|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2001
|
napokon su se na tržištu pojavili 640gb diskovi serije F1 koji koriste 2 334gb ploce i koji daju rezultate ravne 1tb braci,i to za poprilicno prihvaljivu cijenu(izvan hr, naravno):-( http://www1.hardwareversand.de/artic...20983&agid=689 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
super, nije ni skup kolko vidim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
kad ce to kod nas .. zna netko ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
gdje su sve dostupni samsung i seagate single platter 320 gb diskovi? i dali se iz ovih silnih tema o tim diskovima moze zakljuciti da su pozeljna kupovina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
i koji je zakljucak na kraju? znam da bumpam malo stariju temu al bas ova me zanima.... planiram neka dva diska od 320gb, i neznam da li uzet ovog F1 ili 7200.11... vidio sam temu tu na forumu o ovim seagate-ima i svi se zale na neki velki RAT, crkavanje, itd. ili mozda da uzmem neki od 250gb? zanima me najvise brzina, nikakva buka/temperatura (imam ukupno 7 ventova u kucistu i svi rade na 12v, tako da sigurno necu cut disk, a i propuh je dovoljan da nebudu vruci...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Manja gustoca zapisa ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Mada je jako mala razlika u brzini, barem prema testovima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
nebi 500 gb jer bi, po meni barem, manji trebali bit brzi ili? tu bi pao kao neki raid 0, i brzina mi je bitnija od kapaciteta. za storage imam wd64000AAKS, i imat cu sextora, ovog od 500gb, (7200.10, 32mb) koji je sad sistemski, to mi je dovoljno prostora, pa da ne trosim 200kn vise za 500gb modele diska.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
|
Da ne otvaram novu temu.. isto kao i kolega gore bih htio bocnuti dva samsunga od 320gb islo bi u raid. Mislio sam uzeti samsunga F1 (njih dva zapravo), no prije nego bocnem da pitam za misljenje i prijedloge. neznam kakava je razlika između T166 i F1 samsunga? htio bih da mi diskovi budu tihi i da pristojno brzo rade (f1 je brz koliko sam citao). Ako imate kakvih prijedloga samo recite. E i za storage koji disk bi bio ok? Vidim da svi hvale ovaj WD640AAKS . |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Speedy Gonzales(Seagate 250gb) mi je počeo praviti probleme pa je danas predan na reklamaciju u Linksu. Zanima me da li je "HDD 320.0 GB SAMSUNG Spinpoint F1" brži od njega pa da tražim taj umjesto novog Speedy-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsunzi su općenito poznati kao sporiji od ostalih, ali izuzetno tihi i hladni. F1 serija je novija od T166 i ima ploče većeg kapaciteta pa ih je potrebno manje za velike diskove. Za storage WD6400AAKS je odličan izbor iako imaš u linksu sutra akciju za 1Tb disk.
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Budući da ću i ja skoro imati u planu novi disk od 1TB-a koji je najtiši i najhladniji od WD-a, Samsunga i Seagatea - brzina mi je manje bitnija....pretpostavljam da je samsung najtiši, pa WD, pa Seagate...jel tak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
|
hvala coconut... kupio sam dva spinpointa f1 od 320gb.. makar su poskupili u linksu sa svim diskovima za (barem)nekih 50kn. Tako da me ovo kostalo vise nego da sam isao kupovati to prosli tjedan ![]() I ova akcija im zbilja nije losa.. prvom prilikom kada skupim pare.. i bude slicna akcija, kupiti cu tih terabajt. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|