|
![]() |
#31 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() A nemogu nigdje u blizini kupit WD, vec samo maxtor i seagate. A ja sam odlucio. Kupit cu Seagate ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
M akoji god odabrao neces fulat, sve su to izvrsni diskovi. IBM je doduse na glasu da mu glava odlazi, znam dvoje kojima se to nije desilo meni i frendu koji ga koristi kao prijenosni.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Vucibatina Deluxe
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo, ja malo ce$ljao netom i naisao na zanimljiv clanak na njemackom siteu, popljuvali baricu. 8 strana strucnog testiranja (na njemackom) pa ko voli nek izvoli. http://www.computerbase.de/artikel/h...a_festplatten/ Zivjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Izgleda da tu sve ovisi o sreči. ![]() Možeš dobiti matroxa tihoga ko noc ili bučnoga ko boing 747 , a isto tak ide i za barice i sve ostale. Najbolje bi bilo kad bi mogel pri kupnji hard isprobarti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|