|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
yap nis se ne sikiraj samo to upikni i vozi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
kad smo već tu da pitam, slobodno uzmem http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3798 za e6750 pod BTom kojeg namjeravam držat na 3.5+ghz 2gb na 1200+ 8800gts namjeravam klokat masno 2 diska stalno se vrte prža naravno par ventilatorčića , zvučna i tv? hvana unaprjed. uzo bi ja korsajra da imam para odma, ali nemam, i nisam dao 2000kn za grafu ![]() e i da, ako se slučajno budem mogo rastegnut još stotinjak kn za rabljeno ovo http://www.ocztechnology.com/product...m_power_supply jel valja to kaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
ipak mi se cini slabo za ovu konfu... ![]() ![]() mozda da ne OC-as onda bi bilo ok... ali nekuzim uzet ces BT, 8800, 6750 a nemas para za kvalitetno napajanje ?
![]() |
#37 |
Registered User
|
neću uzet nego imam, znači bolji izbor je fortron 400 ovaj s linka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
može li mi neko iskusniji (više postova) potvrditi izjavu evila992 ? Namjeravam danas otić po njega ako radi ADM |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ako nemas vise para uzmi, radit ce ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Registered User
|
fala puno, i još nešto, kad odem u dućan, di na napajanju mogu vidit da je pnf a ne nešto drugo |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Piše ti u nazivu modela...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
|
oke fala, ali mene zanima jel to piše doslovno fortron 400w pnf ili kako, moram negdjena nekom skrivenom mjestu tražit? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
OMG, Vama se stvarno treba sva nacrtat. Da si malo potražio po forumu, pročitao bi da napajanje ne dolazi u nikakvoj kutiji, da ima samo jednu naljepnicu na bočnoj strani i da na njoj piše sve što tebe zanima: Jel vidiš di piše MODEL NO: ATX-400PNF ? E to ti mora pisati. A i da budeš 100% siguran, pogledaš koju snagu daje na +12V. Na istoj naljepnici ti je to. Kod PNF-a 350W, daje 300W na +12V, dok kod jačeg, 400PNF daje 348W na +12V kombinirano. Prije kupnje pitaš jel možeš pogledati napajanje (a pošto ne dolazi u ničemu, slobodno im to napomeneš, pa problema ne bi smjelo biti). Ako ti striček veli da nemože prije kupnje biti gledanac, onda: a) ako već ne možeš ti pogledat, daj nek ide on pogledat koji je ili neka pita skladištare. b) zahvališ se i otiđeš iz dućana i odeš negdje drugdje kupiti/pogledati c) kupiš na slijepo i nadaš se da imaju PNF. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Registered User
|
Citiraj:
S obzirom da ste vidjeli kako baš i neznam puno o svemu tome možete logički zaključiti da su mi i tražilačke sposobnosti na razini. Napominjem da sam upregnuo sve snage da nađem negdje sliku tog napajanja, ali nije završilo uspjehom. Puno hvala, sutra što prije odlazim po njega, jer mi nestaje slika usred igrice. zaebavam se, drugi put ću se jače potrudit da nađem ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: dada121. 26.12.2007. u 18:17. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|