|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
u ruteru su zakljucane samo neke administrativne stvari jer im se dogadalo da su ljudi prckali po tome a neznaju i onda im nis vise nije radilo i optuzili su ih da su oni krivi pa eto...ali na zahtjev sve se moze promjeniti i otkljucati... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() lol da bar |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel treba potpisat ugovor o obavezno trajanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
networking wannabe guru
|
treba sa Metronetom kad ces uzimat od njih, ovisno koji uređaj hoćeš... wlan 24 mjeseca, obični 12 mjeseci sto se tiće Carneta, nema ugovora
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Respected User
Datum registracije: Jun 2006
|
pa jel ima tko ovu uslugu?
Gericom Hummer- P4 3.06 GHz,512 Mb of RAM,80 GB,ATI Radeon 9000 64 Mb Black beast DFI Infinity NF4 Ultra-U,AMD Athlon 64 3200+(AC freezer 64 pro),2X512MB Kingmax PC3200,Gigabyte Radeon X1600pro 256MB,Seagate 250Gb Pioneer DVD-RW DVR-111D,Thermatlake Mambo+Fortron350W 17" LCD Philips 170C |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
i mene zanimaju utisci novih, sretnih korisnika metrocarneta...imali tko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
MadModerator
|
Za sad necu prelaziti na MetroCarnet. Posto sam vec korisnik prelazak bi me kostao 300kn. Iduce godine cu preci na to, sad neam 300kn za platit ![]() Novi korisnici koji odmah odaberu MetroCarnet ne moraju placati nista. Ovih 300kn naplacuju promjenu paketa. ![]()
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
potpisao sam prelaz na Metrocarnet poslije o ho, ho godina kod t-coma, pa mi se svakakvi strahovi motaju po glavi...a valjda će biti sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Ponuda izlgeda super. Imam CARNet-ov account na skole.hr i dali mi jos sto treba osim njega i raskida postojeceg ugovora da bi se prebacio na njih? A najvise od svega me zanima kakva je to caka s tim VPN-om... Da li treba biti njihov router da bi funkcioniralo? Inace imam svoj U.S. Robotics 9108 MaxG Wireless Router pa bi me zanimalo dali bi islo na njega. (http://www.usr.com/download/datasheets/broadband/9108/9108-ds.pdf). I dali li se moze onda router spajat na VPN mrezu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Za ne povjerovati, dostupno je i kod mene, iako recimo IskonDuo nije. ![]()
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Hm. Je li to onda drukčija konekcija nego preko "normalnog" metroneta? Također, za korisnike "normalnog" metroneta, kakva je usluga? Malo me čudi što ne nude one "do 8" i "do 24" mb pakete... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Kod mene je dostupan, ali zanima me jedno: ![]() Za Metrocarnet trebam uzet i telefonsku liniju kod njih, što je ok jer je jeftinije ali moram otkazat HT-u. Ali kad mi isteknu studentska prava i ostanem bez Metrocarneta, onda se moram vratit na t-com i ponovno platit 600 kn za ukopčanje linije ili? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
thanks, Zmalamuth! ![]() Znači, pređem na Metro2fast. Valjda mi neće naplatit puno prijelaz... edit: sad vidim da je besplatan prijelaz ako mi ukinu carnet. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Blu11. 11.01.2008. u 07:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Mene zanima da li mogu sa normalnim routerom ici na tu njihovu VPN konekciju (konkretno imam ovaj wireless router(http://www.usr.com/download/datashee...08/9108-ds.pdf) I jel treba bit VoIP telefon? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
networking wannabe guru
|
Citiraj:
a ovaj tvoj router podržava VPN passthrough, znači ono što on radi je u biti propušta VPN konekciju (odnosno ne blokira ju) koju ces napravit u Windowsima i s kojom ces se spajat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
networking wannabe guru
|
kolko vidim po manualu, ne u biti, za takve stvari ce nam trebat VPN router, znaci router koji ce se prispojit na Metronetov router i koji ce otvarat VPN konekciju prema Carnetu
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
MadModerator
|
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Rekli su mi u Metronetu da ne mogu 2 koompa istovremeno na net ![]() Moje pitanje je, je li moguće da istovremeno 2 kompa idu na net ali da imam 2 korisnička računa na carnetu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|