|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Cool
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Stigao je u Algoritam - navali gladni narode ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kolko krznenih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
sitnica... naravo to znaci da ce spustit cijenu 2003... ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ok sry sto dizem temu tolko staru ![]() al evo nakon 3god sam malo iz gušta instalirao, pa vrtim sa frendom na LAN-u, UT owna ![]() btw, skužio sam jedan trik - neznam do čega je, ali ako izbrišete UT2004Logo.bmp iz game folder/help igra će vam se gotovo trenutno učitavati, a ako ga zamjenite s nekim drugim fajlom (isto .bmp) neće nikako ![]() nije mi jasno zašto to što izbrišem .bmp ubrzava igru no tu je. Jel igra još tko ovo? Skidam opet sve community bonus packove, kao da nije dovoljna hrpa mapa koja dodje s igrom.. sad cu imati jos novih 585 mapa koje pola neću ni pogledati no nema veze GLAVNO DA ZAUZIMA HARD DISK.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Ako u photo programu editiras taj .bmp file, mozes staviti bilo koju sliku, samo da dimenzije budu iste, zato ti nije radilo kad si neki drugi file samo preimenovao i ubacio u UT. ima za skinuti s neta i ona 3D animacija od Radeona, jer je inace default od Nvidie, pa ak nekoga smeta...
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Eh da, jesam i to. Dakle sliku sam postavio velicine 430x512 ili kolko je vec, al sam siguran da je ista kao defaultna. A baš mi je kul ovo što brže učitava ak nema slike iako nema baš puno logike, osim da su developeri htjeli da 10sec gledaš u to što piše Atari npr ![]() jedva cekam UT2007, bas mi je gušt došao do nekakvog bzvznog napucavanja UT style ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|