislim na realnu situaciju rad sa Vistom na Macu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Prečupavi mod
|
Windowsi na Macu su jedan blazi oblik svetogrdja, ali Vista na Macu bi bila TOTALNO svetogrdje!! Citaj: nisam (osim XP-a) ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
ŠtA je onda sa OSX na PC-u? Možda veličanstvo? Proba sam OSX i dobar je proizovd, sada čekam neku stabilnu verziju Leopard pa možda bude daulboot. Što se tiče Vista vs XP = 1:0, a također mislim da bi na Mac-onji bolje stajala Vista! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Prečupavi mod
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo stavio Vistu x64!! I ja neznam dal vi to zezate ili neznam....pa radi bolje nek XP, igrice jednostavno rade brže i bolja je slika, jedino kaj neke programe moraš skidat ponovno za 64biti sustav, al ja nisam još našel program koji nebi radil...al da je brža, JE!!! I kaj vam smeta tolko taj dx10, ak ga nevolite ili kartica ne podržava nemorate ga koristiti....jedino me zezalo ovo sa otvaranjem tj. ne otvaranjem internet stranica (mislil sam razbit komp, kolko sam se nerviral al i to je riješeno) Sve u svemu meni bolji od XP-a. P.S-jedino me smeta ovaj kić i Visti, mogli su malo manje stavit ti vizualnih efekta, jer bezveze dere mem. a beskorisno...ali opet sve se da sredit!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
@ Cast Djelomično ![]() @ ![]() Ne, Vista sve radi brže osim kopiranja i neki malih sitnica. Proba sam RC2 i bila je dosta s***ana, ali ova sada full verzija je prilično dobra. Što se tiče performansi igre ne trokaj kao na XP-u, AV na XP bloka komp na startup-u a na Vist ne. Startup na Visit sa puno više programa radim puno brže nego na XP sa manje startup entrya! Ima još toga dosta protiv XP ali sad nisam za veliki kritički podhvat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
Citiraj:
Što se tiče sučelja meni je dobro. Malo me iritira Explorer kojeg su s***ali potpuno, a ostalo manje više je dobro. Isto me smetaju neke opcije koje su nelogično zavučene, no opet Command Prompt je tu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Vidim da te je par usera uputilo na pravila foruma ali ne trzaš, sad buš imal malo više vremena da navratiš do ovog linka: http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Lunatic
|
Zato sam i pitao dal je to istina kad mi je to bilo jako čudno, mislim je to Microsoft, ali ni oni nebru nekaj tak jako zahebati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
SP1 RC je stvarno ubrzao kopiranja, i na lokalnim diskovima, ali pogotovo mrezno kopiranje - koje mi sad brze radi nego u XP-u. Sami prozori i sl. rade brze nego prije, ali igre su ipak brze u XP-u (iako je razlika manja nego prije, ali jos uvijek je sporije u visti za kojih 10-15%). |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Prečupavi mod
|
A sto je to "sve"? Jesi probao mozda opalit pretragu nekog fajla? Otvorit Photoshop pa radit? Pa otvorit neki video? Pa gutaca resursa After Effects? Pa uz to otvorit jos hrpu stvari paralelno? Mislim da ni XP kao takav nema sta traziti pored OS X-a, a kamoli Vista. Ne budi smijesan, znam kako radi OS X a kako rade XP-i na istom stroju (MacPro)... nakon dugotrajnog rada u OS X-u dignut XP-e je smijesno. A kamoli poluproizvod zvan Vista koji nema ni svoj FS kako spada, a bio je obecan izmedju hrpe drugih stvari...
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Lunatic
|
Citiraj:
![]() A što se tiče OS-X u to sam uvjeren da sve što piše ^SuperUnknown^ istina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Lunatic
|
Nisam ja to rekao, ja sam naveo EA kao primjer pošto su oni najpoznatiji sa svojim serialom NFS, ali sam pokušavao reći da ono što je EA u svijetu igrara to je Microsoft u svijetu OS (ako gledamo konkurenciju). |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |