|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
to mozes samo sanjat veceras...meni ni corsair nije radio na tako niskim latencijama
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
sorry oko zabune za latencije mada ih ja postavim sve na 2 i on boota, nego matična ne dozvoljava latencije manje od optimalnih koje je postavio proizvođač mogu se samo dizat. optimalno 2-2-3-6 Soory!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ak ti ploca ne dopusta rucno mijenjanje latencija onda to nije za OC vec za WC ili ti jednostavno neznas.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma mogu ja ručno mijenjat latencije !!!! nego ako idem ispod optimalnih onda ih vrati natrag na optimalne za sada mogu samo dizati latencije pa šta nevidiš signature. čekam kingmax za pravi overcloking. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|